Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
DjVaids | ![]() Agnes Carlsson |
||||
einaras13 | ![]() Kanye West Turbūt vienas geriausių gero samplinimo pavyzdžių - sample\'as duoda tik atspirties tašką, bet virš jo einančios melodinės ir vokalinės idėjos yra šviežios ir įdomios |
||||
malia | ![]() Ava Max |
||||
Konditerijus | ![]() Chris Cornell |
||||
PLIKASS | ![]() Flipsyde |
||||
Silentist | ![]() Tony Hadley Bee gees dainos koveris |
||||
Alvydas1 | ![]() Rome |
||||
Sahja | ![]() Vera Brezhneva |
2014 m. gruodžio 13 d. 21:41:54
O kur pradingo irašai? Kodel nera ka klausyti?
2013 m. lapkričio 13 d. 19:01:29
Ne nu durnesnio klausimo negalėjai sugalvoti. Google pasitkrink prieš rašydamas. Lady Gag'os daina čia, marsai perdarė :)
2013 m. lapkričio 13 d. 16:47:46
O tai Bad Romance TSTM daina ar Lady GaG'os?
ad Romancead Romancead Romancead RomanceBad RomanceBad Romance
2013 m. rugpjūčio 24 d. 11:57:23
Na ka. Paklausiau aš ju naujaji albuma darkarta. Nu kaip ir nieko dar, tiks...
2013 m. rugpjūčio 20 d. 16:31:26
Nieko aš per daug jų kūryboj nenusimanau, naujas albumas kažkaip neblogai suėjo ir tiek, nelabai galiu lygint, nusirito jie ar ne. Bet dafuq su tuo deluxe set?..
Tūkstantis už 6 sek kažkokio mėšlo. Kas iš vis šitaip beprasmiškai pinigus taško. Ir nafik marsams šitaip elgtis, babkių maža, ar nuo jų kiekio smegenėlės susisuko.
2013 m. rugpjūčio 20 d. 12:26:48
galit sutikt galit ne bet jie išsipardavė su paskutiniu albumu.pažiūrėkit į žodžius ir palygint su bet kokia daina iš a beautiful lie.net nėra ko lyginti.be to jie tik nori pinigų,tie visi meet and greet kainuoja nesveikus pinigus o anksčiau to nebuvo ir fanai vistiek su jais susitikdavo ir dar ilgiau galėdavo su jais pakalbėti.prieš kelis mėnesius jie dar twitterį rašė kad tie kas nusipirks deluxe set kuris apie tūkstantį dolerių bent jau tada kainavo gaus vine skirta jiems.šešios sekundės kai tau padekoją wow nuostabu tikrai apsimoka.ir aš manau kad Jared juos nuvilko žemyn.pažiūrėkit kaip pradėjo elgtis.senų albumų dar klausau bet viskas tuom ir pasibaigė.žiūrėsim kas po kokių keturių metų bus
2013 m. rugpjūčio 19 d. 18:47:16
Neklausau tokio style, bet man patinka.
2013 m. rugpjūčio 19 d. 16:56:12
Na, aš labiau linkus manyt, kad eksperimentavimas. Gi nusibosta tą patį per tą patį varyt n metų
Peržengęs tą 40 metų ribą vaikis. Bet čia jau kieno akim žvelgsi, kartais tas 40 yra net, kartais tik. Nuo asmenybės priklauso. The Rolling Stones ar AC/DC iš vis pensijoj, bet reivina dar kaip reikiant ir sustot neketina
Ateity pamatysim, ar čia senatvinis marazmas užplaukė, ar muzikinė fazė ir nenorėjimas kirmyt darant tą patį.
2013 m. rugpjūčio 19 d. 14:10:14
Manau jie tiesiog paseno... Ir pavargo rėkauti... ir išbande ko nors naujo ir ramesnio. Visdelto Jaredui daugiau nei 40 m. jei neklystu. Jei klystu ir jus nesutinkat su mano nuomone, PRAŠAU NEPYKIT
2013 m. rugpjūčio 2 d. 13:36:56
Na, skonio reikalas
Šitas man atrodo labiau eksperimentinis, skiriasi nuo jų ankstesnių darbų. Čia jau kaip su daugeliu grupių: nemaža dalis senųjų fanų lieka šiek tiek nusivylę dėl pasikeitusio skambesio, tačiau būtent dėl šitos priežasties atsiranda naujų klausytojų. Man (mano laaabai subjektyvia nuomone
) jie anksčiau tokie šiek tiek komerciniai atrodė, bet dabar pakeičiau nuomonę. Lengvai marsai galėjo sukurti kažką labai panašaus į senuosius hitus, tačiau to nedarė, judėjo į priekį ieškodami naujo skambesio ir nebijodami eksperimentuoti (o čia jau visada gana nemaža rizika sulaukti fiasko). Pagarba dėl to 
2013 m. rugpjūčio 2 d. 11:36:11
O man tai senesni albumai daug geresni... Mano nuomone.
2013 m. liepos 30 d. 21:44:56
Visos naujienos Fb :)
2013 m. liepos 30 d. 21:25:03
Yra, taigi PR'ina su savo nauju albumu
Niekad man jie kažkaip nelipo, per daug to 'rėkimo' ankstesnėj kūryboj buvo. Bet naujausias darbas tikrai gerai klausos. Užkabino 
2013 m. liepos 29 d. 21:54:02
Ar yra dar gyvu, kas klauso TSTM? Ar yra kokiu naujienu apie juos?
2013 m. birželio 29 d. 12:56:24
Ramiai? čia reik purtitis kai klausai.
Viena iš geriausiu TSTM dainu, man asmeniškai. 
2013 m. birželio 28 d. 20:40:52
Kam gerai, kam ne. Na bet klausykit ramiai, jei norit.:)
2013 m. birželio 28 d. 18:43:15
2013 m. birželio 28 d. 16:58:05
Kokiu sarkazmu, vaidenas :DDDD Tiesiog visada džiugu, kai jų muzika būna įvertinta :)
2013 m. birželio 28 d. 15:04:03
Tu čia su sarchazmu?
2013 m. birželio 28 d. 14:48:44
Wow..nuostabu, kad jų muzika yra įvertinta :)