Hm, na, jei sirgo, tada kitas reikalas. Tuomet atsiimu savo piktą pareiškimą, nes kitų gyvų įrašų neklausiau, galbūt kitur tikrai geriau skamba O tame Black Symphony tai man labai kliuvo tai, kad jos balsas skambėjo ganėtinai blankiai, skystokai. Kai šalia groja stipri ir didinga simfoninio orkestro muzika, tas kontrastas labai ryškus. Labai mėgstu įvairių roko ar metalo grupių įrašus su simfoniniu orkestru, o vat šitas kaip tyčia visiškai neskambėjo (man). Aišku, dar galbūt prisidėjo tai, kad nesu Within Temptation gerbėja, o tik vienos dainos mėgėja.
dėl metal/nemetal nesiginčysiu, tikrai jų neklausiau tiek, kiek tu, tiesiog išsakiau savo kiek prieštaringą įspūdį, susidarytą iš to, ką per tiek metų po truputį teko iš jų išgirsti.
O šiaip niekad nesuprasdavau, kodėl Within Temptation vadinama symphonic metal grupe, kai daugelis roko grupių už juos sunkiau skamba ir daugiau gitarų naudoja:}
bet, nors ir nejaučiu šiai grupei jokios pagarbos, dainą Angels mėgstu.
Black Symphony metu ji sirgo, bet ir tai toli gražu nepasakyčiau, kad silpnai gyvai skamba. O tiek Mother Earth tiek Silent Force tour Dvd Sharon žiba.
O metal vadinama dėl to, kad na TIek Enter tiek Mother Earth albumai tikrai yra metal
Nu siaip maciau juos Download 2008,patiko,nors grojo apie 40min,kaip paprastai festivuose,jei ne headlineriai,kitais metais lapkriti(turejo ivykt kovo pabaigoj,bet del vokalistes nestumo perkele) su zmona eisiu ju pazeti vel,Brixton Academy,tikiuosi bus geriau,nes vistiek,kur festivaly,kur venue yra skirtumas.
Aš juos atsimenu iš seniai seniai per viva dažnai sukto "Ice Queen" klipo, išskirtinė beskonybė
Vokalas visai gražus, bet bent jau live įrašuose tai labai jau silpnai skamba (kažkada su kambarioke perklausinėjom live su Metropole orchestra, kažkoks nusivylimas). Tai ką aš žinau...
O šiaip niekad nesuprasdavau, kodėl Within Temptation vadinama symphonic metal grupe, kai daugelis roko grupių už juos sunkiau skamba ir daugiau gitarų naudoja:}
lacunacoil rašė: į viešumą tai taip, bet kaip stilius susiformavo panašiu metu kaip Nightwish. Beto Nightwish labiau Power groja, o Within Temptation arčiau Gothic. Nors aišku įtaka yra nemaža jei žiūrėtume kaip į plagijatą. Bet aš vis tiek žiūriu kaip į vienu metu susikūrusias grupes. Sakyčiau WT daugiausia įtakos turėjo Orphanage, su kuriais jie pagrinde ir turavo savo karjeros pradžioje.
Na, WT, manau, labiau yra megstami ne del savo gothic rock dainu(kuriu yra dauguma), bet del tu keliu simfoninio roko baladziu, tokiu kaip "Forgiven", "Somewhere" ar "Angels". Panasiai yra ir su Nightwish. Manyciau, kad sias 2 grupes labiausiai vienija butent simfoninis rokas. Mano nuomone, tai yra 2 is 3 geriausiu sio stiliaus muzika grojanciu grupiu pasaulyje.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2014 m. kovo 15 d. 21:19:18
oh well :D nuglušėjom visai
2014 m. kovo 15 d. 21:19:14
ji tada labai jau daznai serga:D
2014 m. kovo 15 d. 21:18:08
tai labai teisingai, jei neišmanai ir nemėgsti tiesos, tai nebendrauk
2014 m. kovo 15 d. 21:17:47
Aaaa... kalbi apie tą atvejį, kai vokalistė sirgo? Na taip, super argumentas.
Ir žinai, tau geriau išvis nereikėjo šito rašyti, nes dabar matau, kad tau tik paloti tereikia.
