Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
DjVaids | ![]() Agnes Carlsson |
||||
einaras13 | ![]() Kanye West Turbūt vienas geriausių gero samplinimo pavyzdžių - sample\'as duoda tik atspirties tašką, bet virš jo einančios melodinės ir vokalinės idėjos yra šviežios ir įdomios |
||||
malia | ![]() Ava Max |
||||
Konditerijus | ![]() Chris Cornell |
||||
PLIKASS | ![]() Flipsyde |
||||
Silentist | ![]() Tony Hadley Bee gees dainos koveris |
||||
Alvydas1 | ![]() Rome |
||||
Sahja | ![]() Vera Brezhneva |
2015 m. vasario 22 d. 20:37:50
Taip, ypač vikingų motyvai jų metalo grupėse yra išskirtinis dalykas, nes kitur pasaulyje viking metal kaip ir nėra. Na, bet kodėl žmonės taip mėgsta tas skandinavų roko/metalo grupes? Manau, taip yra dėl įvairovės. Jų muzikoje yra tikrai įvairių stilių, nuo alternatyvaus, gotikinio metalo iki simfoninio. Ir šiaip, jie turi kažkio savotiško šarmo, gal melancholiško šarmo, kuris visai artimas ir mūsų tautos muzikos šaknims.
2015 m. vasario 22 d. 13:59:41
Labai patinka man jo muzika. Ypač metalo grupių prasme, jie turi puikių grupių, kaip Sabaton, Alestorma, Amon Amarath, jau nekalbenat apie black metal sceną. Tiek jų pagoniški vikingų motyvai, tiek jų persipynimas su kitais stiliais yra puikus dalykas.
2015 m. vasario 22 d. 00:41:19
Skandinavai, mano manymu, pirmauja muzikiniame pasaulyje įvairiais faktoriais. O geriausias faktorius turbūt tas, kad pas juos pati aukščiausia muzikos kokybė, o ypač apie tai daug girdėti Švedijoje. Net lietuviai važiuoja ten įrašinėti muzikos. Gal visai ir apsimoka. Susirasti kokį gerą švedų prodiuserį ir neblogą karjerytę padaryti ten.
2013 m. gruodžio 5 d. 10:40:22
skandinavai tiek jazz`e (esbjorn svensson trio), tiek electroninej scenoj (the knife) turi perlu,, ir labai labai daug geru kitu dalyku kaip sigur ros, mum and etc
2007 m. lapkričio 9 d. 22:56:38
Na, švedų daugiau šiek tiek: Bathory, Arch Enemy, Dark Tranquillity, Opeth, Soilwork, Scar Symmetry, Hammerfall, Therion, Amon Amarth, Marduk .
Jei Suomijos neilok skandinaviška, tai nerašyiu grupių
2007 m. lapkričio 9 d. 21:52:39
nes siaureje yra tikrai neblogu ir labai geru grupiu bei atlikeju?
esu tikras kad vien Londone žinomesnių tikrai daugiau.
žinau norvegijos grupes a-ha, aqua, royskopp, bel canto
islandus sigur ros ir bjork
suomius bomfunk mc's, nightwish, him, the rasmus
švedus (daug jų...)
danus (jau nebeatsimenu...)
Danus tamsta tikrai vienus žinai. Aqua. Ne norvegai jie, tikrai.
O mano simpatijos nesikeičia. A-HA ir ABBA pirmauja. Na, gal dar Lene Marlin. Na, ir popsiuko turi skandinavai. Ir visai neblogo. Kad ir Lorraine. Visai nieko paklausyt. A-HA patinka, o atskiri jų projektai jau.... Čia pirmenybę be jokių abejonių atiduodu Morten Harket, o va Magne Furuholmen (Magne F) ir Paul Waaktaar-Savoy - ne tiek kabina.... Kažkuom į Magne F panašus ir Sondre Lerche, bet, kaip mnėjau, man toks stilius (indie) ne itin, bet paklausau.
2007 m. spalio 14 d. 21:50:40
2007 m. spalio 14 d. 21:17:27
2007 m. spalio 14 d. 20:13:03
2007 m. spalio 14 d. 14:36:45
2007 m. spalio 11 d. 18:20:34
daugiausia metalo ir roko importuoja suomai (The Rasmus, Red Hot Chilli Pepers, H.I.M, Lordi, Nightwish, Apocalytica) o popsas skandinavijoje mires
Labiausiai myliu Apocalyptic'a.
2007 m. rugsėjo 11 d. 14:21:26
daugiausia metalo ir roko importuoja suomai (The Rasmus, H.I.M, Lordi, Nightwish, Apocalytica) o popsas skandinavijoje mires

2007 m. rugsėjo 10 d. 19:54:50
2007 m. rugpjūčio 21 d. 20:51:41
Ir,kai būna tam tikra nuotaika,apocalyptic'os paklausau.
2007 m. rugpjūčio 19 d. 12:39:31
2007 m. rugpjūčio 16 d. 16:57:42
Nekažkaip man tokia muzika, kurios švedai turi belekiek.
Laukia išbandomi Meshuggah.
O šiaip, labai gerai klausosi Jose Gonzalez.
2007 m. rugpjūčio 16 d. 16:39:53
2007 m. rugpjūčio 16 d. 16:11:31
2007 m. rugpjūčio 16 d. 11:39:10
2007 m. rugpjūčio 16 d. 00:42:10