Ačiu dievui TSTM sukure dar viena daina http://www.youtube.com/watch?v=yNJdm4mG8AU . Tikiuosi jie kurs ju dar daug ir dažnai. Kogero jie nori pakilti i populerimo viršunes. Tai buvo labai senai . Prašau administratoriu papilditi šios grupes yrašus su šia nuostabia daina
Thirty Seconds To Mars - Conquistador
Ne tik papildyti dar viena daina, vakar video pridėjau, bet admin atnaujinkit ir aprašymą. Beje naujas albumo išėjimo data gegužės 21d.
Ačiu dievui TSTM sukure dar viena daina https://www.youtube.com/watch?v=yNJdm4mG8AU . Tikiuosi jie kurs ju dar daug ir dažnai. Kogero jie nori pakilti i populerimo viršunes. Tai buvo labai senai . Prašau administratoriu papilditi šios grupes yrašus su šia nuostabia daina
Daina yra: https://www.music.lt/lt/albumas/Love-Lust-Faith-and-Dreams/37404/ O taip music.lt redaktoriams, atnaujinkite naujienas apie juos, nes jų yra tikrai daugiau, nei kad 2007 m.
Turbūt vakar pirmą kartą, taip atidžiau jų pasiklausiau, buvau girdėjus, aišku, jų tuos didžiuosius hitus.. bet dabar atkreipiau dėmesį ;) nežinau, nuomondės dar nesusidariau, įdomūs jie man ;) bent jau kol kas ;)
Jie nerealūs ne tik savo kuriama muzika ir prasmingais daiktų tekstais, bet ir tai ką jie daro ir kaip bendraują su savo šeima (echelon). Negaliu sulaukti 4 studijinio albumo gegužės mėnesį ir naujojo turi, gal jie nepamirš užmiršto krašto ir vėl išvysime jos Lietuvoje. #MARSISCOMING
30STM man patinka. Jie nėra kažkuo ypač išsiskiriantis iš kitų, dainų tekstui iš tikrųjų nuvalkioti, tačiau tos grupės virusas mane persekioja jau ne vienerius metus. Jau turiu bilietus į jų koncertą Estijoje ir tikiuose gerai pašėlt
Galų gale, vaizdo klipai taip pat verti dėmesio.
Kai kurie labiau, kai kurie mažiau.
Bet manyčiau, kad garantuotai, viena iš dabartinių roko grupių, kurios tikrai nusipelno užsidirbtos šlovės.
Na, pasakyčiau tą patį ką ir LustaEtano. ;> ir taipogi visiškai sutinku su lemonscure. juokinga skaityt tokius komentarus kaip "tai grupė kuri nori tik praturtėti ir išgersėti", ar kad "jie emo". myliu juos, ir žinau kad taip nėra, kad jie ne tokie. Marsai ne tik kad kurią puikią muziką, jie be galo myli savo gerbėjus, rūpinasi jais, ir tas visas, nežinau, kultas priverčia pakeisti požiūrį į daugelį dalykų, pasikeisti pačiam. žodzžiu, neišsiplėsiu geriau. D
Oj galėčiau pasireikščiau čia visom keturiom..
Aš asmeniškai dievinu 30 STM.
Na taip pradžioje buvo jų tik muzika, gražiai skamba, klausyti tikrai patikdavo.
Po to klipai, kažkas neaiškaus juose. Pradėjau domėtis daugiau, ir dabar asmeniškai esu įsitraukusi į tą kultą.
Tiems kurie nesidomi, yra Echelon. Nete pasižiūrėkit tiksliau, labai daug aiškinti.
Tos grupės dėka labai pradėjau domėtis istorija ir pan.
Jų klipų, dainų analizė. o vaikyti, galiu ramia sąžine prisipažinti kad man tai kaip vanduo. Atradimas jų kūryboje kažką naujo, tai kaip 10kg guminukų vienu metu.
Na labai daug juoko man sukėlė kai čia kai kurie vis vadina juos "emo".
Jei tai dėl Jared Leto šukuosenos, tai matyt esat atsilikę iš akmens amžiaus.
Jas jis keičia kas sezoną, man atrodo, ir dabar jis su skiautere. (dabar galit varyt kad jis pankas.... dohh.)
Dėl dainų žodžių, kad emocionalūs tai nepasakyčiau, kam gerai sekasi interpretuoti ir turi nemažai istorijos žinių ir mėgsta ieškoti adatų šieno krūvoje paanalizuokit kiekviena dainą atskirai, jokių ten emo ar liūdesio NĖRA. Visos jų albumų dainos yra išdeliotos tam tikra tvarka. 3čias, tai lauktas ablumas, WOOW... kažkas nuostabaus, naujas penas mano sielai, naujas skambesys, tiek daug naujo visko.
kartais pasiklausau, kai užeina noras kažko sunkesnio, bet šeip tai nieko taip jau ypatingo tam albume nėra) Asmeniškai labiau mėgstu grupes, kurios labiau nori išreikšti save, nei praturtėti ir išgarsėti, o ši atrodo yra viena iš tų, deja..
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2013 m. gegužės 11 d. 15:43:36
https://www.15min.lt/zmones/naujiena/pasaulis/30-seconds-to-mars-savo-tinklarastyje-paskelbe-nuotrauka-su-gerbejais-lietuvoje-27-178245 Štai ka radau netyčia. Senas bet idomus informacijos šaltinis. Nieko naujo manau jums bet man tai dar daugiau informacijos apie lietuva ir jos santikius su TSTM.