Maždaug paskaičiau porą komentarų žemiau, radau kažką neigiamo ir pasigavęs volioju toliau. Bent jau visą diskusią perskaitei? Ar nuovokos nepakako?
Gal mano ir gluša ausis, bet tada ir glušiai visi tie, kas su manim buvo.
EI, GLUŠIAI, ŽINOJOT, KAD JŪS GLUŠIAI?
2014 m. kovo 15 d. 21:16:13
Man aišku, kad su Jumis daugiau diskutuoti neverta.
2014 m. kovo 15 d. 21:14:12
na jei tu sakai kad ne silpnai, tai tavo ausis gluša, tai galim ir nebediskutuoti, be to zemiau yra panašių komentarų
2014 m. kovo 15 d. 21:12:42
uztenka paklausyti ice queen gyvą versiją ir viskas aišku...
2014 m. kovo 15 d. 21:12:27
Mano specialybė kita, deja. Trolinimą laikau hobiu. Todėl sugebu atskirti profą nuo savamokslio :)
Bet vis tiek, tai nekeičia esmės apie tavo glušą ausį.
Aš buvau jų koncerte, ir be manęs ten buvo dar gyva bala žmonių. Ir negirdėjau, kad kas būtų teigęs, jog Sharon dainavo silpnai.
2014 m. kovo 15 d. 21:10:25
Jūs koncerte buvote, kad teigiate, jog gyvai "išvis", ar čia iš savo PC kolonėlių kokybės taip sprendžiate?
2014 m. kovo 15 d. 21:05:45
ne,čia tavo specialybė; )
2014 m. kovo 15 d. 20:28:11
Tave vaikystėje tėvai į dramblių aptvarą neapdairiai numetė, ar šiaip nevykusiai trolinti bandai?
2014 m. kovo 15 d. 20:13:37
labai gaila, bet vokalas labai silpnas, ypač tokiai muzikai, o gyvai išvis:( bet va kūrinių yra gerų tikrai
2010 m. gruodžio 24 d. 23:45:48
dėl metal/nemetal nesiginčysiu, tikrai jų neklausiau tiek, kiek tu, tiesiog išsakiau savo kiek prieštaringą įspūdį, susidarytą iš to, ką per tiek metų po truputį teko iš jų išgirsti.
2010 m. gruodžio 24 d. 22:21:46
Aš juos atsimenu iš seniai seniai per viva dažnai sukto "Ice Queen" klipo, išskirtinė beskonybė
Vokalas visai gražus, bet bent jau live įrašuose tai labai jau silpnai skamba (kažkada su kambarioke perklausinėjom live su Metropole orchestra, kažkoks nusivylimas). Tai ką aš žinau...
Black Symphony metu ji sirgo, bet ir tai toli gražu nepasakyčiau, kad silpnai gyvai skamba. O tiek Mother Earth tiek Silent Force tour Dvd Sharon žiba.
O metal vadinama dėl to, kad na TIek Enter tiek Mother Earth albumai tikrai yra metal
2010 m. gruodžio 24 d. 15:45:10
2010 m. gruodžio 24 d. 15:36:35
2010 m. gruodžio 24 d. 15:25:01
į viešumą tai taip, bet kaip stilius susiformavo panašiu metu kaip Nightwish. Beto Nightwish labiau Power groja, o Within Temptation arčiau Gothic. Nors aišku įtaka yra nemaža jei žiūrėtume kaip į plagijatą. Bet aš vis tiek žiūriu kaip į vienu metu susikūrusias grupes. Sakyčiau WT daugiausia įtakos turėjo Orphanage, su kuriais jie pagrinde ir turavo savo karjeros pradžioje.
Na, WT, manau, labiau yra megstami ne del savo gothic rock dainu(kuriu yra dauguma), bet del tu keliu simfoninio roko baladziu, tokiu kaip "Forgiven", "Somewhere" ar "Angels". Panasiai yra ir su Nightwish. Manyciau, kad sias 2 grupes labiausiai vienija butent simfoninis rokas. Mano nuomone, tai yra 2 is 3 geriausiu sio stiliaus muzika grojanciu grupiu pasaulyje.
2010 m. gruodžio 24 d. 15:07:29
2008 m. lapkričio 1 d. 20:04:28
2008 m. lapkričio 1 d. 19:34:04