Steve Hogarth vokalas. Jis man kimba, kaip kartais kimba ir Jon'o Anderson'o iš Yes (galbūt man tikrai šių grupių patikimas priklauso nuo nuotaikos). Šioji daina pas mane įvertinta 10 balų kažkada, tačiau šuo metu klausantis kažkaip nesinori tiek daug skirti. Galbūt grįšiu pavertinti kai bus kitoks nusteikimas.
Praėjo daugiau kaip metai ir galiu atsakingai pareikšti: geriausias Marillion albumas. Nors liūdnas, jei nesakyt depresovas, vis gi neįtikėtinai įtaigus (jei klausaisi visą ištisai ir atsidėjęs). Po perklausymo lieku dar kurį laiką apdujęs, nuplaukęs, apštakęs, be stogo...
Hogartas nerealus, kompozicijos turi daug sluoksnių, bet jie tokie skaidrus, kad matyti kiaurai pro visus iki tikrosios prasmės, išdėliotos dainų žodžiuose.
Vasarą čia atrodo jau įprasta sugrįžti seniems nariams. O duomenys tikrai neturėtų niekur būti prapuolę, būtų keista, tad beveik garantuoju, kad bus sugrąžinti.
Sveiki visi, nebuvau čia mažiausiai 16 metų apsilankęs , Ar administratoriai yra pasikeitę jau nuo 2010 metų maždaug, man reikia savo senosios anketos informacijos/duomenu, jei apskritai tokia išlikusi.
2018 m. birželio 26 d. 16:48:17
Steve Hogarth vokalas. Jis man kimba, kaip kartais kimba ir Jon'o Anderson'o iš Yes (galbūt man tikrai šių grupių patikimas priklauso nuo nuotaikos). Šioji daina pas mane įvertinta 10 balų kažkada, tačiau šuo metu klausantis kažkaip nesinori tiek daug skirti. Galbūt grįšiu pavertinti kai bus kitoks nusteikimas.
2011 m. gruodžio 28 d. 09:52:08
Hogartas nerealus, kompozicijos turi daug sluoksnių, bet jie tokie skaidrus, kad matyti kiaurai pro visus iki tikrosios prasmės, išdėliotos dainų žodžiuose.