lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. gegužės 12 d. 23:34:39
ohyeah rašė: skamp.. 10 metu.. hm.. kazkaip aptile jie playginus su pradzia savo.. nu gal kazka naujo parodys albumas tas, bent pavadinimas lyg issaukiantis siek tiek
Neaptilę.Vis ką nors išleidžia,daug kur pagroja.Paskutiniu metu truputį sumažėjo populiarumas,nes grupė nebeleidžia tokių komercinių albumų,kaip ''Skempinligė'',ne tiek daug reklamuojasi kaip ankščiau.Taip pat pastebiu,kad grupė suaugusi,profesionalesnė.Labai puikus paskutinis jų koncertinis albumas.Tikėkimės naujas bus dar geresnis,nes kiek girdėjau ištraukų,tai mane suintrigavo.Ypač smagu,kad grupė gryžta prie šaknų.Esu pasiilgęs ko nors tokio,panašaus į pirmus Skamp albumus.Labai norėčiau pabūti koncerte,pavydžiu tiems,kas jame pabus už mane.
skamp.. 10 metu.. hm.. kazkaip aptile jie playginus su pradzia savo.. nu gal kazka naujo parodys albumas tas, bent pavadinimas lyg issaukiantis siek tiek
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. gegužės 13 d. 00:15:56
2008 m. gegužės 12 d. 23:43:40
lietusryte, na jei tave suintrigavo, reik tiketis kad tikrai kazkas gero bus..
2008 m. gegužės 12 d. 23:34:39
skamp.. 10 metu.. hm.. kazkaip aptile jie playginus su pradzia savo.. nu gal kazka naujo parodys albumas tas, bent pavadinimas lyg issaukiantis siek tiek
Neaptilę.Vis ką nors išleidžia,daug kur pagroja.Paskutiniu metu truputį sumažėjo populiarumas,nes grupė nebeleidžia tokių komercinių albumų,kaip ''Skempinligė'',ne tiek daug reklamuojasi kaip ankščiau.Taip pat pastebiu,kad grupė suaugusi,profesionalesnė.Labai puikus paskutinis jų koncertinis albumas.Tikėkimės naujas bus dar geresnis,nes kiek girdėjau ištraukų,tai mane suintrigavo.Ypač smagu,kad grupė gryžta prie šaknų.Esu pasiilgęs ko nors tokio,panašaus į pirmus Skamp albumus.Labai norėčiau pabūti koncerte,pavydžiu tiems,kas jame pabus už mane.
2008 m. gegužės 12 d. 22:53:05