1.Depresija - nea
2.Bandymas zudytis - nea
3.Saves zalojimas - nea
4.Seksualinis isnaudojimas - nea
5.Psichologinis isnaudojimas - taip, ypac praeitais metais kai buvau 12 klasej, va tada tai terorizavo asilai mokytojai
6.Valgymo sutrikimai(anereksija , bulimija ir pan.) - nea
7.Narkotikai(ilgalaikis vartojimas) - nea
8.Klaustrofobija - nea
niu, ne tejp jau ir blogai, ish 8 tik 1
gyvenu kaip moku gyvent...
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
su depresija buvau susidurus ir ne karta(du)...bet ce ne siais metaissunku tada buna, o dar sunkiau kai net nzn del ko jinai atsirado(aisq priezasciu visada surasi jei noresi tik)
nea,zudytis nebandziau, aisku yra tokia mintis kazkada uzplaukus"jau geriau pro langa issokt nei toliau taip gyvent"...bet jin tik ant bajere uzplaukekaip matot as dar gyva
saves niekada nezalojau!!!ce tai jau tikrai nea!
ir seksualinio isnaudojimo nepatyriau!!!
nu aisku uzplaukia tarpai kai pabadauji biskeli, tipo meti svori, bet jie ir nuplaukia man be jokiu sunkesniu padariniu
nea, narkotikams ne!!!!
ne, nesu klaustrofobike...
1.Depresija
2.Bandymas zudytis
3.Saves zalojimas
4.Seksualinis isnaudojimas
5.Psichologinis isnaudojimas
6.Valgymo sutrikimai(anereksija , bulimija ir pan.)
7.Narkotikai(ilgalaikis vartojimas)
8.Klaustrofobija
O jus?
anei su vienu... gal todel, kad esu ne moksleivis...
turejau galvoj, kad esu susidurus ne su 1 ir 5 punktais, bet su vienu ir dar puse kito punkto.pagalvojau, kad galit netaip suprast.[aisku jei cia kam nors rupi...]
I visus NE
(nors 3 ir viliojanciai atrodo, man patinka ugnis, ir kartais...)
5. punktas labai abejoju..
4. punktas kas ne tas ne
8. neatsimenu, gal sapnose...
6. o apie valgimo sutrikimus nezinau, bet kartais as valgiti nenoriu, bet tai tikrai nesutrikimas,
1.Depresija hm pasitaiko kartais tokia depresinga nuotaika bet kartais kai rimta uzeina tai jau nekas.
2.Bandymas zudytis pora sykiu buvo toookia depresija uzejus, kad jau buvo px ka kiti jaus tik galvojau kaip greiciau is cia dingt..
3.Saves zalojimas na taip man patinka sviezias kraujas jo spalva kvapas, skonis mmm patinka skausmas ir dar daug kitu priezasciu.
4.Seksualinis isnaudojimas neteko to patirti [tfiu tfiu tfiu] ir tikiuosi kad neteks!
5.Psichologinis isnaudojimas taip su juo susiduriu labai daznai, bet gerai pagalvojus tai manau, kad pati dazniau kitus psichologiskai isnaudoju negu jie mane, hm esu tokia truputeli savanaude..
7.Narkotikai(ilgalaikis vartojimas) na kadangi rase, kad cigaretes prie narkotiku nesiskaito tai tada ne.
8.Klaustrofobija na kartasi bet labai retai, tiesa saknt dazniau pasitaiko jau mineta atidardurfobija.
1.Depresija siuo metu kazkas panasaus
2.Bandymas zudytis nebandziau dar bet galvoju apie tai ,tik galvoju...
3.Saves zalojimas biski kazkada kad nereiketu koncerte dalyvaut (as su pianinu groju) ranka i siena tol dauziau kol luzo
4.Seksualinis isnaudojimas nea
5.Psichologinis isnaudojimas jooo ziaurei daznai
6.Valgymo sutrikimai(anereksija , bulimija ir pan.) lyg dar ir ne
7.Narkotikai(ilgalaikis vartojimas) jei cigaretes narkotikai tai jo...
