bl. mes turim emocijas, liūdim, džiaugiamės, nu, rankų, bent jau aš, nesipjaustau, ir išvis, pries 10 metų niekas net nežinojo, kas tie emo, tad tylėkit.. dabar visi emo laiko tik pagal tas šukuosenas.. mano klasiokas, linksmas bičas su kiek ilgesniais plaukais, daug kas jį vadino emo, bet keletą kartu atsikirto, ir šiaip ilgaeiniui pamatė daug kas, kad nėra jis toks, o ir padorią muzika klauso.. pusę pažįstamų, kurie stumia, tarkim, kad ir ant MCR (nežinau ar jie emo, nes esu girdėjęs tik tris dainas), prieš porą metų jos klausė, bet kai visi pradėjo varyti ant jų, jie pasekė bandos instinktu, ir patys stumt pradėjo. suknisti neformalai... prieš kokius 6 metus klausiau patį pirmą mars albumą. antro cd nepripažįstu, 'varškėčių muzika', kad kaip mano klasiokė viena sakė. o dėl pirmo cd, jei išgirsčiau, tarkim 'Fallen' arba 'Oblivion', tikrai paklausyčiau, neišjungčiau. o jei čia kokie Mytalistai didieji, ar dar kas stumia, tai ponai, ką jūs čia veikiate? ar negėda tokioj temoj išvis būt? neterškit savo vardo. VISI klausėm grupių, kurios mum dabar, galbūt skamba kiek vaikiškai, jas dabar laikome šūdinomis grupėmis.
Man labai patinka, ju dainos emocingos, ne tuscios kaip daugelio kitu. Atsimenu, uzsikabinau nuo dainos from yesterday, dar ir dabar ji viena is mano megstamiausiu dainu.
paziurekit Juk parasyta kad alternative rock.Na ju kuriamas ivaizdis gal ir primena emo.Pvz krauju aptaskyti drabuziai, isdazytos akys.Kai pamaciau ju kelis klipelius ir as taip pagalvojau...bet visai gera grupe todel man visai neswarbu kas ten ka waidina...o dainos tai emocingos, bet nepasakyciau kad butu hardcore punk muzikos substiliaus.Laukiu nesulaukiu naujo albumo
Zmones,. jeigu jau jums nepatinka 30stm, tai labai prasau, malonekite parasyti 1-2 postus pries, ir nediskutuoti, tai EMO jie ar ne EMO?? Apie klipatas Tokio Hotel galit sakyt ka norit, jie tai tikrai emo, ir tiesa pasakius, suvimdo mane pamacius ta elfa Kauliza(?). Man, kaip paprastai mirtingajai, 30 seconds to Mars yra paprasta roko grupe, su keletu geru gabalu. Na, zinoma, vokalistas tikrai grazaus veidelio, bet ir jo balsas tikrai neblogas, jei norite isitikinti, pilna youtube live pasirodymu, taigi baikit stumt
O dabar is naujo uzsiveziau ant 30 stm, laukiu nesulaukiu naujo albumo. Tikiuosi, bus ka paklausyti, nes dainu from yesterday, the kill ir beautiful lie klausau jau puse metu ir nenusibosta. O neseniai attack parsisiunciau ir negaliu atsiklausyt
O tau visur vaidenasi sąmokslo teorijos?
Alternatyva ir yra tam, kad ją interpretuotum, o ne keturkampiame kambary minkštom sienom laikytum. Išlįsk iš siauro mąstymo, kindervunde.
Vienintelis Tavo teisingas postas
Taip, alternatyva ir yra labai spalvinga muzika ir nereikėtų griežtai labai skirstyti
O tau visur vaidenasi sąmokslo teorijos?
Alternatyva ir yra tam, kad ją interpretuotum, o ne keturkampiame kambary minkštom sienom laikytum. Išlįsk iš siauro mąstymo, kindervunde.
in a land of make believe, that don't believe in me
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2010 m. sausio 23 d. 20:53:51
2010 m. sausio 23 d. 15:19:09
2009 m. lapkričio 26 d. 20:59:17
2009 m. lapkričio 26 d. 18:51:37
2009 m. lapkričio 26 d. 17:45:48
2009 m. spalio 26 d. 22:27:49
2009 m. spalio 26 d. 13:10:37
2009 m. vasario 14 d. 20:15:16
2009 m. vasario 14 d. 13:17:42
O dabar is naujo uzsiveziau ant 30 stm, laukiu nesulaukiu naujo albumo. Tikiuosi, bus ka paklausyti, nes dainu from yesterday, the kill ir beautiful lie klausau jau puse metu ir nenusibosta. O neseniai attack parsisiunciau ir negaliu atsiklausyt
2009 m. sausio 25 d. 18:22:17
Tai jau ir šitie tau emo?
Taip, alternatyva ir yra labai spalvinga muzika ir nereikėtų griežtai labai skirstyti
2009 m. sausio 22 d. 21:19:04
2009 m. sausio 22 d. 21:10:25
Tai jau ir šitie tau emo?
2009 m. sausio 15 d. 21:45:50
Jeigu kas nusišneki, tai tu...
ne tau apie nusisnekejima kalbet kopustgalvi..
Žinai, yra anekdotas, jog žmonės iš kaimo geriausiai supranta tik keletą terminų: degtinė, vogti, mėšlas, tvartas ir kiaulės.
Tai čia matyt taip ir su šitais, kur EMO grupėm pakrikštino MCR, 30STM ir panašius Alternative projektus
2009 m. sausio 15 d. 21:29:04
Žinai, yra anekdotas, jog žmonės iš kaimo geriausiai supranta tik keletą terminų: degtinė, vogti, mėšlas, tvartas ir kiaulės.
Tai čia matyt taip ir su šitais, kur EMO grupėm pakrikštino MCR, 30STM ir panašius Alternative projektus
2009 m. sausio 15 d. 19:20:04
2009 m. sausio 15 d. 19:11:33
2009 m. sausio 15 d. 19:08:49
EMO grupių fanai visada nieks kas jų klausomos grupės yra EMO, hang_em_high - puikus pavizdys.
nusisneki vaike..
2009 m. sausio 15 d. 19:05:31
2009 m. sausio 15 d. 19:03:26
2009 m. sausio 15 d. 18:39:54