Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Studentų ir moksleivių mitingas dėl aukštojo mokslo reformavimo

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
xdm
2008 m. gegužės 31 d. 01:30:43
jau stengiasi

Atsakyti
Ariel_Cancer_Dies
2008 m. gegužės 31 d. 01:06:00
visomis demokratiskomis priemonemis valdzia stengsis jums pasipriesinti. arba rinkite naujajame seime zmones katrie dabar nedalivauja daugumoje ir turi aiskiai nubrezta programa, t.y. TT

2008 m. gegužės 31 d. 00:21:52
Valdžia pamatė, kad gan daug jaunimo nebenori žaisti pagal nomenklatūros taisykles todėl elgiasi kaip tikri komunistai - anuomėt trėmė į Sibirą kitaip mąstančius, o dabar sumanė ištremti protingiausius į vakarus. Bet mes tą suvokiame ir tam nepasiduosime. Tūkstantį metų lietuviai kovojo dėl savos žemės ir šiandien atėjo mūsų kartos metas

Atsakyti
Ariel_Cancer_Dies
2008 m. gegužės 31 d. 00:09:47
laimei cia studentai maziau ka gali padaryti nei mokytojai. vien kad studentai nelankys paskaitu, nuo to jiem geriau nebus.
suprantat, aukstiesiems politikams jaunimas nera prioritetinis sluoksnis. is ju jokios naudos grubiai tariant. tai gali but tik viesos akcijos dalis jeigu kas juos palaiko. kad ir pati naujoji sajunga. pasireklamuot sumane, nori tik i telika patekt, o jiem to zutbut reikia, nes ziu dar i seima neprasmuks. uz paulauska vyresni nebalsuos, taigi jaunimas lieka vienintele iseitis. o ir pati partija viena nieko nepadarys.
kaip sake vienas protingas zmogus, jei politikas jaucia diskomforta tarp to ka dirba ir ka noretu dirbti, geriau jau pasitraukia. todel monkevicius nieko nepasisakos. soclibai vis vien jau mirusi partija. siuo atveju kirkilo pochujizmas man tinka.

2008 m. gegužės 30 d. 23:47:57
Jaunimo iniciatyva yra "aukšto lygio" žmonės ir jie nesiruošia važiuoti iš Lietuvos o kaip tik ruošiasi Lietuvą tokią susikurti, kad čia miela būtų gyventi. Jai paramą išreiškė net Sąjūdis. Galėtume juos ir palaikyti arba net patys tokiais tapti. Nuolat burbame kaip čia blogai bet net kai ateina galimybė padaryti geriau pilame ššš ant tų kurie bando padaryt geriau... Tai savo abėjingumu ir nustumiame tuos "geruosius" nuo savęs.

Atsakyti
Ariel_Cancer_Dies
2008 m. gegužės 30 d. 23:42:06
as netikiu kad sekminga reforma imanoma arba jai reikia desimtmeciu. auksto lygio Lietuvoje nera ir nebus. jeigu cia atsiranda auksto lygio zmoniu, tegul jie i uzsieni vaziuoja mokintis. nemanau kad labai principinga cia kur ta issilavinima igysi, svarbiau kur realizuosi ji.

2008 m. gegužės 30 d. 23:20:36
šiap vien aukštojo mokslo reforma povidurinio lavinimo sistemos problemų neišspręs taip kad...

Atsakyti
Ariel_Cancer_Dies
2008 m. gegužės 30 d. 22:26:14
o man aktualu, kad ji apmokestintu. ir as taip pat prisideciau prie ziniasklaidos, besistengiancios jusu akcijas nusodinti.
kadangi universitetinio issilavinimo nesiekiu, as uz ji ir nemokesiu, o jei kas siekiate - tai ir mokekite.

2008 m. gegužės 30 d. 21:21:26
https://www.lrt.lt/archyvas/?chan...4539_ 1212134400

būtinai paklausykite šios laidos kam aktualus aukštasis mokslas Lietuvoje!

Atsakyti
eqliux
2008 m. gegužės 29 d. 13:48:45
xdm rašė:
jeigu teks tai ir darysim bet negalima daryti be priežasties, ypač Lietuvoj. Nes Lietuvos žiniasklaida mitinguotojus ir protestuotojus rodo taip, kad nieks daugiau nenorėtų eiti ir reikšti savo nuomonę, o sedėtų namie ir bejėgiškai keiktų valdžią.

o taip. užteko delfi paskaityt, kaip 'nušvietė' mitingą. maždaug, durneliai studentai, neturi ką veikt ir rėkauja patys nežinodami dėl ko.

2008 m. gegužės 29 d. 13:23:00
jeigu teks tai ir darysim bet negalima daryti be priežasties, ypač Lietuvoj. Nes Lietuvos žiniasklaida mitinguotojus ir protestuotojus rodo taip, kad nieks daugiau nenorėtų eiti ir reikšti savo nuomonę, o sedėtų namie ir bejėgiškai keiktų valdžią.

