man tai baisu ziuret kaip jos ant scenos vaiposi...brrrr...o tokios "grupes" tai tikrai nera tikros grupes. nu cia ir taip visiem aisku. zodziu...sh fek
jei jos žino esančios k.ek.š.ė.s, daugiau nieko nesugebančios tik parodyti savo papus, ir pačių kurtus triusikėlius su nerealiai gražiais ir skoningais navarotais- matai gi, pūkučiais klyne, mežiaga irgi paskutinio klyksmo(dėl mados tai čia nejuokauju) beveik celofanas, (idomu kaip jų subinės tenai jaučiasi;>) ..tęsiiu mintį: ir jos praradusios paskutinę viltį būti neignoruojamos žmonių(dėl savo tūpo bendravimo, ar iš vis degradavusio snukučio - nu čia hipotezė) lipa ant scenos su savo dainikėmis, kurių turbūt tokiosmis net neįmanoma pavadinti, ir bando parodyti kokios jos vis dėl to yra KŪRIBINGOS DIDELĖS žvaigždės. Ir atleiskite, bet aš jomis žaviuosi už jų drąsą atskleisti savo beviltiškumą pasauliui;>
Juk ką padarysi jei joms patinka žemintis prieš mus, ir rodyti savo idijotišką, tiesiog siaubingai neapsakomai tragikomiškai naivų, požiūrį į save. prašom mielosios. tiesiog nenustebkite jei jūsų niekas negerbs. tiesiog jūs be moralės;>
Nesenai išgirdau porą dainų ir vos nesusivėmiau kokios kokybiškos jos man pasirodė. eikit sau;> jos bent jau pačios gali tą bull shit klausyt,?
per jas mes degraduojame..
Life is not a game. Don't play with your life.
Agonia rašė: Man tai jas pamacius pasidare neaishku ko jos nori - nusirengt ar padainuot graziai..
Jeigu padainuot - mergaites,jums uzuojauta..
O jeigu nusirengti,tai manau i striptizo kluba koki ir priimtu.. ;]
Man tai jas pamacius pasidare neaishku ko jos nori - nusirengt ar padainuot graziai..
kekses man baisu i jas ziuret tipo barbes grazuoles,negaliu, jei lietuviai taip toliau su muzika varys, tai gali visa muzikine rinka sugriut su tokiom yvom aliukais ir cicinais...
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. sausio 15 d. 00:10:24
2005 m. sausio 15 d. 00:07:42
jei jos žino esančios k.ek.š.ė.s, daugiau nieko nesugebančios tik parodyti savo papus, ir pačių kurtus triusikėlius su nerealiai gražiais ir skoningais navarotais- matai gi, pūkučiais klyne, mežiaga irgi paskutinio klyksmo(dėl mados tai čia nejuokauju) beveik celofanas, (idomu kaip jų subinės tenai jaučiasi;>) ..tęsiiu mintį: ir jos praradusios paskutinę viltį būti neignoruojamos žmonių(dėl savo tūpo bendravimo, ar iš vis degradavusio snukučio - nu čia hipotezė) lipa ant scenos su savo dainikėmis, kurių turbūt tokiosmis net neįmanoma pavadinti, ir bando parodyti kokios jos vis dėl to yra KŪRIBINGOS DIDELĖS žvaigždės. Ir atleiskite, bet aš jomis žaviuosi
Juk ką padarysi jei joms patinka žemintis prieš mus, ir rodyti savo idijotišką, tiesiog siaubingai neapsakomai tragikomiškai naivų, požiūrį į save. prašom mielosios. tiesiog nenustebkite jei jūsų niekas negerbs. tiesiog jūs be moralės;>
Nesenai išgirdau porą dainų ir vos nesusivėmiau kokios kokybiškos jos man pasirodė. eikit sau;> jos bent jau pačios gali tą bull shit klausyt,?
per jas mes degraduojame..
2005 m. sausio 14 d. 22:49:02
2005 m. sausio 14 d. 22:35:40
2005 m. sausio 14 d. 22:31:36
2005 m. sausio 6 d. 23:23:45
2005 m. sausio 5 d. 19:37:41
2005 m. sausio 5 d. 19:23:48
2004 m. gruodžio 27 d. 19:16:28
2004 m. gruodžio 22 d. 12:14:34
2004 m. gruodžio 22 d. 12:13:42
2004 m. lapkričio 6 d. 17:23:06
a jo, vyrai?
2004 m. lapkričio 5 d. 23:32:00
2004 m. lapkričio 5 d. 20:00:08
Man tai jas pamacius pasidare neaishku ko jos nori - nusirengt ar padainuot graziai..
Visiskai pritariu
2004 m. lapkričio 1 d. 18:57:56
2004 m. lapkričio 1 d. 18:52:32
2004 m. lapkričio 1 d. 18:45:41
2004 m. spalio 31 d. 10:33:17
2004 m. spalio 31 d. 10:26:58
Tarp kitko, vakar sužinojau, ką reiškia jų kvailas pavadinimas YVA. Tai- 'Ypatingai Viliojanti Atrakcija'.
2004 m. spalio 31 d. 10:24:05
as tai nelaikau ju grupe net
jo, kazkokios kurvytes sokinejancios