Sveiki Rihannos gerbėjai! Šiuo metu yra kuriamas šios R'n'B atlikėjos lietuviškas ir kol kas neoficialus fanų klubas į kurį priimami nariai nuo 12 metų. Norintys įstoti rašykite mums: RihannaFK.LT@gmail.com ir mes atsiųsime Jums anketą kurią tūrėsite užpildyti ir fanų klubo pristatymą.
Apskritai, senesniais laikais beveik visi kūrėjai pradėdavo su intencija tiesiog dalintis, be jokių monetizacijų. Tik vėliau už tai gavo atlygį. Dabar, deja, viskas korporatyvizuota (jei yra toks žodis), ir sunku pradėti be gero plano nuo pradžių.
Na, skaitoma medija visai kitą auditoriją turi, bet ir palyginti gerokai mažesnė. Tokia jau tinklaraštininkų dalia. Na bet galiausiai, svarbiausia, kad veikla patiktų ir duotų kažko gero bent keliems žmonėms. Ko daugiau ir reikia.
Nebent tai darai kaip saviraiškos būdą neturėdamas noro gauti jokios grąžos. Bet man blog'o formatas mielesnis, aš kai noriu rašau tekstus savo tinkluose ir viskas. Skaitoma medija man visuomet bus pirmiau žiūrimos medijos.
Nu gerai, labiau reiktų kalbėti apie tinklalaidžių kūrimo / žiūrėjimo santykį. Dabar kūrėjų kaip prikakota, o žiūrinčiųjų nors auga, bet kiek vienam kūrėjui tenka žiūrėtojų? Dėl to ta niša man atrodo visai neperspektyvi.
O YouTube tai nebūtinai įdėtas darbas yra lygu peržiūrų skaičiui. Bet irgi priklauso nuo turinio tipo. Bet mano nuomone, didžiausia YouTube populiarumo paslaptis yra skoningas ir subalansuotas turinio pateikimas. Jame svarbiausia, kad žiūrovas nenuobodžia
Tai kad kaip tik tinklalaidės dabar didžiausias dalykas. Nežinau kas jas keistų. Tik tiek, kad visi jas kuria ir konkurencija yra milžiniška. Sunku padaryti, kad būtum pastebėtas. Kita vertus, manau, kartais geriau turėti mažą, bet ištikimą auditoriją.
a) mes esame tinklalaidžių eros saulėlydyje; b) esu bandęs savo mėgėjiškus topus kelti į savo YouTube kanalą prieš gerą dešimtmetį. Daug darbo įdėta, peržiūrų kokie 300. Turinio kūrėjo darbas reikalauja DAUG pasišventimo ir laiko, jei nori, kad tavo...
2009 m. sausio 28 d. 23:03:08
2008 m. birželio 5 d. 17:12:01
2008 m. birželio 2 d. 11:50:57
2008 m. gegužės 16 d. 12:45:11
2008 m. balandžio 30 d. 20:07:50
2008 m. balandžio 30 d. 14:31:29
2008 m. balandžio 30 d. 08:26:39
2008 m. balandžio 30 d. 06:41:18