Šiap senasis gerasis Heavy, dar kartais Trash, progressive, ir Avant-garde metal, dar man patinka Grindcore ir džiazo mišinis pvz toki groja Naked city.
Tu teisus, Rabithunter, Megadeth nėra progmetalo grupė. Aš ir pats nustebau ją radęs Prog Archive Prog related grupių sąraše. Matyt jai prisiuvo progresyvumo etiketę už smarkiai socializuotus tekstus, kad tema dažnai rutuliuojama per keletą dainų, kas priduoda albumams konceptualumo atspalvį. Čia radau kaip tik tokį to fakto pagrindimą https://www.progarchives.com/foru....asp? TID=60319. Man Megadeth patiko ir patinka net jei ją pavadintų hip hopo grupe(cha -cha). Na , žinoma, pamiršau prie to trejeto Opeth ir Tool.
del rasybos nesigincysiu bo thrashas kartu su Megadeath (a teisingai?) tikrai nera megstamas stilius
i tema tai neturiu kaipo tokio, labiau kreipiu demesi i kiekvienos grupes skambesi, nors dazniausiai sueina doom (senoji Katatonia, The Fall Of Every Seasos, MDB ir t.t.),trū black (Mayhem, Emperor) atmospheric black, depresive/suicidal black( Drudkh, Shining, Austere), kai kurios gothic metal grupes (pvz Moonspell, Nephilim), progresive (Opeth kas be ko), ir siaip geros ne sh grojancios grupes
Stripped rašė: Kvaila degtinės butelyje ieškoti alaus.Metalas yra metalas,ir nebent metalistams arba debilams yra įdomu knaisiotis ir ryškintis,truputį taip groja ar čiu čiut kitaip.Rokas arba jazz'as gali būti įvairus,o metalas yra pakankamai siauras žanras,ir neverta jam lysti į subinę...
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2015 m. sausio 1 d. 17:01:16
2015 m. sausio 1 d. 17:01:10
2013 m. lapkričio 27 d. 18:09:04
Thrash metal bei Heavy metal. Speed panašus į Thrash, be to Metallica S&M albumai labai patinka.
2013 m. lapkričio 26 d. 22:01:46
Keistųsi mano penketukas:
1. Progressive metal
2. Black metal
3. Avant-garde metal
4. Heavy metal
5. Death metal
2013 m. lapkričio 26 d. 21:40:17
thrash, glam ir klasikinis, ankstyvasis heavy metal
2013 m. liepos 12 d. 00:40:37
Metalcore, (post-)hardcore, kažkiek ambient, post metal, deathcore.
2013 m. liepos 11 d. 09:06:47
Šiap senasis gerasis Heavy, dar kartais Trash, progressive, ir Avant-garde metal, dar man patinka Grindcore ir džiazo mišinis pvz toki groja Naked city.
2013 m. liepos 10 d. 22:26:17
1. Symphonic
2. Gothic
3. Doom
4. Black
5. Heavy/Speed
2013 m. liepos 10 d. 22:23:14
1. Progressive metal
2. Heavy metal
3. Death metal
4. Doom metal
5. Symphonic metal
2013 m. liepos 10 d. 21:03:13
auksas .... Kas būtų
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2013 m. liepos 10 d. 19:08:08
Heavy metal ir glam metal...
2013 m. liepos 10 d. 18:41:41
Heavy metal būtų pirmoje vietoje iš visų metalo rūšių, o toliau jau visi kaip nori išsidėstę: gothic, progressive, symphonic, doom, trash metal.
2010 m. liepos 31 d. 15:08:07
2010 m. liepos 31 d. 09:02:21
2010 m. liepos 30 d. 20:46:33
2010 m. liepos 30 d. 20:43:58
i tema tai neturiu kaipo tokio, labiau kreipiu demesi i kiekvienos grupes skambesi, nors dazniausiai sueina doom (senoji Katatonia, The Fall Of Every Seasos, MDB ir t.t.),trū black
2010 m. liepos 30 d. 20:31:02
2010 m. liepos 30 d. 17:33:46
2010 m. liepos 30 d. 16:28:14
2010 m. liepos 7 d. 16:42:28
Kvaila degtinės butelyje ieškoti alaus.Metalas yra metalas,ir nebent metalistams arba debilams yra įdomu knaisiotis ir ryškintis,truputį taip groja ar čiu čiut kitaip.Rokas arba jazz'as gali būti įvairus,o metalas yra pakankamai siauras žanras,ir neverta jam lysti į subinę...
https://en.wikipedia.org/wiki/Heavy_metal _subgenres
kaip ten sakei?