W3, seip galetum paskaityt pirma ka rasau o tada jau komentuot, o ne tik pamacius zodi radzi pult savo kvailais komenatarais..
hopeless, abejoju ar jie atskleistu tuos balus, bent jau nemaciau kad kur nors taip butu, nors aisku labia idomu but.. kad ir procentini skirtuma tarp vietu, vis sis tas butu, bet cia turbut naivu tiketis
takeyourtime, tai matai, cia sitoj svetainej nesunku nuspet paziurejus i grupiu palaikanciu skaiciu, pvz, linkin park ten apie 60 jau turi palaikanciuju tai jie visi nuolat uz lp balsuoja ir itariu balsuos, taip kad jie is top 10 turbut niekada neiskris nors topas gali prarast idomuma jei po puses metu top 10 vis dar sedes lp dvi dainos, arctic monkyes, mamontovas ir jurga .. is kitos puses, neaisku kodel uz naujas dainas tiek mazai palaikymo.. atrodo visi siulo tas naujas dainas ir pan, bet kai jau reik balsuot tope, tai os i ji net nepatenka.. keistoka
kaip bebutu, tikiuosi top 10 isvysti DL ir coldplay
Hopeless rašė: Apskritai, aš pasisakau už idėją, kad prie kiekvieno kūrinio būtų parašytas jo gautų balsų skaičius. Kas su manimi? ;}
Šito aš taip pat pasigedau
Patinka, jog dainas gali siūlyt patys vartotojai, taip pat jau minėta dainų įvairovė. Ir Maddona, ir Mamontovas, ir Arctic'ai, ir tie patys Happyendless šalia.
Bet bet bet, jis man toks truputį monotoniškas. tarkim vat pirmos keturios vietos nepasikeitusios neaišku kiek laiko.
Btw, labai nustebau, kad The Last Shadow Puppets iškrito ;o
Sudas sitas topas , popsas ir roks komercinis , visos fm stotys toki pati sudina topa turi , ohyeah: karoc eik lietaus paklausyk ten groj 24/7 tava numyletinius radzius ir visokias atmatas.
P.S. is sio topo nera jokios naudos.
Šio komentaro autorius buvo įspėtas. Po 5 įspėjimų vartotojas bus užblokuotas.
Man irgi patinka music.lt topo įvairovė, tik kol kas neįžvelgiu jokių ryškesnių tendencijų. Nebent ta, kad lietuvių atlikėjai turi pranašumą prieš užsieniečius. Geras bruožas :}
Aš pats pastaruoju metu visada balsuoju už Gravel ir kaip matom „O mano meilė“ jau antrao gal net trečia savaitė pirmoje vietoje. Tikrai Lietuvoje daugiau nerasim jokio topo kur ši daina pirmautų :}
Įdomu tik kiek balsų surenka aukščiausias vietas užėmę kūriniai. Ir ar kiekvieną savaitę tie balsiai skaičiuojasi nuo nulio? O gal turi įtakos praėjusių savaičių rezultatai? Norėčiau, kad kas nors išduotų šias paslaptis, nes kol kas topo sudarymas yra truputį mistinis.
Apskritai, aš pasisakau už idėją, kad prie kiekvieno kūrinio būtų parašytas jo gautų balsų skaičius. Kas su manimi? ;}
sveiki, pasigedau temos apie sios svetaines topa. t.y. ne jo techninius trukumus, o esamus desningumus, naujienas, balsu pasiskirstyma.. manau topas yra vertas diskusijos nes lietuvoj nieko panasaus nerasi, pvz, kad i topa pretenduotu def leppard lietuvoje tikrai nebudinga, yra ir kitu geros muzikos pavyzdziu, taigi siulau issakyti savo nuomones, galbut argumentuoti, kodel ka palaikot ir pan. as savo ruoztu pasidziaugciau kad topui pateikiama gan ivairi muzika, taciau apsieinama be radziu yvu ir visokiu 69 danguje
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
2008 m. gegužės 12 d. 22:56:47
2008 m. gegužės 6 d. 17:14:21
hopeless, abejoju ar jie atskleistu tuos balus, bent jau nemaciau kad kur nors taip butu, nors aisku labia idomu but.. kad ir procentini skirtuma tarp vietu, vis sis tas butu, bet cia turbut naivu tiketis
takeyourtime, tai matai, cia sitoj svetainej nesunku nuspet paziurejus i grupiu palaikanciu skaiciu, pvz, linkin park ten apie 60 jau turi palaikanciuju tai jie visi nuolat uz lp balsuoja ir itariu balsuos, taip kad jie is top 10 turbut niekada neiskris
kaip bebutu, tikiuosi top 10 isvysti DL ir coldplay
2008 m. gegužės 5 d. 12:04:36
Apskritai, aš pasisakau už idėją, kad prie kiekvieno kūrinio būtų parašytas jo gautų balsų skaičius. Kas su manimi? ;}
Šito aš taip pat pasigedau
Patinka, jog dainas gali siūlyt patys vartotojai, taip pat jau minėta dainų įvairovė. Ir Maddona, ir Mamontovas, ir Arctic'ai, ir tie patys Happyendless šalia.
Bet bet bet, jis man toks truputį monotoniškas. tarkim vat pirmos keturios vietos nepasikeitusios neaišku kiek laiko.
Btw, labai nustebau, kad The Last Shadow Puppets iškrito ;o
2008 m. gegužės 5 d. 10:31:20
P.S. is sio topo nera jokios naudos.
Šio komentaro autorius buvo įspėtas. Po 5 įspėjimų vartotojas bus užblokuotas.
2008 m. gegužės 5 d. 02:15:53
Aš pats pastaruoju metu visada balsuoju už Gravel ir kaip matom „O mano meilė“ jau antrao gal net trečia savaitė pirmoje vietoje. Tikrai Lietuvoje daugiau nerasim jokio topo kur ši daina pirmautų :}
Įdomu tik kiek balsų surenka aukščiausias vietas užėmę kūriniai. Ir ar kiekvieną savaitę tie balsiai skaičiuojasi nuo nulio? O gal turi įtakos praėjusių savaičių rezultatai? Norėčiau, kad kas nors išduotų šias paslaptis, nes kol kas topo sudarymas yra truputį mistinis.
2008 m. gegužės 5 d. 00:50:38