8.Klaustrofobija siek tiek
va va ir as jauciu ta atidardurfobija nekenciu kaj durys atidarytos...tevai aisq pyxta kad visur uzdarineju.. tipo butas mazas ir dar duris uzdarineji..bet dzin as vistiek darau savo:}
Heh,jo man irgi atvirudurufobija Negaliu,tiesiog neapkensiu kai durys paliekamos neuzdarytos..bet kur - tevu,mano,seses ir kt. kambariuose - man butinai reikia juos uzdaryt...Jei kas nors pas mane neuzdaro duru - pasiuntu - siateju ir aprekiu visus (kazkoks psichinis sutrikimas)
Jei netyciniai susizalojimai ir vaikiskos (bukos ir jau seniai besisukusios manojoj galvoj) mintys apie savizudybe nesiskaito tai punktai nr.2 ir nr.3 yra man (aciu ponui Dievui ir jum sventieji,kaip danguj taip ir zemej...) nepatriti ir hope kad nebus patirti
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. sausio 4 d. 11:34:51
2.Bandymas zudytis - nea
3.Saves zalojimas - nea
4.Seksualinis isnaudojimas - nea
5.Psichologinis isnaudojimas - taip, ypac praeitais metais kai buvau 12 klasej, va tada tai terorizavo asilai mokytojai
6.Valgymo sutrikimai(anereksija , bulimija ir pan.) - nea
7.Narkotikai(ilgalaikis vartojimas) - nea
8.Klaustrofobija - nea
niu, ne tejp jau ir blogai, ish 8 tik 1
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2004 m. gruodžio 4 d. 11:54:51
2004 m. gruodžio 4 d. 11:45:40
2004 m. gruodžio 3 d. 14:12:34
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2004 m. gruodžio 3 d. 12:40:04
2004 m. gruodžio 2 d. 21:25:52
2004 m. lapkričio 17 d. 18:56:41
2004 m. lapkričio 17 d. 18:46:04
2004 m. lapkričio 17 d. 18:38:53
nea,zudytis nebandziau, aisku yra tokia mintis kazkada uzplaukus"jau geriau pro langa issokt nei toliau taip gyvent"...bet jin tik ant bajere uzplauke
saves niekada nezalojau!!!ce tai jau tikrai nea!
ir seksualinio isnaudojimo nepatyriau!!!
nu aisku uzplaukia tarpai kai pabadauji biskeli, tipo meti svori, bet jie ir nuplaukia man be jokiu sunkesniu padariniu
nea, narkotikams ne!!!!
ne, nesu klaustrofobike...
2004 m. lapkričio 17 d. 15:39:42
anglijoje tik kas septinioliktas moksleivis nera susidures ne su vienu is siu punktu...:
1.Depresija
2.Bandymas zudytis
3.Saves zalojimas
4.Seksualinis isnaudojimas
5.Psichologinis isnaudojimas
7.Narkotikai(ilgalaikis vartojimas)
8.Klaustrofobija
O jus?
anei su vienu... gal todel, kad esu ne moksleivis
2004 m. lapkričio 17 d. 13:04:37
esu susidurus su 1,5 punktu
turejau galvoj, kad esu susidurus ne su 1 ir 5 punktais, bet su vienu ir dar puse kito punkto.pagalvojau, kad galit netaip suprast.[aisku jei cia kam nors rupi...]
2004 m. lapkričio 16 d. 21:34:47
(nors 3 ir viliojanciai atrodo, man patinka ugnis, ir kartais...)
5. punktas labai abejoju..
4. punktas kas ne tas ne
8. neatsimenu, gal sapnose...
6. o apie valgimo sutrikimus nezinau, bet kartais as valgiti nenoriu, bet tai tikrai nesutrikimas,
2004 m. lapkričio 16 d. 21:31:08
2004 m. lapkričio 16 d. 20:35:47
2.Bandymas zudytis pora sykiu buvo toookia depresija uzejus, kad jau buvo px ka kiti jaus tik galvojau kaip greiciau is cia dingt..
3.Saves zalojimas na taip man patinka sviezias kraujas jo spalva kvapas, skonis mmm patinka skausmas ir dar daug kitu priezasciu.
4.Seksualinis isnaudojimas neteko to patirti [tfiu tfiu tfiu] ir tikiuosi kad neteks!
5.Psichologinis isnaudojimas taip su juo susiduriu labai daznai, bet gerai pagalvojus tai manau, kad pati dazniau kitus psichologiskai isnaudoju negu jie mane, hm esu tokia truputeli savanaude..
7.Narkotikai(ilgalaikis vartojimas) na kadangi rase, kad cigaretes prie narkotiku nesiskaito tai tada ne.
8.Klaustrofobija na kartasi bet labai retai, tiesa saknt dazniau pasitaiko jau mineta atidardurfobija.
2004 m. lapkričio 16 d. 20:16:09
2004 m. lapkričio 16 d. 18:09:46
2.Bandymas zudytis nebandziau dar bet galvoju apie tai ,tik galvoju...
3.Saves zalojimas biski
4.Seksualinis isnaudojimas nea
5.Psichologinis isnaudojimas jooo ziaurei daznai
6.Valgymo sutrikimai(anereksija , bulimija ir pan.) lyg dar ir ne
7.Narkotikai(ilgalaikis vartojimas) jei cigaretes narkotikai tai jo...
8.Klaustrofobija siek tiek
2004 m. lapkričio 15 d. 20:30:25
2004 m. lapkričio 15 d. 20:07:22
2004 m. lapkričio 15 d. 19:51:51
Jei netyciniai susizalojimai ir vaikiskos (bukos ir jau seniai besisukusios manojoj galvoj) mintys apie savizudybe nesiskaito tai punktai nr.2 ir nr.3 yra man (aciu ponui Dievui ir jum sventieji,kaip danguj taip ir zemej...) nepatriti ir hope kad nebus patirti
2004 m. lapkričio 15 d. 17:24:16