As asmeniskai pasislykstejau jomis, kai per Lietuvos top 10tuka jos nusisege savo tuos dirzus, vadinamus sijonais, o paskui dar kai ta pagrindine nuseime ir svarkeli, tai is vis...
Prisiziureje MTV ir Viva klipu, visokiu Britniu ir Aguileru koncertu sumaste ir jos taip pat savo pasirodyma surengti. Tik kad tokioj kuklioj ir miniatiurinej scenoj, jus jau man atleiskit, bet jos man pasirode kaip k e k s e s, atsiprasant...
Vasarą čia atrodo jau įprasta sugrįžti seniems nariams. O duomenys tikrai neturėtų niekur būti prapuolę, būtų keista, tad beveik garantuoju, kad bus sugrąžinti.
Sveiki visi, nebuvau čia mažiausiai 16 metų apsilankęs , Ar administratoriai yra pasikeitę jau nuo 2010 metų maždaug, man reikia savo senosios anketos informacijos/duomenu, jei apskritai tokia išlikusi.
2004 m. rugsėjo 24 d. 17:14:43
2004 m. rugsėjo 24 d. 16:50:39
2004 m. rugsėjo 24 d. 16:40:57
2004 m. rugsėjo 24 d. 16:39:54
2004 m. rugsėjo 24 d. 16:19:59
As asmeniskai pasislykstejau jomis, kai per Lietuvos top 10tuka jos nusisege savo tuos dirzus, vadinamus sijonais, o paskui dar kai ta pagrindine nuseime ir svarkeli, tai is vis...
Prisiziureje MTV ir Viva klipu, visokiu Britniu ir Aguileru koncertu sumaste ir jos taip pat savo pasirodyma surengti. Tik kad tokioj kuklioj ir miniatiurinej scenoj, jus jau man atleiskit, bet jos man pasirode kaip k e k s e s, atsiprasant...