| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | AriadneYes |
||||
| Very_crazy_enough | Aš užmušiu taveSportas Sportas yra gerai bet jis gali uzmusti |
||||
| Sahja | 16 metų69 Danguje |

11 eu. Geriau nemegstama dream theater albuma nusipirkciau. Systematic chaos pvz. Ziuret reklamas ir moket 11 jiems uz nieka
2010 m. rugsėjo 4 d. 16:54:24
2010 m. rugsėjo 4 d. 16:45:07
Lauri Tahka Ja Elonkerjuu- Pauhaava Sydan nebloga suomiska daina nereik net suprasti apie ka jie dainuoja, nes ji lb uzvedanti yra patariu paklausyti Richard Cheese - People Equal Shit (Slipknot koveris, lounge versija). Velnias,gerai pakėlė nuotaiką Reiks daugiau paklausyt to vyruko kūrybos
The Endless Night (live) Return To Forever
0 Jūsų įvertinimas: NėraBalsavo narių: N 0
Man patinka!
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. rugsėjo 4 d. 16:40:14
2010 m. rugsėjo 4 d. 16:02:15
2010 m. rugsėjo 4 d. 13:53:46
2010 m. rugsėjo 3 d. 22:40:18
2010 m. rugsėjo 3 d. 22:10:31
2010 m. rugsėjo 3 d. 22:01:01
2010 m. rugsėjo 3 d. 21:49:41
2010 m. rugpjūčio 29 d. 21:46:20
2010 m. rugpjūčio 29 d. 21:16:15
2010 m. rugpjūčio 29 d. 21:04:36
Ačiū, daug pasiūlymų. Austere atmetu iškarto. Neištvėriau albumo To lay Like Old Ashes iki galo. Va October Tide turėčiau suvirškinti. Na man Katatonijos paskutinis atvirkščiai - klausausi, neatsiklausau. Mano nuotaikos daina iš šio albumo. Mat nesu radikalaus doomo fanas,esu death doom gerbėjas tokių grupių kaip Anathema, My Dying Bride ir panašių. Bet manau skonį reikia lavinti ir ragauti net ir tai, kas iš karto atrodo neskanu.
Beje, kaip pačiam lenkų Behemoth?
del Katatonia tai po Brave Murder Day deja gerokas vaziavimas zemyn imho, o paskutinis darbas isviso sunkiai klausomas
kas del depresovos muzikos, tai lietuviai Shadowdances visai gerai klausosi, October Tide "Rain Without end" (cia jei senoji Katatonia patiko sitas garantuotai sueit turetu), Daylight Dies, jei jau kazko sunkesnio tai Austere, Shining (depresive blackas kuris bent man tikrai nevisada lengvai klausosi)
Behemoth vienu metu labai neblogai ejo Demigod/Apostasy/Thelema 6. paskutinis Evangelion (ir turiu bloga itarima kad jau tikrai paskutinis Behemoth istorijoj) kazkodel neuzkabino kaip ir senesni blackiniai albumai
o siaip gali pasiknist gal ka daugiau rasi:
https://www.last.fm/user/rabithunter
2010 m. rugpjūčio 29 d. 20:48:39
2010 m. rugpjūčio 29 d. 20:44:28
Beje, kaip pačiam lenkų Behemoth?
del Katatonia tai po Brave Murder Day deja gerokas vaziavimas zemyn imho, o paskutinis darbas isviso sunkiai klausomas
kas del depresovos muzikos, tai lietuviai Shadowdances visai gerai klausosi, October Tide "Rain Without end" (cia jei senoji Katatonia patiko sitas garantuotai sueit turetu), Daylight Dies, jei jau kazko sunkesnio tai Austere, Shining (depresive blackas kuris bent man tikrai nevisada lengvai klausosi)
2010 m. rugpjūčio 29 d. 20:13:38
2010 m. rugpjūčio 29 d. 20:04:08
Dolorian – Dual - Void - Trident
Matyt iš to albumo ir davei vertinti dainą viršum savęs. O kaip tau pačiam šis albumas? Man , pasikalausius įrašo be klipo, prailgo ir be to labai lėta muzikos tėkmė. Paskaičiau lyrics'us - na nesuprantu(gal kvailas, nepakankamai išprusęs) sakyčiau pasaulio sutvėrimo mitas koksai, gal klystu. Depresyvi muzika man baigiasi ties Katatonija, čia ji neprilygstama, ir giliau nebesiknisu. Matau, pats tokios muzikos fanas, jei yra kas geresnio, paadresuok.
2010 m. rugpjūčio 28 d. 21:48:52
2010 m. rugpjūčio 28 d. 20:49:04
2010 m. rugpjūčio 28 d. 12:11:50
2010 m. rugpjūčio 28 d. 12:08:15
Žas - Jis gyvena stotyje [Nerealiai geras tekstas.Dėl to gerbiu žasus] ''
The Endless Night (live) Return To Forever
0 Jūsų įvertinimas: NėraBalsavo narių: N 0
Man patinka!
Nobody Knows You When You're Down And Out (gyvai Kopakabanoje, Niujorke) Sam Cooke ____________________Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.