| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Very_crazy_enough | English RoseMotorhead |
||||
| DjVaids | Another BeerUgly Kid Joe |
||||
| Alvydas1 | FragmentationThreshold |
||||
| Sahja | BailamosEnrique Iglesias |
||||
| 4Blackberry | Hey BulldogThe Beatles |
Įdomu tai, kad tikroje albumo nuorodoje yra brūkšnelis prieš "Help". Toks jausmas, kad kažkas bandė taisyti šitą situaciją ir nesugalvojo nieko geriau kaip įterpti brūkšniuką
Arba labai keistas netyčiukas.
2010 m. liepos 14 d. 00:12:53
2009 m. balandžio 10 d. 19:05:57
BAKER STREET‘O MŪZAVėjuota stotelė. Spragt. Vitrina. Kulnis.Įtartinas ponas.Klyno saga. Čiuopiantis.Požeminėje perėjoje aklas žmogus.Fleitarankis, šąlantis nagus.Simfodegtukų pardavėjau, atgyvena tu,prisiskambink man numeriu kitu.Indų restoranai kariu smegenis pudruoja,laikraščių kariai vardais manipuliuoja,reklamuodami juos kioskuose stočių.Spaudarankiai, dvelkiantys šalčiu.Simfožodžio muzikantai, būt antrašte galiu,jei nutversit mane kitokiu metu.Neprigavo jos Baker Steet‘o suktas guru.Nesukrėčiau jos savo Baker Steet‘o guzu.Norėčiau jos, bet esu Baker Street‘o Mūza.Išgerto alaus balutės – viską išvėmėt, vyrai.Bakardi su kokainu pažaliuoti prispyrė.Iš sekretorių klano princesė praminalabai rafinuotai su sijonėliu mini.Naši žeme-motina, tavo kapo kauburys penkiasdešimt pėdų po Baker Steet‘o Metro gilyn.(Tai velniava!)Einu prišnerkšta gatve ir mąstau:„Kas, po velnių, su manimi šiandien?“Neprašau būtinai atsakyti, bet dėkui vis vien.