turiu keleta skandinavu stabu, tokiu kaip Suomiai HIM, The Rasmus, Apocaliptika,Cardigans. kazkiek prijauciu Bjork na ir Norvegu grupe Aha.....
Jie turi kazka tokio savo ir nepakartojimo.
pataisau kad skandinavija tai: Danija, Suomija, Norvegija ir tik nenustebkite kad dar priklauso ir Islandija vaikai ar pradineje klaseje mokinates?
jeei be suomijos tai nzn kas ten tokiop gero taciau suomijos folk metale tikrai yra skandinavisku elementu kad ir korpilkaani suomiai bet tikrai panasu i skandinavus...jei kalba apie sunkia muzika taciau jei kitom temom manes cia ner....
darkbless rašė: O nuo kada ji nepriklauso skandinavijai gal tu verciau pasidomek jos geografine padetimi.
siek tie isikisiu.
skandinavija- tai danija, swedija ir norwegija. taciau ar suomija yra skandinavijos dalis, tai dar labai svarstytinas klausimas.ir is wiso, svedai, danai bei norvegai butent tik save laiko skandinavais.. gal but del to, kad juos jungia tai, jog ju proteviai buwo wikingai ir ju kalba ganetinai panasi, ko nepasakyciau apie suomius, nes nei ju proteviai, nei ju kalba nera gimininga skandinawams.
taip kad pirma ka nors sakydama, geriau pasidomek.
‚‘Mano sakinį nuryki. Prieš tai pasverk, neužsigerk. Turi ką pridurt? Įtark. Mano žodžiai prasmingi. Nesijuok mintyse, nes mano mintys tave girdi. Nebūk kandus, nebaigiau takto. Viskas tau - nepamiršk šio fakto.‘‘
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. sausio 7 d. 19:26:14
2005 m. balandžio 24 d. 17:28:39
Jie turi kazka tokio savo ir nepakartojimo.
pataisau kad skandinavija tai: Danija, Suomija, Norvegija ir tik nenustebkite kad dar priklauso ir Islandija
2005 m. balandžio 19 d. 20:40:35
2005 m. balandžio 19 d. 18:23:29
2005 m. balandžio 13 d. 10:02:53
2004 m. gruodžio 17 d. 12:30:07
2004 m. lapkričio 21 d. 14:49:22
2004 m. lapkričio 14 d. 16:36:22
O nuo kada ji nepriklauso skandinavijai gal tu verciau pasidomek jos geografine padetimi.
siek tie isikisiu.
skandinavija- tai danija, swedija ir norwegija. taciau ar suomija yra skandinavijos dalis, tai dar labai svarstytinas klausimas.ir is wiso, svedai, danai bei norvegai butent tik save laiko skandinavais.. gal but del to, kad juos jungia tai, jog ju proteviai buwo wikingai ir ju kalba ganetinai panasi, ko nepasakyciau apie suomius, nes nei ju proteviai, nei ju kalba nera gimininga skandinawams.
taip kad pirma ka nors sakydama, geriau pasidomek.
2004 m. lapkričio 5 d. 17:40:16
2004 m. lapkričio 5 d. 15:44:13
2004 m. lapkričio 5 d. 09:38:56
‚‘Mano sakinį nuryki. Prieš tai pasverk, neužsigerk. Turi ką pridurt? Įtark. Mano žodžiai prasmingi. Nesijuok mintyse, nes mano mintys tave girdi. Nebūk kandus, nebaigiau takto. Viskas tau - nepamiršk šio fakto.‘‘
2004 m. lapkričio 4 d. 22:40:03
2004 m. lapkričio 4 d. 21:37:08
2004 m. lapkričio 4 d. 18:27:16
2004 m. lapkričio 4 d. 18:19:05