YOLANDA BE COOL & DCUP - We No Speak Americano ________________________________________ _______________________________________ ________________________________________ _______________________________________ ________________________________________ _______________________________________ ________________________________________ _______________________________________A n Autumn For Cripled Children - To Set Sails To The End Of The Earth .......ir t.t.......
Žinote šio kūrinio video nuorodą? Prisidėkite prie Music.lt duomenų bazės pildymo!
Kviečiu dalyvauti World Cup 2026 totalizatoriuje. Kol kas tik trise spėliojam rezultatus, bet kviečiu ir kitus prisijungti. Nebūtina visų rungtynių spėliot, galima spėti tik jums įdomių rungtynių rezultatus
2010 m. rugpjūčio 14 d. 15:48:54
2010 m. rugpjūčio 13 d. 23:32:03
2010 m. rugpjūčio 13 d. 20:41:05
YOLANDA BE COOL & DCUP - We No Speak Americano ________________________________________ _______________________________________ ________________________________________ _______________________________________ ________________________________________ _______________________________________ ________________________________________ _______________________________________A n Autumn For Cripled Children - To Set Sails To The End Of The Earth .......ir t.t.......
Maskil John Zorn
0 Jūsų įvertinimas: NėraBalsavo narių: N 1
Man patinka!
Klausyti nemokamai
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. rugpjūčio 13 d. 19:48:49
2010 m. rugpjūčio 13 d. 18:38:17
https://www.music.lt/Frank-Zappa-...aina- 61394.html
2010 m. rugpjūčio 13 d. 16:29:06
2010 m. rugpjūčio 12 d. 23:12:35
2010 m. rugpjūčio 12 d. 22:22:12
2010 m. rugpjūčio 12 d. 19:00:11
2010 m. rugpjūčio 12 d. 18:55:05
2010 m. rugpjūčio 12 d. 18:53:41
2010 m. rugpjūčio 12 d. 18:40:08
2010 m. rugpjūčio 12 d. 18:04:45
2010 m. rugpjūčio 12 d. 17:49:51
2010 m. rugpjūčio 12 d. 16:57:08
2010 m. rugpjūčio 12 d. 16:55:49
2010 m. rugpjūčio 12 d. 16:44:56
Mango --- ''Glamonėjai'',mane kaip vidurnakčio vęjai,mane švelnumu sužavėjai,taves pamiršti negaliu,tavo akių žydrų
...Žadėjai mylėt labiau ,tavo glėbį degiau.....+
Remembrance God Is an Astronaut
6,7 Jūsų įvertinimas: NėraBalsavo narių: 3 1
Man patinka!
Klausyti nemokamai
Žinote šio kūrinio video nuorodą? Prisidėkite prie Music.lt duomenų bazės pildymo!
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. rugpjūčio 12 d. 16:41:12
2010 m. rugpjūčio 12 d. 12:37:08
2010 m. rugpjūčio 11 d. 21:36:17