Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
einaras13
2026 m. rugsėjo 3 d. 19:13:48

Aš sakyčiau, kad aš daug labiau nei tipinis VdGG fanas vertinu jų VdG erą (t.y. šį albumą ir Vital). Gal yra šiokių tokių sentimentų, nes Lizard Play buvo pati pirma mano išgirsta VdGG daina gyvenime (nors ir nelabai patiko ir vėliau prie grupės sugrįžau tik išgirdęs kelis kūrinius iš klasikinės eros). Bet aš baisiai gerbiu šitą grupės inkarnaciją, nes po Banton'o ir Jackson'o išėjimo, atrodo, grupės nebėra, bet PH labai kūrybingai pažiūrėjo į šią problemą, subūrė naują muzikantų sąstatą, simboliškai persivadino, ir pradėjo kurti kiek kitokią, bet ir senąją VdGG dvasią išlaikančią muziką. O labiausiai VdG vertinu už jų kūrybingus ir energingus koncertinius pasirodymus. Tų koncertų įrašų YouTube plaukioja pakankamai daug ir laimei, kad turim vieną oficialų koncertinį albumą iš tos epochos (kuris yra nuostabus).

Ar The Quiet Zone / The Pleasure Dome yra geresnis už jų 6 klasikinės eros darbus? Greičiausiai ne, nors dar pagalvočiau, galbūt šį albumą galėčiau kelti aukščiau The Least We Can Do Is Wave To Each Other. Bet jis tikrai ne geresnis negu Godbluff-Still Life-World Record trijulė ar Pawn Hears bei H to He iš senesnių laikų. Nepaisant to, labai geras, labai įdomus ir labai gerbtinas albumas.

Nors turiu stiprų ryšį ir su debiutiniu The Aerosol Grey Machine, tačiau su pastaruoju turėjau ilgą ir šiltą fazę gūdžioj jaunystėje ir dabar prie aerozolio beveik niekada nebegrįžtu. Su The Quiet Zone visgi mano ryšys išsilaikė iki šių dienų ir aš periodiškai paklausau atskirų dainų arba viso albumo. 

Ir kitaip nei Alvydui, mano ryšys su naujesniais albumais jau ženkliai silpnesnis, nes aš VdGG atradau jau gerokai po jų atsikūrimo. Todėl man Present, Trisector, A Grounding In Numbers nėra tokie artimi albumai. Tiesa, išimtis Do Not Disturb, nes tas išėjo kai aš jau buvau masinis grupės fanas ir aš jo labai laukiau ir manau, kad jis geriausias iš naujųjų albumų. Ir galimai gulbės giesmė, nes kažin ar dar Van der Graaf'ai atsikurs kokiai studijinei avantiūrai. Manyčiau, kad nebent keliems koncertams. 

2026 m. rugsėjo 3 d. 17:48:07

Šitas ir debiutinis albumai bene 'baltoji dėmė' VdG diskografijoje. Na, gal būt, Now and Then dar labiau apleistas albumas. Esu daugiau nei vidutinis  VdG fanas ir jei klausausi jų muzikos, tai jokiu būdu ne atsainiai. 

Vėlesni grupės albumai nusipelnė kur kas didesnio mano dėmesio ne todėl, kad jie geresni, ar kažkuo ypatingesni, tiesiog jie atsirado, kai aš jau nebetikėjau grupės gyvybingumu.

Esu užlaikinęs 4 albumo dainas - vienas žemiausių mano rodyklių, tačiau tai nėra galūtinė mano simpatijų išraiška, tiesiog mažai skyriau jam dėmesio.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Viktor Tsoi Viktor Tsoi
8,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
21:42 - Very_crazy_enough
Puslapis yra pramoginis. Kalbinti jo narius galima ir reikia. Gaivinti ir plesti temas galima ir reikia. Apstu vietos saviraiskai ir idomioms mintims, pastebejimams, polemikai. Reikia kurybos fantazijos iniciatyvos entuziazmo idejuaktyvumo drasos.
21:38 - einaras13
Jau tu sufeilinai visus egzaminus, apsiramink.
21:33 - Very_crazy_enough
Kai bus griezta atranka su tokiais tavo isvardintais kriterijais kad patekt i tokia bendruomene kruta, laikysiu egzamona.. o dabar kol kas cia tokios tvarkos nesama.
21:30 - Very_crazy_enough
Alternatyva?
21:27 - einaras13
Šita jūsų trumpa replika kaip ir reziumuoja, kad tamsta negali daugiau būti šioje bendruomenėje.
21:23 - Very_crazy_enough
esu cocks esu, niekas nera idealas
18:41 - einaras13
Jei kam įdomu, ką AI mano skirtingais klausimais, tas žmogus pats to AI pasiklaus. Nebūtina kiekvieną savo diskusiją su AI raportuoti čia, nes TAI NIEKAM NĖRA ĮDOMU. Tamsta gal ir turi žiupsnelį savikritiškumo, bet nesugeba į tai atsižvelgti ir keistis.
18:40 - einaras13
Susidaro įspūdis, kad tamsta uzurpavote music'ą sau ir traktuojate kaip nuosavą hoard'inimo erdvę.
18:39 - einaras13
Nebent tai kažkokia savirefleksija, kur tamsta tiesiog sau dėstote savo mintis. Bet to nebūtina publikuoti, tą ir galima daryti sau, o prieš publikuojant verta pagalvoti, ar tai bus įdomu bendruomenei. Tamsta visai neturite bendruomeniškumo jausmo.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 17404
  Iš viso užsiregistravę: 73841
  Naujausias narys: EverettSaund
  Šiandien apsilankė: 698362