Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Mokyklos išleistuvės

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Kihiki
2008 m. balandžio 24 d. 22:09:08
Na ir galit nepavydėt tik kas iš to.
Turiu savų priežasčių nemėgt panašių dalykų, kurių beje aiškint nežadu, nes visvien manęs niekas nesupras },]

2008 m. balandžio 24 d. 22:08:19
Nieko kol kas mokykloj labai negalvojom, turbūt jau ne už ilgo reikės pradėt.
Dabar gi dar pask. skambutis bus.: )

Atsakyti
k_b
2008 m. balandžio 24 d. 22:03:36
Šimtadienis su išleistuvėmis? Argh. Turbūt per daug aš jas sureikšminu, ar čia man vienam atrodo tokie keisti pasisakymai. Tos išleistuvės jeigu ne su savo klasė tai netenka reikšmės apskritai ;> pjankę su draugais kiekvieną dieną gali padaryti ;>

2008 m. balandžio 24 d. 21:44:17
kadangi pas mus šimtadienis ten belenkoks būna kiekvienais metais, tai išleistuvės jau ne taip sureikšminamos, ir kaip jau klasės susiorganizuoja taip, spėjų mūsiškiai organizuosis, bet manęs tai ten tikrai nebus. Manau mes savų draugų (dauguma jų irgi abiturientai, o jei ir ne koks skirtumas) labai smagiai pagersim ir atšvęsim kur nors trankiai :} daug geriau, nes su savo klase beveik visiškai nebendrauju, nebent 'labas gal žinai ryt rašom kažką?' yra bendravimas

2008 m. balandžio 24 d. 20:06:30
kažkaip rimtai nepavydžiu... neįsivaizduoju, kas per santykiai turi būti, kad net nenorėt nueiti paskutinį kartą atsigerti/pašokt/pabendrauti ir šiaip atsisveikinti. Kas ten turi būti, kad neit net į išleistuves ;>

2008 m. balandžio 24 d. 19:57:15
nepavydžiu.

Atsakyti
Kihiki
2008 m. balandžio 24 d. 19:31:14
Nieko neplanuoju. Nešvęsiu. Nedomina manęs. Tik pasišalint greičiau iš tos skylės amžiams, va kas domina.

2008 m. balandžio 24 d. 18:44:04
Taip jau išėjo, kad už organizaciją atsakingas tapo mano tėvas.. kas automatiškai lėmė, kad ir aš turėsiu prisidėti. Na iš esmės nieko stebuklingo - išnuomotas viežbutis su banketo salę, maistu ir t.t. Vedėjas vienas toks mokantis vesti renginį su padejėja kažkokia ir jo rekomenduota gyva grupė. Tokias įdomias dainas pasišokt jie, kurios visiems tinka, tiesiog laiko patvirtintas. Nesinorėjo jokių tai "kamatozininkų" ar DJėjų. No way. Kadangi viežbutis yra prie pat jūros, tai ten tikriausiai paryčiais saulę ir pasitiksim, kas bus gyvi dar.

Mm... o kaina kiek žinau išeina ne tokia ir maža, apie 150 asmeniui.

2008 m. balandžio 24 d. 18:35:35
žinau, tik įdomu ką jūs darot. mes planuojam pasitikti saulės ir tūsintis varyt prie jūros.

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. balandžio 24 d. 18:34:20
Jums gerai,o aš savo šulios išleistuves praleidau rašydamas egzaminą queen'o šulioj [uk],kai tuo metu mano klasiokai lietuvoj taip tūsinos,kad kitą rytą reanimacijoj atsidūrė..

Atsakyti
xdm
2008 m. balandžio 24 d. 18:17:30
išleistuvės geras dalykas - negailėkit nieko.

Atsakyti
philia
2008 m. balandžio 24 d. 18:06:03
Kaip švęsit? Gal jau suplanavę tiksliau, kiek žadat mestis? Kas pernai po kiek metėtės ir kur varėt?

Atsakyti
Puslapiai: 12
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Kesha Kesha
6,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

11:21 - Very_crazy_enough
Hold me in your arms again
Strangers down a lonely lane
No more lonely nights on the way of no return
Play with me, Валера
12:58 - Very_crazy_enough
Kai moderatoriai ateisit is laisvadienio, prasom, idekit naujausia kuryba
23:05 - Very_crazy_enough
Jei mano protevis pries 770 metu buvo koks jotvingis, jis prie Mindaugo valdymo turbut mego muzika prie lauzo ir buvo snekorius, pasakorius, fantaziorius
22:55 - Very_crazy_enough
O ir tas slava uz kampo tik mobilka tampo.
22:54 - Very_crazy_enough
O bendrai, ar kas nors laukiat Karaliaus dienos? Karaliaujancio iki juodosios juros. Bet heroju laikai - seniai praeje. Liko tik slava.
16:38 - Very_crazy_enough
O sake prie Dzerzhynskio turgaus saule buvo prasisvietusi. Bet ka besakytum, vasara atrodo ideali. Kitiems grybams irgi. Ir visiems gamtos vaikams
16:23 - 4Blackberry
Ne dėl temperatūros, o dėl to, kad lyja kas 5 minutes. Negali iškelti kojos iš namų. Čia kaip toj humoristinėj situacijoj, kai iškeli koją - lyja, grįžti atgal - nustoja lyti.
16:09 - Very_crazy_enough
O jeigu oro temperaturai faka rodyt, nu nezinau tada temperaturos idealios. Visi pagal save megsta, ziauriai dideles, ziauriai mazas megsta tik ekstremalai
16:02 - Very_crazy_enough
Orijaus gazanovo laidos buvo ciki, dabar biski sucks. Geriausiai patiko dar anais laikais laida apie kelione Malagon.
16:00 - Very_crazy_enough
*Orijui
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1462
  Iš viso užsiregistravę: 73779
  Naujausias narys: Ernestine1
  Šiandien apsilankė: 147783