montimer rašė: nu iš dalies taip. geriau jau turėt kokį "gaudykpederasta" nicką negu "198797" nicką ir likt nepasketėtu niekeno.
Hm. Hmm.. Hmmm...
Citata iš www.zodynas.tk: [collor=red]pederastija [gr. paiderastia < pais (kilm. paidos) - berniukas, jaunuolis + erastes - įsimylėjėlis] lytinis iškrypimas - vyro lytinis santykiavimas su vyru.
Išvada - tai nėra necenzūrinis žodis. Taigi nikas su juo kaip ir cenzūrinis Na o bet tačiau... Pats žodžių junginys skamba ne itin padoriai (juk pas mus už seksualines pažiūras ir seksualinius iškrypimus nebaudžiama, a? Tik už propagandą lyg ir galima 'gaut'... Pataisykit jei klystu, būsiu dėkinga).
Vieno tik nesuprantu - negi tiek fantazija neneša, kad reikia pasirinkt kažką toookio, kad ohohoho?
Na taip, teisus būsi - tai veikiau noras būt pastebėtam. Nors bent jau aš vertinu ne niko skambumą, o žmogaus dėstomas mintis.
gangsterisnso rašė: Mano manymu gal jie tokius nikus pasirinko,nes su kitokiais nėjo užsiregistruoti.Atsimenu kiek daug aš pats nikų registracijos metu bandžiau,o vis rašė,kad jau su tokiu vardu yra žmonės užsiregistravę.Mano manymu dėl nikų nereikėti blokuoti,o tik tuos katrie diskusijose ant kiekvieno žodžio keikiasi arba šiaip visokias nesąmones rašo.
nu iš dalies taip. geriau jau turėt kokį "gaudykpederasta" nicką negu "198797" nicką ir likt nepasketėtu niekeno.
Mano manymu gal jie tokius nikus pasirinko,nes su kitokiais nėjo užsiregistruoti.Atsimenu kiek daug aš pats nikų registracijos metu bandžiau,o vis rašė,kad jau su tokiu vardu yra žmonės užsiregistravę.Mano manymu dėl nikų nereikėti blokuoti,o tik tuos katrie diskusijose ant kiekvieno žodžio keikiasi arba šiaip visokias nesąmones rašo.
lietusryte rašė: Nu man asmeniškai nickai susiję su Radioshow yra linksmi ir juokingi.Pvz.''gaudyk pederastą''-iš kart prisimenu kai taip skambėdavo senose Radioshow laidose.Iš kart prisiminimai....smagu...
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. gegužės 10 d. 19:30:43
Nu man asmeniškai nickai susiję su Radioshow yra linksmi ir juokingi.Pvz.''gaudyk pederastą''-iš kart prisimenu kai taip skambėdavo senose Radioshow laidose.Iš kart prisiminimai....smagu...
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. gegužės 1 d. 00:55:08
KingRoach rašė: gaudykpydarasta tikrai smagus nickas DDD vadinkit mane debilu, as palaikau ir nematau cia nieko blogo jeigu vartotojas elgiasi kulturingai
Nu kai žinau iš kur atsirado toks posakis,tai negaliu pykti.Jis man irgi patinka,bet mėgstu įvairius dalykus,todėl pasirenku vidutinį,ne tokį iššaukiantį.Ir dar - pastebėjau,kad kažkaip vienu metu atsirado daug nickų iš Radioshow ar šiaip Budulio giminės.
2009 m. rugsėjo 6 d. 22:32:43
nu iš dalies taip. geriau jau turėt kokį "gaudykpederasta" nicką negu "198797" nicką ir likt nepasketėtu niekeno.
Citata iš www.zodynas.tk:
[collor=red]pederastija [gr. paiderastia < pais (kilm. paidos) - berniukas, jaunuolis + erastes - įsimylėjėlis] lytinis iškrypimas - vyro lytinis santykiavimas su vyru.
Išvada - tai nėra necenzūrinis žodis. Taigi nikas su juo kaip ir cenzūrinis
Vieno tik nesuprantu - negi tiek fantazija neneša, kad reikia pasirinkt kažką toookio, kad ohohoho?
Na taip, teisus būsi - tai veikiau noras būt pastebėtam. Nors bent jau aš vertinu ne niko skambumą, o žmogaus dėstomas mintis.
2009 m. rugsėjo 6 d. 22:08:20
Mano manymu gal jie tokius nikus pasirinko,nes su kitokiais nėjo užsiregistruoti.Atsimenu kiek daug aš pats nikų registracijos metu bandžiau,o vis rašė,kad jau su tokiu vardu yra žmonės užsiregistravę.Mano manymu dėl nikų nereikėti blokuoti,o tik tuos katrie diskusijose ant kiekvieno žodžio keikiasi arba šiaip visokias nesąmones rašo.
2009 m. rugsėjo 6 d. 16:09:50
2009 m. liepos 10 d. 21:41:33
cia zmogaus laisve koki nori toki ir dedasi ta nika, bet necenzuriniai nikai rodo nepagarba kities nariams
Bet pirmiausia jie negerbia patys savęs. Man jie pernelyg nekliūva, bet vis dėlto...
2008 m. liepos 8 d. 12:38:59
2008 m. liepos 8 d. 12:29:14
2008 m. liepos 8 d. 12:17:44
2008 m. liepos 7 d. 23:33:06
2008 m. gegužės 11 d. 13:43:48
juk pamačius, kaip daugelis minėjo, tokį nicką, supranti, koks žmogaus apytikslis intelekto koeficientas xD
2008 m. gegužės 10 d. 23:01:46
Nu man asmeniškai nickai susiję su Radioshow yra linksmi ir juokingi.Pvz.''gaudyk pederastą''-iš kart prisimenu kai taip skambėdavo senose Radioshow laidose.Iš kart prisiminimai....smagu...
Man irgi gaudyk pederastą visai nieko.
O visokius fuck dick tai tikrai baninkit
2008 m. gegužės 10 d. 19:30:43
2008 m. gegužės 10 d. 19:26:45
tokie nickai iskart leidzia suprasti kokio lygio komentarus rasys tamstos ;]
Jooo...Pritariu.
2008 m. gegužės 1 d. 13:32:42
2008 m. gegužės 1 d. 00:55:08
gaudykpydarasta tikrai smagus nickas
Nu kai žinau iš kur atsirado toks posakis,tai negaliu pykti.Jis man irgi patinka,bet mėgstu įvairius dalykus,todėl pasirenku vidutinį,ne tokį iššaukiantį.Ir dar - pastebėjau,kad kažkaip vienu metu atsirado daug nickų iš Radioshow ar šiaip Budulio giminės.
2008 m. gegužės 1 d. 00:14:56
Jei taip pasivadinę,tai dar nereiškia kad ne žmonės.Pilnai gali parašyt ir protingų komentarų.
Teoriškai gali, bet praktiškai tai matos, kad dauguma toli gražu neparašo.
O gaudykpydarasta, ar kas ten toks, vapšė galima kaltint nesantaikos kurstymu
2008 m. gegužės 1 d. 00:09:59
2008 m. balandžio 28 d. 01:47:44
2008 m. balandžio 28 d. 01:19:31
tokie nickai iskart leidzia suprasti kokio lygio komentarus rasys tamstos ;]
Nu iš kur žinai?Jei taip pasivadinę,tai dar nereiškia kad ne žmonės.Pilnai gali parašyt ir protingų komentarų.
2008 m. balandžio 28 d. 01:11:01
2008 m. balandžio 28 d. 00:53:45