Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Aušra
2008 m. gegužės 26 d. 16:54:00
Ech, o kaip man San Marinas patiko... Ir daina graži ir vokalisto šypsena tokia neapsakoma, kad net šiurpas pagaugais nuėjo pamačius... Dar Bosnija ir Hercogovina visai nieko, man labai mielai skambėjo tas balso nuolydis... Bilano tai iš vis nesupratau - atsiklaupė jis ant tos ledo arenos, pademonstravo savo NEvyrišką kūną, šalia dar tas smuikininkas išsidirbinėja iš Stradivarijaus smuiko ir vargšui Pliuščenkai nebelieka vietos, kur parodytų savo sugebėjimus, tai jis tik malasi aplink...

2008 m. gegužės 23 d. 18:17:26
Izraelis,Rusija,Ukraina. patiko

"Džiazas &#150;-tai tam tikri dalykai,kurie gyvena žmogaus viduje,kai jis gali valdyti ne tik natas ar instrumentą,bet ir dvasią."
Atsakyti
tylosMinute
2008 m. gegužės 23 d. 10:44:09
štai o čia mano nuomonė apie 2 pusfinalį

aš nepastebėjau nei vieno pasikeitimo Miliaus pasirodyme, nuo finalo LT...Sakė bus kažkos filmavimas- taip buvo toks pat kaip visada.Mėnulis bus ypatingas- aš jo net nepastebėjau, atrodė tarsi kokia dėmė. Na, o kad latviai pateko man čia kažkas neitikėtino irgi yra, jeigu jie pateko su savo anekdotu, tai kodėl nepavyko nei airiams, nei estams?Be to jie susimaišė vienoje vietoje, kai pradėjo vienas į kitą dairytis paklaikusiom akim.Ta vieta buvo parodyta dar kart po visų pasirodymų, primenant balsavimą. Man patiko Danija- tiksliau tas gražus bahurėlis.Nesuprantu kodėl nepateko Bulgarija, o Albanija man ten finale išvis nelimpa.Per jų pasirodymą dar sakiau num už šitus tai mes tikrai geriau.Ir ką manot jie ir pateko.Dar yra įdomu tas jog turbūt pirmos 6 pasirodžiusios šalys visos pateko į finalą, o mes ne. Dar aš nesupratau tų dviejų tikrai nesąmoningų pasirodymų, tai buvo Portugalija ir Makedonija.Manęs visai nesužavėjo ta Portugalijos jūrinė daina, kuriaą taip visi palaikė.O ta bobotė su juoda gedulinga suknele (Makedonija) taip nesveikai besidfraskanti, man išvis paliko šoką. Ukrainai pad4jo patekt Kirkorovas, kaip visada. Švedijos atstovė buvo tiesiog pasibaisėtina, ir ką ji sau manė paisidarydama antakių pakėlimo operaciją?Nematė savęs veidrodyje?Islandijos daina, patiko su tuo sabo bumčiku, bet po poros pasirodymų visai pasimiršo.Tiesa ta jog tikrai pirmajame pusfinalyje buvo silpnesnės šalys(na išskyrus Bilaną, kuris jau seniai finale).Na o mane labiausiai prajuokino šiandieninis alfos straipsnis, jog Milius buvo pasipuošęs swarovski kristalais inkrustuotu diržu, kuris turėjo būti pasirodymo vinis, bet jo net neparodė laikas susiprasti, jog Europos nepapirksi nei swarovksi kristalais inkrustuotu diržu, nei gitara tai mano nuomonė

2008 m. gegužės 22 d. 19:54:37
man patiko Izraelis, Lenkija, Norvegija ir Graikija

Atsakyti
kreyzas_
2008 m. gegužės 22 d. 19:53:52
man patiko Izraelis, Lenkija, Norvegija ir Graikija

Atsakyti
eddie87
2008 m. gegužės 22 d. 19:48:44
patiko 1.Armenija, 2.graikija, 3.rusija, 4.izraelis, 5.bosnija

Atsakyti
eddie87
2008 m. gegužės 22 d. 19:47:53
patiko 1.Armenija, 2.graikija, 3.rusija, 4.izraelis, 5.bosnija

Atsakyti
mechanical_animal
2008 m. gegužės 22 d. 19:42:30
patiko labiausiai armenija ir izraelis, juokdariai estai bei airiai liko pelnytai nusvilpti, cirko numeri primine azebaidzanieciai galetu po lapais kuo greiciau pasislepti su suomiskom kaliausem, kurios krioke darkesi ir bande kazka pavaidinti pagal savo kalakutu kalba, pagyrimas graikijos atstovei - ne tik puikiai atrodo bet ir dainuoja, dima? ispustas burbulas, galejo pasidaryti plastine operacija,bent savo baisia charia negasdintu europos

Atsakyti
lost
2008 m. gegužės 21 d. 21:59:46
visai netycia uzsiziurejau ta eurovizijos sou, ir man baisiausiai patiko Bosnijos ir Hercogovinos pasirodymas! eklektiskai pasiutes miuziklas, super! kai isiselau, mane nuvede miegot...

