Kaip bugnininkas jis nėra mano mėgiamiausiųjų sąraše (čia Olimpe sėdi Rush bugnininkas Neil Peart), tačiau kaip dainų kūrėjas ir atlikėjas yra neprastesnis už Mėjų. Jo Radio Ga Ga ėmė pirmas pozicijas daugėlyje Europos šalių, o ir kitos labai aukšto lygio. Queen komandoje jo kūrinių procentas nėra aukštas, tačiau jis stabiliai kiekviename albume patekdavo bent po vieną autorinę, turinčią išskirtinių bruožų, dainą, kurią pats dažniausiai ir sudainuodavo kiek gergždžiančiu malonaus tembro balsu.Mano mėgiamiausios jo dainos yra Tenement Funster, I'm in Love With My Car (ši ypač), melancholiška Drowse, abi Fun It ir More of That Jazz,Loser in the End. O dabar atskyrai apie Kind of Magic,- vieną geriausių Queen dainų, kurios autorius tas pats Tayloras. Daina nuostabi, veržlaus tempo, užvedama ritminio tendemo su Deacono bosu,kurią vainikuoja nepakartojamas Fredžio vokalas. Deja, solinėje karjeroje tokio kalibro dainų bent aš neužtinku. P. S. Dar jam galime priskiti dalį nuopelnų dainai Breakthru.
Tayloras visad man labai patiko, bet po Rygos koncerto, po svajonės išsipildymo pamatyt Queen gyvai be žado buvau. Mėjus su Teiloru vis dar tokie gyvybingi, pilni energijos.. O Teiloro būgnų solo.. ir ne tik solo žinoma :O pasaka. O dabar, po koncerto Londone, I'm in love with my Taylor Nepakartojamas.
2009 m. balandžio 16 d. 22:34:52
2009 m. balandžio 5 d. 13:38:03
2008 m. lapkričio 24 d. 14:39:39
2008 m. gegužės 14 d. 14:13:27