Justee rašė: grupe ''Yva'' - man juoka kelia sis pavadinimas,,, kaip jus taip sureiksminat jas ir darot diskusiju temas apie tokias,,juk visi puikiai suprantam ,kad tai bus vien neigiami atsiliepimai ir varymas ant ju,, nesuprantu,apie tokias grupes is vis geriau pratylet ir nekuomentuot,, nes neverta^^^^
siaubas o ne grupe, draugas is uk isgirdo YVA ir pasake kad jos skamba kaip mirstancios kates, na manau pataike i desimtuka, gerai kad dar nesuprato apie ka dainuoja nes visos dainos toookios beprasmes..
But all the drugs in this world
Won't save her from herself
As niekada ju nemegau. Sita muzika man visai nepriimtina. Aplamai toki suda kisa zmonem, vaikam, kad ir uzaiga fyfos. Slamstas, bet cia Lietuvoj tokie ir issilaiko, eh...apmaudu. : D
DikaDija rašė: Lol,cia tipo vadinasi grupe? .Tai belekoki bomza pasigave ir liepe jam dainuoti ciuju isgirstume ka nors geriau nei jos vepcioja. Sutinku su nuomone,kad jos daro geda ne tik sau,muzikai, bet ir lietuvai. Jai nemoki dainout tai kam isvis lyst i tv.
apie tuos ''bomžus'', mačiau, ir ne karta, vyriškis ėjo ir dainavo. Su yva nėr ko lygint, jis dainavo geriau už BEVEIK visas LT ''žvaigždutes''
Lol,cia tipo vadinasi grupe? .Tai belekoki bomza pasigave ir liepe jam dainuoti ciuju isgirstume ka nors geriau nei jos vepcioja. Sutinku su nuomone,kad jos daro geda ne tik sau,muzikai, bet ir lietuvai. Jai nemoki dainout tai kam isvis lyst i tv.
grupe ''Yva'' - man juoka kelia sis pavadinimas,,, kaip jus taip sureiksminat jas ir darot diskusiju temas apie tokias,,juk visi puikiai suprantam ,kad tai bus vien neigiami atsiliepimai ir varymas ant ju,, nesuprantu,apie tokias grupes is vis geriau pratylet ir nekuomentuot,, nes neverta^^^^
MT rašė: Tai yra "grupė", kuri daro didelę gėdą muzikos pasauliui ir Lietuvai. Tos dainos.., nei ju žodžiai kokią prasmę turi, nei ką... tik va - ateina beleką pažiopčioja ir susirenka bapkes. Nu žodžių trūksta apie tokias "žvaigždes" kalbant.
Tai jau tada geriau būtų Cicinas ar kokie Aliukai, bent jau nestypčioja ant scenos nuogais užpakaliais ir moka dainuoti be fonogramos.
Pasauliui tai neeee. Net paklausus kokio užseniečio ne kiekvienas žinotu, kad tokia šalis egzistuoja, o ką jau kalbėt apie muziką. Apie tokias grupes jau prikalbėta. Aišku daug geriau, kad jų nebūtu, bet neketinu kartis dėl to kad jos yra. Klausyti jų muzikos niekas neverčia.
Tai yra "grupė", kuri daro didelę gėdą muzikos pasauliui ir Lietuvai. Tos dainos.., nei ju žodžiai kokią prasmę turi, nei ką... tik va - ateina beleką pažiopčioja ir susirenka bapkes. Nu žodžių trūksta apie tokias "žvaigždes" kalbant.
Tai jau tada geriau būtų Cicinas ar kokie Aliukai, bent jau nestypčioja ant scenos nuogais užpakaliais ir moka dainuoti be fonogramos.
LowLife (Užblokuotas)
2009 m. vasario 16 d. 12:42:11
hang_em_high rašė: cia grupe? visad maniau kad tai ziaurus budas gasdinti mazus vaikus kad klausytu tevu
Oj kaip visiems įdomūs tavo kliedesiai...
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2010 m. rugpjūčio 20 d. 13:25:35
2010 m. rugpjūčio 8 d. 16:50:53
grupe ''Yva'' - man juoka kelia sis pavadinimas,,, kaip jus taip sureiksminat jas ir darot diskusiju temas apie tokias,,juk visi puikiai suprantam ,kad tai bus vien neigiami atsiliepimai ir varymas ant ju,, nesuprantu,apie tokias grupes is vis geriau pratylet ir nekuomentuot,, nes neverta^^^^
tiesą sakai
2010 m. rugpjūčio 8 d. 16:49:37
2010 m. rugpjūčio 8 d. 16:14:49
siaubas o ne grupe, draugas is uk isgirdo YVA ir pasake kad jos skamba kaip mirstancios kates, na manau pataike i desimtuka, gerai kad dar nesuprato apie ka dainuoja
2010 m. vasario 10 d. 17:47:48
2010 m. sausio 12 d. 17:31:44
2010 m. sausio 12 d. 16:43:26
gera grupe
Cia ES finansavo kad durnynuose kompiuterius nupirko ir dar interneta ivede?
2010 m. sausio 12 d. 11:09:32
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2010 m. sausio 11 d. 17:02:28
Lol,cia tipo vadinasi grupe? .Tai belekoki bomza pasigave ir liepe jam dainuoti ciuju isgirstume ka nors geriau nei jos vepcioja. Sutinku su nuomone,kad jos daro geda ne tik sau,muzikai, bet ir lietuvai. Jai nemoki dainout tai kam isvis lyst i tv.
apie tuos ''bomžus'', mačiau, ir ne karta, vyriškis ėjo ir dainavo. Su yva nėr ko lygint, jis dainavo geriau už BEVEIK visas LT ''žvaigždutes''
2010 m. sausio 11 d. 16:08:12
Jai nemoki dainout tai kam isvis lyst i tv.
Kaip tai kam? Iš to neblogi pinigai uždirbami.
2010 m. sausio 11 d. 13:46:08
2009 m. rugpjūčio 31 d. 20:42:47
2009 m. rugpjūčio 31 d. 20:35:18
Tai yra "grupė", kuri daro didelę gėdą muzikos pasauliui ir Lietuvai. Tos dainos.., nei ju žodžiai kokią prasmę turi, nei ką... tik va - ateina beleką pažiopčioja ir susirenka bapkes. Nu žodžių trūksta apie tokias "žvaigždes" kalbant.
Pasauliui tai neeee. Net paklausus kokio užseniečio ne kiekvienas žinotu, kad tokia šalis egzistuoja, o ką jau kalbėt apie muziką. Apie tokias grupes jau prikalbėta. Aišku daug geriau, kad jų nebūtu, bet neketinu kartis dėl to kad jos yra. Klausyti jų muzikos niekas neverčia.
2009 m. rugpjūčio 31 d. 17:57:44
2009 m. rugpjūčio 31 d. 17:27:15
2009 m. rugpjūčio 31 d. 13:48:37
2009 m. vasario 16 d. 13:00:37
2009 m. vasario 16 d. 12:42:11
cia grupe? visad maniau kad tai ziaurus budas gasdinti mazus vaikus kad klausytu tevu
Oj kaip visiems įdomūs tavo kliedesiai...
2009 m. vasario 16 d. 12:00:31
2009 m. vasario 15 d. 20:53:44