Atsakyti
MrEko
2008 m. gegužės 29 d. 13:20:23
Reikia daryt riaušes , tokias kaip kažkada paryžiuj buvo ... del idomumo

2008 m. gegužės 29 d. 13:02:34
tas politikas tai užvakar paskirtas švietimo ministras

pirmas mitingas buvo truputi chaotiškas. antro organizavime dalyvauja daugiau žmonių ir net gavome palaikymą iš Lietuvos Sąjūdžio, todėl tikimės išvengti pirmo klaidų. O mūsų siekiai išlieka tie patys:

1. Atsisakyti mokesčio už studijas nereformuotose aukštosiose mokyklose;
2. Racionalizuoti povidurinio švietimo sistemą;
3. Garantuoti vienodą studijų prieinamumą, priklausantį tik nuo gebėjimų ir pasirengimo;
4. Atkurti Konstitucinio Teismo pažeistą Lietuvos Respublikos Konstitucijos 41 straipsnio 3 dalį.

Atsakyti
eqliux
2008 m. gegužės 29 d. 12:38:57
Taip, dalyvavau. Ką ten veikė agituotojai už šeimą?
Buvo komiška klausytis "už studentus! už šeimą!" nepatiko tas politikas, kuris neaišku ką ten žadėjo, 'jei jį išrinks'. Ir viso mitingavimo ne visiems punktams pritariu (kad ir dėl trumpinamos studijų trukmės), bet iš esmės reformos reikia, ir tikrai ne tokios, kur kiekvienas turės mokėt nenormalius pinigus už to nevertą mokslą.

Bus man gūdi sesija birželio penktą, bet gal ištaikysiu laiko nueit

2008 m. gegužės 29 d. 09:40:13
Gabux
2008 m. gegužės 28 d. 23:51:07
mačiau praeinančius.
Jei ne bbd (bakaalurinio baigiamieji darbai) – būčiau mielu noru sudalyvavusi.
Įdomu, ko buvo pasiekta ? jei reikės, kaip suprantu, mitinguoti antrą kartą.

2008 m. gegužės 28 d. 15:59:17
Apie buvusitai negirdejau, bet i si pasistengsiu nueiti, nes man rupi..

Atsakyti
hole
2008 m. gegužės 28 d. 14:12:56
Ar buvote mitinge praeitą ketvirtadienį? Ar girdėjote apie naujai organizuojamą?
https://i33.photobucket.com/albums/d79/holia/miting.jpg

Kiekvienas iš mūsų turi čia būti, nes tik tada, kai mes visi - mes jėga.

Negalima sakyti, kad nesidomi ir nedalyvauji politikoje ir tai ne tavo reikalas,-"nedalyvavimas" politikoje-viena blogiausių dalyvavimo formų:tokių būdu tiesiog atiduodi savo balsą tiems, kurie tuo tik ir naudojasi, tiems, kuriems tavo tyla ir abejingumas naudingi.

Parašyk "ATEISIU" mitinguok@gmail.com

Atsakyti
Puslapiai: 1
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 The Police Hungry for You (J'aurais Toujours Faim de Toi)
 The Police
 Nuotaika prancūziškai dainuojančiam Stingui postpankinės ir ska muzikos inspiruotame muzikiniame fone.
Alvydas1 Gojira Our Time is Now
 Gojira
 Apšilimas prieš Lukiškes
DjVaids Kenny G Waiting For You
 Kenny G

Sahja Aistė Pilvelytė Leisk Sau
 Aistė Pilvelytė

malia Pink What About Us
 Pink

Rutonė Lord of the Lost Lords of Fyre
 Lord of the Lost
 O pabandom šitą naujieną? Irgi svarstau, (ar) kas man patinka. Aklas siūlymas
Silentist Katherine Jenkins I Will Pray for You
 Katherine Jenkins

4Blackberry The Weeknd Die for You
 The Weeknd
 .

Šiuo metu vertiname

The Corrs The Corrs
7,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
00:34 - Rutonė
Įkeliu ir seniau išleistą singlą. Nežinau, kas man labiau. Reikės pasilygint abi versijas.
20:06 - 4Blackberry
O, nice. Rutonė sugalvojo įkelti naują (visai neblogą) Muse singlą. Nors Ghost Town version variantas nelabai
19:52 - Rutonė
Ir viskas dėl noro išbandyt naujienas. O ką tas ar anas mygtukas reiškia? Būtų smagų sulaukt paaiškinimų. Vienokia ar kitokia forma. Turbūt mesčiau į DUKą. Arba iš pradžių kaip naujieną.
19:42 - einaras13
Nu jo, man tik po kelių refresh'ų atsistatė mano žinučių matymas. Keista funkcija, tenka pripažinti.
19:40 - Rutonė
@Einaras. O, taip, ir aš buvau save užblokavus. Ir dar ne taip paprastai davėsi atsiblokuot... Nesu tikra, ar man tokios funkcijos reikia...Bet spėju, nelabai įmanoma tą funkciją išjungt
14:20 - 4Blackberry
Tau pačiam čia raibuliuoja akys.
14:19 - einaras13
Tikrai buvo toks smailiukas su raibuliuojančiam akim. Niekaip negaliu atsiminti jo sintaksės.
14:16 - einaras13
14:15 - einaras13
Nu tai tuomet turiu palaiminimą toliau teršti šitą dėžutę. Tai kas prisimena daugiau simbolių negu šitie, priminkit man:
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 159
  Iš viso užsiregistravę: 73664
  Naujausias narys: syairhkubertoto
  Šiandien apsilankė: 127906