| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| malia | Every Breath You TakeThe Police |
||||
| einaras13 | EroticaMadonna 69! |
||||
| Sahja | Out Of The BlueBad Boys Blue |
||||
| 4Blackberry | J’al le mal de toiTherion |
||||
| DjVaids | Love Is Like A RainbowModern Talking |
||||
| Alvydas1 | Synchronised BlueHawkwind Toks jausmas, kai gauni daugiau, nei tikėjaisi. |
||||
| Konditerijus | Merciless TimesMyrath |
||||
| PLIKASS | Around The SunYello |
||||
| Very_crazy_enough | Autumn LeavesJonn Serrie |
Tada sukurti dainų profilius, o juose prisegti linkus į įrašus iš kitų platformų (Spotify, SoundCloud, bandcamp etc.)
pats kuriu ir jau ne vieną kartą asmeniškai buvo siūloma išleisti jas pas prodiuserius
. o čia yra kažkur tokia muzika keliama?, norėčiau panaršyti 

2012 m. gegužės 20 d. 18:51:16
Nežinau, pats nesuprantu. Anksčiau, klausęs ZZ Top, AC/DC ir kitokio dabar jau man atrodančio niekalo, net nebūčiau pamanęs, kad pradėsiu klausyti ir tyrinėti tokius atlikėjus, kaip Van der Graaf Generator ar kitokius panašaus stiliaus genijus.
Na, šitoje situacijoje net neįsivaizduoju. Tiesiog nepagailėtas laikas pasidomėti muzika ir dabar jau truputį apie muzikos stilius, apie jų požymius nusimanau. Bei gebu atskirti pačio kūrinio privalumus ir trūkumus.
O prieš metus net negebėjau apibūdinti, kas yra progresyvusis rokas
Beje, aš dar ne -niolikinis. Bet rugpjūtį tokiu patapsiu
2012 m. gegužės 20 d. 18:45:39
Einarai, niekaip neįsikertu, kaip niolikinis vaikis orientuojasi (teisingai, mano supratimu) neklasikinės muzikos okeane. Van der Graafas man tapo prieinamas tik po pilno muzikinio išsilavinimo (smuiko klasė - mok. Šablevičius)
2012 m. gegužės 20 d. 13:11:31
Čia dar viena puiki Van der Graaf Generator daina. Pastačius ją prieš kitas dainas-gigantes, ji neturėtų tokio įspūdingumo. Bet šioje dainoje vis tiek atsiranda vienas privalumas: tekstas, kuris turbūt tobuliausias iš H to He, Who Am The Only One albumo. Na, gražu, nepagailėsiu 10 balų
Ir beje, įspūdinga pabaiga