ep, su kunigais atskira kalba. Ten vargšai žmonės, kurių žmogiškoji prigimtis įkalinta ir abribota pareigos. Nesistebiu, jog čia taip. Kunigas irgi žmogus, jis irgi nori meilės. Tik va, prie ko priveda viskas...
O visgi dauguma kunigų tokie fainūs, išsimokslinę, protingi, kultūringi. Ech, pasižiūri iš tolo, palinguoji galva ir tik pasvajoti belieka...
bona, koks rysis su kuklumu? pamaldumas pamaldumu, kunigai i savo miegamus tampydavo keturiolikmetes mergaites ir berniukus
tik veliau, kai atsirado kazkokios lygos atsirado ir morale... tokie jau ziurek visi kuklus viduramziais ir buvo
ep, turėjau omeny viduramžiuose sklestėjusią krikščionybę, dievobaimingumą bei pamaldumą. Kas dėjosi iš tiesų - maža mūsų žino. Bet va pas romėnus tai tikrai nuobodu nebuvo...
dingussi, todėl, kad jei vienam kambary, tai susisuks galva - neapsispręsi į kurį žiopsot. Ir išvis, geriausia idėja, jog kiekvienam kambary ir kiekvienam skirtingų "stilių".
pala... o kodėl namą? kodėl ne kambarį? o labai norint tokį vaizdą pamatyt, tai nueik į kokią tv aparatūros parduotuvę, ir įdėk dvd su pageidaujama programa, pasižiūrėk ar patiktų tokį vaizdą namie matyt [abejoju ar šis planas pavyktų, bet juk kokia tema, toks ir pasiūlymas ]
negalima butu apsiribot tarkim penkiais? nes daugiau skamba (bent jau man) kazkaip bauginanciai...
Tai ne su visais iš karto. Pakaitom, su pertraukom.
aj vistiek ziauru! rimtai ziauru! cia jau kazkoks mm zmogaus negerbimas iseina, imho, man tai tokia tema nepatinka na bet cia jau panska sprava, man tai neidomu
Po teisybei, tai man ir vieno pakaktų pradžiai. Ale kai ir to nėra, tai ir užsisvajoji apie daugiau nei apglėbt gali.
ep rašė: o rimtai nepagalvojau, nejaugi nebutu per daug? ..
negalima butu apsiribot tarkim penkiais? nes daugiau skamba (bent jau man) kazkaip bauginanciai...
aj vistiek ziauru! rimtai ziauru! cia jau kazkoks mm zmogaus negerbimas iseina, imho, man tai tokia tema nepatinka na bet cia jau panska sprava, man tai neidomu
ep rašė: o rimtai nepagalvojau, nejaugi nebutu per daug? ..
Man tai vienas dalykas su dabartiniais emoji, tai kad jie gerokai didesni nei tekstas ir kartais dėl to negražiai atrodo. Nors nauji atrodo per maži, bent iš mano ekrano žiūrint, todėl net nežinau, koks sprendimas būtų geriausias.
Šiaip, at the end of all this, man emoji nėra svarbus reikalas. Jei jų nebūtų, aš nelabai ir pasigesčiau. Galėčiau parašyti dvitaškį ir D didžiąją arba skliaustą ir to užtektų visiems suprasti šiais laikais
Ten kažkokių elaborate emoji, kur ten visokių profesijų žmogeliukai būna ir pan. komplikuotos nesąmonės nenaudoju. Vėliavėlių ir tų turbūt nėra tekę gyvenime panaudoti.
Nu aš emoji prisijaukinau ir kartais komentaruose vartoju, tiesa, aš naudoju dažniausiai visokius generic smile'us ar kažkokius simbolius (kaip būna visokios varnelės, up-arrow, šauktukai facebook'e arba discord'e).
Kaip ir va emoji aptarimas yra naudingas. Būtų įdomu sužinoti ir visų nuomonę apie juos, kad ir esamus, kas kokius mėgsta naudoti, arba kodėl nemėgsta.
Ne jokia segregracija, tiesiog būtų chaosas jei ne iki galo funkcionuojantis būtų pas visus iš karto. Yra ką galima pokalbių dėžutėje pasakyt, ir yra ko ne. Manau, vis tiek maloniau žinoti, kad kažkas išvis daroma, negi ne?
Segregacija kažkokia... )))))))))
Kadangi mes neturėtume žinot šios informacijos, tai gal geriau jam a.ž. rašyt negu pokalbių dėžutėje dėstyti problemas. Efektyviau tiesiog. Mes vis tiek nerelate'inam.
2008 m. gegužės 6 d. 22:37:45
2008 m. gegužės 6 d. 22:37:34
aciu visiems uz kompanija
2008 m. gegužės 6 d. 22:34:16
2008 m. gegužės 6 d. 22:31:19
O visgi dauguma kunigų tokie fainūs, išsimokslinę, protingi, kultūringi. Ech, pasižiūri iš tolo, palinguoji galva ir tik pasvajoti belieka...
2008 m. gegužės 6 d. 22:24:12
tik veliau, kai atsirado kazkokios lygos atsirado ir morale... tokie jau ziurek visi kuklus viduramziais ir buvo
2008 m. gegužės 6 d. 22:15:48
2008 m. gegužės 6 d. 22:10:56
2008 m. gegužės 6 d. 21:57:30
bona sforca, o ka jus zinot apie viduramzius?
2008 m. gegužės 6 d. 21:53:45
2008 m. gegužės 6 d. 21:50:34
2008 m. gegužės 6 d. 21:48:21
2008 m. gegužės 6 d. 21:42:37
2008 m. gegužės 6 d. 21:38:56
Nu, pavasaris visgi veikia...
2008 m. gegužės 6 d. 21:34:13
2008 m. gegužės 6 d. 21:33:03
2008 m. gegužės 6 d. 21:07:34
2008 m. gegužės 6 d. 20:52:52
o rimtai nepagalvojau,
negalima butu apsiribot tarkim penkiais?
aj vistiek ziauru!
Po teisybei, tai man ir vieno pakaktų pradžiai.
2008 m. gegužės 6 d. 20:40:05
o rimtai nepagalvojau,
aj vistiek ziauru!
2008 m. gegužės 6 d. 20:36:38
(+1
https://ipicture.ru/uploads/080506/4ERTWl SDFb.jpg
2008 m. gegužės 6 d. 20:36:37
o rimtai nepagalvojau,