Atsakyti
alamanda
2008 m. gegužės 21 d. 21:31:53
Azerbaidzanas labai graziai debiutavo... Izraelis dar taip pat nieko.. Bet siaip, palyginus su ankstesniais renginiais, tai tikrai nieko gero nebeparodoma toj eurovizijoj... gal del to, kad mes jau visko tiek ir tiek mate, tai sunku nustebint ar padaryt ispudi...

P.S. nu bet jau suomiai tai ka as zn.. kiek galima kist tuos atsibodusius ir nieko naujo neparodancius rokerius? Ilgi nutriuse plaukai, i visas puses mataskuojami, ir tiek... pries pati roka as nieko pries neturiu, bet kai metai is metu TAS PATS... beee...

2008 m. gegužės 21 d. 20:54:25
kuo toliau tuo ta eurovizija i cirka darosi panasesne man tik keli atlikejai patiko kurie ir pateko i finala, o ta bosnija ir hercogovina tokia nesamone pavare, ir da i finala ji pateko :'(

2008 m. gegužės 21 d. 19:02:55
Is karto zinoma kam LT skirs 12 tasku - tai aisku kad numylėtiniui Dimukui!

2008 m. gegužės 21 d. 18:42:10
nesamone tai nesamone bet dainu buna geru kartais

2008 m. gegužės 21 d. 17:42:55
ta eurovizija vienas didelis bulshitas.. visi stumia kad ten gruzas, nsmn ir pan bet paskui visas demesys tik i tai.. zodziu, nesamone

Atsakyti
Pringles-Jingles
2008 m. gegužės 21 d. 17:01:57
Kažkaip...nelabai.Nemačiau tokių įsimintinų pasirodymų kokie būdavo anksčiau.Atrodo pamatai ir galvoji:"vat as uz sitą/-uos visom keturiom!", o vakar nieko tokio nebuvo.Lauksim rytojaus.

2008 m. gegužės 21 d. 15:02:54
Aš už Prancūzus.

2008 m. gegužės 21 d. 13:39:45
man tai tik suomiai ir atrode kaip zmones.o kiti tai tik staugia nesavu balsu ir viskas.na dar paziurejau siek tiek i graikijos pasirodyma, tai zinojau kad tikrai pateks, nes atseit kazkas gero.na bet gal ir nera ko tiketis...

Atsakyti
The_Wicked_One
2008 m. gegužės 21 d. 12:01:28
nei viena daina nepatiko, gal nebent ka=kiek Isral'io atstovo. nors bučiau balsavusi už keturis; už dima, nes daina ko gero buvo įsimintiniausia, už Isreal'į, nes irgi panaši situacija, už Rumuniją, nes žmonės dainuojantys, ir už Azerbaidžaną, nes šioaip nepgailėta neui laiko nei babkių. ir šou geresnis nei estų ar airių.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
Arunazz
2008 m. gegužės 21 d. 11:58:21
visas suo puikus,geriau negu nauji metai,man eurovizija =)

2008 m. gegužės 21 d. 11:50:53
Tik uz Bulgarija. Tik uz Bulgarija. Tik uz Bulgarija. Tik uz Bulgarija. Tik uz Bulgarija. Tik uz Bulgarija.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Dethklok Dethklok
7,1

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
13:28 - Silentist
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
13:25 - Silentist
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
12:41 - Silentist
sukk kaleeedom
12:31 - Silentist
LEONIDAS in the house!
12:30 - Silentist
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why

Leonidas XIV is
11:35 - Silentist
Indija - Pakistanas (branduolinis ginklas : branduolinis ginklas) 0:0 kol kas
23:59 - DjVaids
Inter vs Barcelona 3:3 (I-3:3) dabar 6:6!!!
19:50 - Silentist
I'm your rainbow (Rambo) !!! RMBynas & BMBynas forever
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3605
  Iš viso užsiregistravę: 73585
  Naujausias narys: sollindrum
  Šiandien apsilankė: 298827