Vienas keisčiausių tekstų. Kažkoks" Vaikščiojančių negyvelių" perfrazavimas į socialinį dabartinės visuomenės įšsigimimą. Kas mes tokie? Mėnulio paveikti somnambulos?
Godbluff turi tą savotišką akcentą, kur daugiau dominuoja saksofonas nei vargonai (man jų vėlesni laikai primena varžybas dėl to, kuris instrumentas dominuos, o darna pasiekta tik su lyg world record albumu). Ir šis instrumentas kuria labai gražias ir spalvingas melodijas. The Sleepwalkers taip pat - stipriausia Godbluff daina tikriausiai (nors mano simpatijų daugiau turi Arrow). Melodingumas stiprus, saksofonas skamba puikiai, na, ir kaip minėjau, vargonai nugrūsti į antrą planą.
Apie tekstą net nekalbu - puiku, nerealu, daugiau pasakyti ką neturiu.
Beje, 5:00 - ekscentriškas rifas labai nustebino - lyg pipirai į medų...
Vasarą čia atrodo jau įprasta sugrįžti seniems nariams. O duomenys tikrai neturėtų niekur būti prapuolę, būtų keista, tad beveik garantuoju, kad bus sugrąžinti.
Sveiki visi, nebuvau čia mažiausiai 16 metų apsilankęs , Ar administratoriai yra pasikeitę jau nuo 2010 metų maždaug, man reikia savo senosios anketos informacijos/duomenu, jei apskritai tokia išlikusi.
2015 m. birželio 24 d. 08:56:02
Vienas keisčiausių tekstų. Kažkoks" Vaikščiojančių negyvelių" perfrazavimas į socialinį dabartinės visuomenės įšsigimimą. Kas mes tokie? Mėnulio paveikti somnambulos?
2012 m. rugsėjo 10 d. 20:24:18
Godbluff turi tą savotišką akcentą, kur daugiau dominuoja saksofonas nei vargonai (man jų vėlesni laikai primena varžybas dėl to, kuris instrumentas dominuos, o darna pasiekta tik su lyg world record albumu). Ir šis instrumentas kuria labai gražias ir spalvingas melodijas. The Sleepwalkers taip pat - stipriausia Godbluff daina tikriausiai (nors mano simpatijų daugiau turi Arrow). Melodingumas stiprus, saksofonas skamba puikiai, na, ir kaip minėjau, vargonai nugrūsti į antrą planą.
Apie tekstą net nekalbu - puiku, nerealu, daugiau pasakyti ką neturiu.
Beje, 5:00 - ekscentriškas rifas labai nustebino - lyg pipirai į medų...