Vakar apie 23:50 tiesiog klausiausi muzikos ir išgirdau kad televizoriuje kuri žiurejo mano mama laidos vedejas sako 30 Seconds to Mars. Mano pirmos mintis " WTF? ( Laimingaja forma ) reik nueit pažiuret " . Priejau prie TV ir rodo Jared'a Leto. Ji žiurovai sutiko kartu su daina " Closer to the Edge ". Bet visos dainos jie nedainavo tik ta vieta " NO, NO, NO, NO!!! " ir biški dar padainavo. Laida buvo rusiška, todel vedejas sake kad visi žiurovai buvo TSTM fanai. Laida buvo su daug humoro todel jie pasake kad net operatorius yra TSTM gerbejas, parode ji kaip jis filmuoja ir matosi kad jo blakstienos ir t.t. padažytos, vienu žodžiu buvo panašus i " PUNK " . Jared leto pasake kad albumo viršelis ir pačio disko apipavidalinimas yra kaškokio ( Deja neisiminiau ) dailininko portretai, specialiai TSTM grupei ( Kaškas tokio ). Pakalbejo apie tai kad jie apkeliavo labai daug šaliu ir pasiėke pasaulio rekordą ( Jei klystu pataisykit nes bujau kad aš apsigavau ). Jared'as Leto paklause žiurovu kaip rusiškai skamba albumo pavadinimas, jie jam pasake ir jis atsake " Labai gražiai skamba ". Manau rusam tai turetu buti malonu . Laidos vedejas paklause ar moka kanors rusiškai, o Jared'as pasake tik Keiksmažodžius . Manau jis nežinojo kas tai reiškia. Atsisveikinimui jis papraše žiurovu padainuoti " THE KILL " pagrindinius žodžius ( Atleiskit delto kad užmiršau kai teisingai išsireikšti ) pats kartu sujais dainavo ir net priejas arčiau žiurovu viena iš ju ( Garseusiai regianti ) Pakviete i scena nusifotografuoti ( Ot pasiseke žmogeliui ). Galų gale visus paragino eiti i koncerta kuris vyks jau greitai rusijoje. Tuo ir ušsibaige įdomiausias dienos nuotikis , kuris Baigesi 00:20 .
Dekui uš dėmesį
Albumo viršelio autorius Damien Hirst. Taip marsai savo paskutinio turo metu pasiekį rekordą daugiausi show per dvejus metus ir per Mars300 koncertą, kuris buvo jų pirmas VyRT gavo šį apdovanojimą. O dėl laidos, fainiai tada, kad pamatei :)
Vakar apie 23:50 tiesiog klausiausi muzikos ir išgirdau kad televizoriuje kuri žiurejo mano mama laidos vedejas sako 30 Seconds to Mars. Mano pirmos mintis " WTF? ( Laimingaja forma ) reik nueit pažiuret " . Priejau prie TV ir rodo Jared'a Leto. Ji žiurovai sutiko kartu su daina " Closer to the Edge ". Bet visos dainos jie nedainavo tik ta vieta " NO, NO, NO, NO!!! " ir biški dar padainavo. Laida buvo rusiška, todel vedejas sake kad visi žiurovai buvo TSTM fanai. Laida buvo su daug humoro todel jie pasake kad net operatorius yra TSTM gerbejas, parode ji kaip jis filmuoja ir matosi kad jo blakstienos ir t.t. padažytos, vienu žodžiu buvo panašus i " PUNK " . Jared leto pasake kad albumo viršelis ir pačio disko apipavidalinimas yra kaškokio ( Deja neisiminiau ) dailininko portretai, specialiai TSTM grupei ( Kaškas tokio ). Pakalbejo apie tai kad jie apkeliavo labai daug šaliu ir pasiėke pasaulio rekordą ( Jei klystu pataisykit nes bujau kad aš apsigavau ). Jared'as Leto paklause žiurovu kaip rusiškai skamba albumo pavadinimas, jie jam pasake ir jis atsake " Labai gražiai skamba ". Manau rusam tai turetu buti malonu . Laidos vedejas paklause ar moka kanors rusiškai, o Jared'as pasake tik Keiksmažodžius . Manau jis nežinojo kas tai reiškia. Atsisveikinimui jis papraše žiurovu padainuoti " THE KILL " pagrindinius žodžius ( Atleiskit delto kad užmiršau kai teisingai išsireikšti ) pats kartu sujais dainavo ir net priejas arčiau žiurovu viena iš ju ( Garseusiai regianti ) Pakviete i scena nusifotografuoti ( Ot pasiseke žmogeliui ). Galų gale visus paragino eiti i koncerta kuris vyks jau greitai rusijoje. Tuo ir ušsibaige įdomiausias dienos nuotikis , kuris Baigesi 00:20 .
