Šiaip Muse neklausau jau gana senokai, bet dėl praėjusių laikų ir gerų atsiminimų keliausiu į Kauną kitą savaitę ų pasiklausyti. Manau koncertas tiek man tiek absoliučiai skeptiškai nusiteikusiems mano kompanjonams padės prisiminti/atratsi Muse.
Gaila, kad negros Exogenesis Simphony, visų trijų dalių, net dabar atsiminus šiurpuliukai nubėga.:)
Neblogas norų sąrašas, neblogas... Bet aš labiau tikiuosi to, ką kiti jau matė ir girdėjo. Pvz., Prahoj šeštadienį (remiuosi, kaip visada - setlist.fm duomenimis):
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2016 m. birželio 9 d. 07:43:00
Tiek beliko?:)
Šiaip Muse neklausau jau gana senokai, bet dėl praėjusių laikų ir gerų atsiminimų keliausiu į Kauną kitą savaitę ų pasiklausyti. Manau koncertas tiek man tiek absoliučiai skeptiškai nusiteikusiems mano kompanjonams padės prisiminti/atratsi Muse.
Gaila, kad negros Exogenesis Simphony, visų trijų dalių, net dabar atsiminus šiurpuliukai nubėga.:)
2016 m. birželio 6 d. 14:13:16
Neblogas norų sąrašas, neblogas... Bet aš labiau tikiuosi to, ką kiti jau matė ir girdėjo. Pvz., Prahoj šeštadienį (remiuosi, kaip visada - setlist.fm duomenimis):
Drones
Psycho
lay Video Reapers
Play Video Plug In Baby (Extended outro) Play Video
Dead Inside Play Video
Interlude Play Video
Hysteria ('Vuilstamen' riff + AC/DC's '… more ) Play Video
The 2nd Law: Isolated System (Shortened) Play Video
The Handler Play Video
Supermassive Black Hole (The Jimi Hendrix Experience's 'Voodoo Child' outro) Play Video
Prelude
Play Video Starlight Play Video
Feeling Good (Leslie Bricusse & Anthony Newley cover) Play Video
Munich Jam (Fast ending) Play Video
Madness Play Video [JFK] Play Video
Revolt Play Video
Time Is Running Out Play Video
Uprising (Extended outro) Play Video
The Globalist Play Video
Drones (Reprise) Play Video
Encore:
Take a Bow Play Video
Mercy Play Video
Knights of Cydonia (Ennio Morricone's 'Man With a Harmonica' intro)
2016 m. birželio 5 d. 22:04:30
Taip, bet tokių grupių grupių dešimtukus sunku sudaryti, kad ir kaip stengsies visvien netilps visų pageidaujami. :)
2016 m. birželio 5 d. 21:46:07
Man tai trūksta Plug in baby, be jo neįsivaizduoju Muse. Aišku asmeninis favoritas Stockholm Syndrome. Dar būtų smagu išgirsti Bliss ir Starlight.