2013 m. gegužės 3 d. 13:42:43
Ne tik papildyti dar viena daina, vakar video pridėjau, bet admin atnaujinkit ir aprašymą. Beje naujas albumo išėjimo data gegužės 21d.
2013 m. gegužės 3 d. 10:47:50
Ačiu dievui TSTM sukure dar viena daina
https://www.youtube.com/watch?v=yNJdm4mG8AU . Tikiuosi jie kurs ju dar daug ir dažnai. Kogero jie nori pakilti i populerimo viršunes. Tai buvo labai senai
. Prašau administratoriu papilditi šios grupes yrašus su šia nuostabia daina
Thirty Seconds To Mars - Conquistador2013 m. kovo 24 d. 21:37:37
Daina yra: https://www.music.lt/lt/albumas/Love-Lust-Faith-and-Dreams/37404/ O taip music.lt redaktoriams, atnaujinkite naujienas apie juos, nes jų yra tikrai daugiau, nei kad 2007 m.
2013 m. kovo 23 d. 14:41:06
Idekite naują TSTM dainą
https://www.youtube.com/watch?v=NrFQRn2yYWs&list=LL8o-VPhzAgF01DIzujQTYFg
2013 m. kovo 21 d. 09:09:29
Turbūt vakar pirmą kartą, taip atidžiau jų pasiklausiau, buvau girdėjus, aišku, jų tuos didžiuosius hitus.. bet dabar atkreipiau dėmesį ;) nežinau, nuomondės dar nesusidariau, įdomūs jie man ;) bent jau kol kas ;)
2013 m. kovo 18 d. 20:48:26
Nauja daina nereali..omg.. https://www.iheartradio.com/player/?mid=22990749
2013 m. vasario 11 d. 20:31:27
gražu buvo pasižiūrėti kažkada, gaila, kad pradėjo popsą gort...
2013 m. vasario 9 d. 14:11:55
Jie nerealūs ne tik savo kuriama muzika ir prasmingais daiktų tekstais, bet ir tai ką jie daro ir kaip bendraują su savo šeima (echelon). Negaliu sulaukti 4 studijinio albumo gegužės mėnesį ir naujojo turi, gal jie nepamirš užmiršto krašto ir vėl išvysime jos Lietuvoje. #MARSISCOMING
2012 m. birželio 26 d. 18:09:20
Tikrai išskirtinė muzika - negalima su tuo nesutikti!
Balsas labai gražus ir kažkuom kerintis - ypač kai girdėjau jį gyvai
2012 m. gegužės 20 d. 18:36:44
Viena is megemesiu rock grupiu.Grazios dainos,muzika,ispudingi video kuriuos norisi vis paleisti is naujo ir ziureti...
2012 m. balandžio 30 d. 19:13:52
Magiska muzika :)
2011 m. kovo 5 d. 18:41:10
2011 m. kovo 5 d. 18:15:37
2010 m. birželio 23 d. 10:20:56
Vokalas man ypatingai patinka, nesaldus ir nesausas rokas, be to, dainų tekstai ir tema kažkokią turi.
Galų gale, vaizdo klipai taip pat verti dėmesio.
Kai kurie labiau, kai kurie mažiau.
Bet manyčiau, kad garantuotai, viena iš dabartinių roko grupių, kurios tikrai nusipelno užsidirbtos šlovės.
2010 m. birželio 22 d. 23:26:22
2010 m. birželio 2 d. 21:57:05
2010 m. birželio 2 d. 20:22:01
2010 m. kovo 22 d. 22:59:12
Aš asmeniškai dievinu 30 STM.
Na taip pradžioje buvo jų tik muzika, gražiai skamba, klausyti tikrai patikdavo.
Po to klipai, kažkas neaiškaus juose. Pradėjau domėtis daugiau, ir dabar asmeniškai esu įsitraukusi į tą kultą.
Tiems kurie nesidomi, yra Echelon. Nete pasižiūrėkit tiksliau, labai daug aiškinti.
Tos grupės dėka labai pradėjau domėtis istorija ir pan.
Jų klipų, dainų analizė. o vaikyti, galiu ramia sąžine prisipažinti kad man tai kaip vanduo. Atradimas jų kūryboje kažką naujo, tai kaip 10kg guminukų vienu metu.
Na labai daug juoko man sukėlė kai čia kai kurie vis vadina juos "emo".
Jei tai dėl Jared Leto šukuosenos, tai matyt esat atsilikę iš akmens amžiaus.
Jas jis keičia kas sezoną, man atrodo, ir dabar jis su skiautere. (dabar galit varyt kad jis pankas.... dohh.)
Dėl dainų žodžių, kad emocionalūs tai nepasakyčiau, kam gerai sekasi interpretuoti ir turi nemažai istorijos žinių ir mėgsta ieškoti adatų šieno krūvoje paanalizuokit kiekviena dainą atskirai, jokių ten emo ar liūdesio NĖRA. Visos jų albumų dainos yra išdeliotos tam tikra tvarka. 3čias, tai lauktas ablumas, WOOW... kažkas nuostabaus, naujas penas mano sielai, naujas skambesys, tiek daug naujo visko.
2010 m. sausio 28 d. 21:25:23