Priklauso ar iš visų laikų ar iš LLF+D. Jei visų laikų tai net nežinau nėra vienos, o jei iš LLF+D, tai city of angels, end of all days, do or die ir northern lights :DD
Tai jau čia jų 4 albumas tai aš apie tai ir šneku. O jų dainos nesibaigia tik TIW ir LLF+D albumais. Nes iš visų dainų labai sunku turėti tik vieną, nors pirmoji daina matyt ir lieka pirmoji, tai a beaultiful lie prie viso to jau paminėto sąrašo dar plius :)
TIW - This is War, LLF+D - Love, Lust, Faith + Dreams albumai. O dėl žinojimo, kai jau ne vienus metus juos žinau ir kai turiu veiklos ir echelone ir pati tuo duomiuos tai tiesiog žinai natūraliai daug ir pats domies :D
Priklauso ar iš visų laikų ar iš LLF+D. Jei visų laikų tai net nežinau nėra vienos, o jei iš LLF+D, tai city of angels, end of all days, do or die ir northern lights :DD
Tai jau čia jų 4 albumas tai aš apie tai ir šneku. O jų dainos nesibaigia tik TIW ir LLF+D albumais. Nes iš visų dainų labai sunku turėti tik vieną, nors pirmoji daina matyt ir lieka pirmoji, tai a beaultiful lie prie viso to jau paminėto sąrašo dar plius :)
TIW - This is War, LLF+D - Love, Lust, Faith + Dreams albumai. O dėl žinojimo, kai jau ne vienus metus juos žinau ir kai turiu veiklos ir echelone ir pati tuo duomiuos tai tiesiog žinai natūraliai daug ir pats domies :D
Nu kadangi aš nesuprantu ka tu čia šneki bet aš garantuoju kad tu žinai daugiau nei aš apie šia grupe tai geriau man nieko ir nepasakok. taip supratau tau A beautiful lie? manau niekas ir nepamatis šiu komentaru tai sakau mano megstamiausia TSTM daina A Beautiful Lie. O tu "Raudona Pieva" Labai daug apie juos žinai tai yra pagirtina. manau tu turetum buti viena iš Administratoriu
Naujas albumas geras. Gal ne tiek man patiko, kiek This Is War, bet geras. Mėgstamiausia daina End Of All Days. Paskui išskirčiau Conquistador, Up In The Air, City Of Angels, The Race. Kitos kažkaip ne tiek įsiminė. Bet nesuprastėjo jie ir mano akyse vis dar liko tvirta, einanti savo geru muzikos keliu grupė. Nežinau ar šis albumas man labiau patiko nei This Is War. Pastarajį laikau jų geriausiu darbu. Dar man reik laiko, kad objektyviai galėčiau įvertinti. Bet šiaip labai gerai. End Of All Days - nuostabus kūrinys
Norečiau visu paklaust. Kokia jusu megstamiausia TSTM daina? klausiu visu kas pamatis ši komentara. Po kaškiek laiko pasakisiu ir savo mylimiausiaja
Come on..music.lt administratoriai. Šiandien paskelbta 3 daina su lyric video, o 2 dar nėra. Plius atnaujinkite informaciją apie pačią grupę. Nu jie nerealūs yra, naujas albumas LLF+D bus nuostabus.. Gegužės 21d dieną išeiną albumas ir tą pačią dieną bus VyRT (echelon'as žino kas tai) :)
Pritariu kad jie nerealus. Ir tikrai informacijos atnaujinimas butinas. laukiam nesulaukiam naujo albumo :)
Come on..music.lt administratoriai. Šiandien paskelbta 3 daina su lyric video, o 2 dar nėra. Plius atnaujinkite informaciją apie pačią grupę. Nu jie nerealūs yra, naujas albumas LLF+D bus nuostabus.. Gegužės 21d dieną išeiną albumas ir tą pačią dieną bus VyRT (echelon'as žino kas tai) :)
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2013 m. birželio 17 d. 11:46:24
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151439337167823&set=a.79739842822.80960.5618127822&type=1&theater Ot kad man taip
, su parašu 
2013 m. birželio 16 d. 21:23:09
Jo šita aš žinau.
dq kad paskaitei 
2013 m. birželio 15 d. 16:52:03
Taip koncertas yra atšauktas, bet marsai patys twiteryje parašė, kad palaiko žmones siekiančius teisingumo ir kai viskas nurims jie sugrįš. :)
2013 m. birželio 15 d. 16:49:10
Albumo viršelio autorius Damien Hirst. Taip marsai savo paskutinio turo metu pasiekį rekordą daugiausi show per dvejus metus ir per Mars300 koncertą, kuris buvo jų pirmas VyRT gavo šį apdovanojimą. O dėl laidos, fainiai tada, kad pamatei :)
2013 m. birželio 15 d. 15:56:04
https://www.youtube.com/watch?v=CAPMZBpK0zA
A chuja papų harmonia, nu što stojiš kak dūx? WTF? :DDDDDDDDDDDD
2013 m. birželio 15 d. 13:35:22
Dar naujienu apie TSTM per M-1 https://www.m-1.lt/naujienos/index.php?naujiena=395752
Turkam ši žinia nepasakyčiau kad džiuginanti.
