| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | AriadneYes |
||||
| Very_crazy_enough | Aš užmušiu taveSportas Sportas yra gerai bet jis gali uzmusti |
||||
| Sahja | 16 metų69 Danguje |

11 eu. Geriau nemegstama dream theater albuma nusipirkciau. Systematic chaos pvz. Ziuret reklamas ir moket 11 jiems uz nieka
2013 m. balandžio 24 d. 09:11:12
2013 m. balandžio 24 d. 08:33:06
Taip, asmeniškai pirmą kartą buvau sužavėta ir Guy Evans'o darbu. Iki tol žinojau, kad tai tik geras būgnininkas, atliekantis nepriekaištingai grupėje darbą, bet man daugumoje VDGG dainų kontekste jo įnašas susiliedavo (išskyrus kelias dainas, bet man šios dainos perkusija, nors ne itin ypatinga, kol kas labiausiai nustebino, ypač gyvai atliekama). Tad Scorched Earth man kaip įvadas į Guy Evans'o įnašą, dabar daugiau jo, kaip būgnininko, sugebėjimų pastebiu.
2013 m. balandžio 23 d. 19:13:13
Jėtus, kažkada man tai buvo niekuo neypatinga VdGG daina. Kol prieš kokį mėnesį neužsivedžiau. Nuo to laiko mano perklausų sąraše ji šovė į labai aukštą vietą. Ir kokie nauji mano pastebėjimai: vėlgi, įžanga, geresnės intro VdGG dar neradau. Švelni ir toksiška. Tokias aš ir mėgstu - lėtai prasidedančias, progresuojančias ir galiausiai iššaunančias. Kitas atkreiptinas momentas - pabaiga. Tokiais komplikuotais keliais ritmais gerai sudėta pabaiga mane spėjo pavergti. Nors visas tas sudėtingumas trunka vos keletą sekundžių, bet tiesiog pakerta. Apie dainos kitus momentus nekalbėsiu, nes viskas yra labai puiku. Beje, tekstas ŽIAURIAI lyriškas. Hammillio žodžio technika neįtikėtina.
2013 m. balandžio 23 d. 19:09:39
Pirmą kartą? Kaip čia taip. Man jis visur gana ryškus. O aš, matai, nemėgstu į Jackson'ą kreipt dėmesio. Nebent Pioneers Over c vieta, ties kažkur 8:00, kur saksofono solo tiesiog čypianti, o ne normaliai švilpianti...
2013 m. kovo 20 d. 20:35:45
Pirmą kartą atkreipiau dėmėsį ir Guy Evans'ą. Tas ritmas, kurį galima girdėti nuo ~7:24 jau senokai įstrigo galvoje.
2013 m. vasario 24 d. 11:05:59
Tipinė Godbluff daina. VdGG su šiuo albumu pasiekė vieną aukščiausių taškų. Tai labai atsispindi šioje dainoje. VdGG sujungė ne tik iš Pawn Hearts laikų atėjusį meistriškumą ir profesionalumą, bet ir įkvėpė daugiau nuotaikos, daugiau melodijos gražumo. Specifinis Godbluff skambesys visose dainose įspūdingas. Šios dainos įžangą išgirdus net šiurpas nukrečia. Yra daugybė puikių partijų ir rifų. Saksofono ir Hammillio klavineto vaidmuo milžiniškas, būgnai ir vargonai sustiprina dainos nuostabumo faktorių. Per daug neprikalbėjus, galima teigti, kad čia paprastai vienu žodžiu neapsakomas kūrinys...
2012 m. gegužės 9 d. 13:48:11
Nuostabi daina... Klausyt ir klausyt... Muzika puiki, kaip ir tekstas. Vokalas nuostabus. 10 balų