Kažkaip iš pradžių sunkiai su ja sugyvenau. Pasirodo gal neįtiko jos paprastumas ir gražumas (panašiai, kaip ir Refugees iš The Least... albumo). O dabar ji aukštai mano asmeniniame VdGG tope... Puiki daina, gražiai pianinas atlieka. Bosinės gitaros linija irgi pastebima ir duoda griežtumo melodijai... Priedainyje labai sužavi Hammill'io vokalas. Na, tiesiog smagu klausytis. Tokioms dainoms reikia duoti aukščiausią balą...
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2017 m. sausio 24 d. 20:18:33
O man visiška viršūnė Deivido Džonsono fleitos ir saksafono melodijos.
2012 m. spalio 13 d. 14:48:31
Kažkaip iš pradžių sunkiai su ja sugyvenau. Pasirodo gal neįtiko jos paprastumas ir gražumas (panašiai, kaip ir Refugees iš The Least... albumo). O dabar ji aukštai mano asmeniniame VdGG tope... Puiki daina, gražiai pianinas atlieka. Bosinės gitaros linija irgi pastebima ir duoda griežtumo melodijai... Priedainyje labai sužavi Hammill'io vokalas. Na, tiesiog smagu klausytis. Tokioms dainoms reikia duoti aukščiausią balą...