2013 m. birželio 12 d. 11:52:21
Vakar apie 23:50 tiesiog klausiausi muzikos ir išgirdau kad televizoriuje kuri žiurejo mano mama
laidos vedejas sako 30 Seconds to Mars. Mano pirmos mintis " WTF? ( Laimingaja forma ) reik nueit pažiuret " . Priejau prie TV ir rodo Jared'a Leto. Ji žiurovai sutiko kartu su daina " Closer to the Edge ". Bet visos dainos jie nedainavo tik ta vieta " NO, NO, NO, NO!!! " ir biški dar padainavo. Laida buvo rusiška, todel vedejas sake kad visi žiurovai buvo TSTM fanai. Laida buvo su daug humoro todel jie pasake kad net operatorius yra TSTM gerbejas, parode ji kaip jis filmuoja ir matosi kad jo blakstienos ir t.t. padažytos, vienu žodžiu buvo panašus i " PUNK "
. Jared leto pasake kad albumo viršelis ir pačio disko apipavidalinimas yra kaškokio ( Deja neisiminiau ) dailininko portretai, specialiai TSTM grupei ( Kaškas tokio
). Pakalbejo apie tai kad jie apkeliavo labai daug šaliu
ir pasiėke pasaulio rekordą ( Jei klystu pataisykit nes bujau kad aš apsigavau ). Jared'as Leto paklause žiurovu kaip rusiškai skamba albumo pavadinimas, jie jam pasake ir jis atsake " Labai gražiai skamba ". Manau rusam tai turetu buti malonu
. Laidos vedejas paklause ar moka kanors rusiškai, o Jared'as pasake tik Keiksmažodžius
. Manau jis nežinojo kas tai reiškia. Atsisveikinimui jis papraše žiurovu padainuoti " THE KILL " pagrindinius žodžius ( Atleiskit delto kad užmiršau kai teisingai išsireikšti
) pats kartu sujais dainavo ir net priejas arčiau žiurovu viena iš ju ( Garseusiai regianti
) Pakviete i scena nusifotografuoti
( Ot pasiseke žmogeliui
). Galų gale visus paragino eiti i koncerta kuris vyks jau greitai rusijoje. Tuo ir ušsibaige įdomiausias dienos nuotikis
, kuris Baigesi 00:20
.
Dekui uš dėmesį
2013 m. birželio 2 d. 21:13:27
https://www.m-1.lt/naujienos/index.php?naujiena=390896 Štai ką radau M-1 puslapyje.
2013 m. gegužės 25 d. 13:58:51
Jo, Jo. Kad tai albumai jau supratau
2013 m. gegužės 24 d. 21:00:41
TIW - This is War, LLF+D - Love, Lust, Faith + Dreams albumai.
O dėl žinojimo, kai jau ne vienus metus juos žinau ir kai turiu veiklos ir echelone ir pati tuo duomiuos tai tiesiog žinai natūraliai daug ir pats domies :D
2013 m. gegužės 24 d. 16:38:14
Va pamačiau nauja albuma ir supratau ka parašei
2013 m. gegužės 24 d. 16:31:13
Nu kadangi aš nesuprantu ka tu čia šneki bet aš garantuoju kad tu žinai daugiau nei aš apie šia grupe tai geriau man nieko ir nepasakok. taip supratau tau A beautiful lie?
manau niekas ir nepamatis šiu komentaru tai sakau mano megstamiausia TSTM daina A Beautiful Lie. O tu "Raudona Pieva" Labai daug apie juos žinai
tai yra pagirtina. manau tu turetum buti viena iš Administratoriu 
2013 m. gegužės 23 d. 23:53:46
2013 m. gegužės 23 d. 21:49:01
Naujas albumas geras. Gal ne tiek man patiko, kiek This Is War, bet geras. Mėgstamiausia daina End Of All Days. Paskui išskirčiau Conquistador, Up In The Air, City Of Angels, The Race. Kitos kažkaip ne tiek įsiminė. Bet nesuprastėjo jie ir mano akyse vis dar liko tvirta, einanti savo geru muzikos keliu grupė. Nežinau ar šis albumas man labiau patiko nei This Is War. Pastarajį laikau jų geriausiu darbu. Dar man reik laiko, kad objektyviai galėčiau įvertinti. Bet šiaip labai gerai. End Of All Days - nuostabus kūrinys
2013 m. gegužės 23 d. 21:21:26
Pl. Bet as turejau omeni 30 Seconds to Mars dainas o ne kitas
2013 m. gegužės 23 d. 20:26:53
2013 m. gegužės 23 d. 16:36:11
Norečiau visu paklaust. Kokia jusu megstamiausia TSTM daina? klausiu visu kas pamatis ši komentara.
Po kaškiek laiko pasakisiu ir savo mylimiausiaja 
2013 m. gegužės 16 d. 15:32:44
Pritariu kad jie nerealus. Ir tikrai informacijos atnaujinimas butinas. laukiam nesulaukiam naujo albumo :)
2013 m. gegužės 14 d. 21:39:36
2013 m. gegužės 12 d. 09:37:31
Grupe visai nieko,be jei reiketu vertinti tai butu 8-9/10