Vienas keisčiausių tekstų. Kažkoks" Vaikščiojančių negyvelių" perfrazavimas į socialinį dabartinės visuomenės įšsigimimą. Kas mes tokie? Mėnulio paveikti somnambulos?
Godbluff turi tą savotišką akcentą, kur daugiau dominuoja saksofonas nei vargonai (man jų vėlesni laikai primena varžybas dėl to, kuris instrumentas dominuos, o darna pasiekta tik su lyg world record albumu). Ir šis instrumentas kuria labai gražias ir spalvingas melodijas. The Sleepwalkers taip pat - stipriausia Godbluff daina tikriausiai (nors mano simpatijų daugiau turi Arrow). Melodingumas stiprus, saksofonas skamba puikiai, na, ir kaip minėjau, vargonai nugrūsti į antrą planą.
Apie tekstą net nekalbu - puiku, nerealu, daugiau pasakyti ką neturiu.
Beje, 5:00 - ekscentriškas rifas labai nustebino - lyg pipirai į medų...
Ne tik, visos pasiūlytos dainos buvo melancholiškos. Išskyrus Sahjos. Nežinau ar Sahja yra siūlęs kada melancholišką dainą. Arba jei ji galėtų tokia būti, vis tiek skamba pakiliai.
Obtest? Po daug metų? Aš juos pernai Kilkim Žaibu mačiau ir net aprašiau kažkur čia music'e. Mane tas koncertas labiau dėl Juodvarnio domino, bet Juodvarnį mačiau prieš pusmetį gal, tai susilaikiau.
2015 m. birželio 24 d. 08:56:02
Vienas keisčiausių tekstų. Kažkoks" Vaikščiojančių negyvelių" perfrazavimas į socialinį dabartinės visuomenės įšsigimimą. Kas mes tokie? Mėnulio paveikti somnambulos?
2012 m. rugsėjo 10 d. 20:24:18
Godbluff turi tą savotišką akcentą, kur daugiau dominuoja saksofonas nei vargonai (man jų vėlesni laikai primena varžybas dėl to, kuris instrumentas dominuos, o darna pasiekta tik su lyg world record albumu). Ir šis instrumentas kuria labai gražias ir spalvingas melodijas. The Sleepwalkers taip pat - stipriausia Godbluff daina tikriausiai (nors mano simpatijų daugiau turi Arrow). Melodingumas stiprus, saksofonas skamba puikiai, na, ir kaip minėjau, vargonai nugrūsti į antrą planą.
Apie tekstą net nekalbu - puiku, nerealu, daugiau pasakyti ką neturiu.
Beje, 5:00 - ekscentriškas rifas labai nustebino - lyg pipirai į medų...