Sianakt ziurejau "Fight Club" ir filmo pabaigoi uzgrojo where is my mind..wheeeere is my mind..sakes koks nerealus gabalas. Po to suzinojau , kad cia The Pixies;
Kaip jum si grupe? Yra klausanciu ir galinciu patart, kurias dainas ar albumus siustis, bo labai jau daug ju
Jau buvo kompas išjungtas šiai dienai, bet kad jau buvau užkabinta, tai įsijungsiu dar kartą. Na man ašaros nerieda labai dažnai klausant Nick Cave (bent kol kas), bet daugelis dainų iš Ghosteen paliečia.
Mire Enya muzikos ir tekstu autorius Nicky Ryan (79) taigi praktiskai nera ir Enyos kaip kurybines visumos. Jeigu ji kazka naujo ir isleis tai jau bus ne ji
Aš tada prisiduodu, kad artimiausias kelias savaites mane mažai matysite music'e, daug realaus gyvenimo problemų iškilo. Nors nuo manęs nieks šitam portale nepriklauso, tai tiesiog matysit mažiau burbėjimo Bet pažadu sugrįžt
2012 m. lapkričio 30 d. 21:08:13
Jie nuostabūs, atradau gana neseniai bet kol kas trūkumų neradau
2012 m. lapkričio 28 d. 23:59:53
Bet jei Mr.Nobody (2009) soundtracke ji. (kai jie su merga rūko žolę - toj scenoj), tada taip.
2012 m. rugsėjo 12 d. 10:13:52
Na, Fight Club'as buvo ant bangos mano studijavimo laikais "Lietuvos" kino teatre, tad aš drįsčiau abejot dėl to.
2012 m. rugpjūčio 23 d. 15:26:01
Jei ne Fight Club'as, tai ir Where is my mind vienetai laikintų...
2012 m. rugpjūčio 23 d. 12:20:30
Žinote ką??? jei nuostabūs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012 m. liepos 11 d. 10:06:05
Gerokai prastesnę Where Is My Mind? mėgsta net 54 žmogai, kai tuo tarpu krūtoji Monkey Gone to Heaven tik 14k užLIKEinta ;7[
2012 m. gegužės 20 d. 21:19:43
Geri jie. "Hey" kažkuo taip patraukė, kad supratau, kad joje viskas tobula, viskas!!! Nors ir nežinau kas būtent, bet daina tobula.
2008 m. liepos 14 d. 11:36:42
2008 m. birželio 29 d. 16:24:47
2008 m. gegužės 14 d. 11:06:08
Kaip jum si grupe? Yra klausanciu ir galinciu patart, kurias dainas ar albumus siustis, bo labai jau daug ju