lacunacoil>> gerai, tave gali uzknisti kas tik nori bet visokius "neisnesiotus" palik savo nepilnameciams draugeliams.
Beje, as zinau tokius kaip tu - jeigu butu tavo valia tai visi pasauliniai topai butu uzdrausti, o per radija skambetu tik undergroundinis ar nekomercinis sh... o 90% tu kurie klausosi mainstream'o yra lopai ir neturi savo nuomones apie muzika.
Jeigu atidziai perskaitytum mano posta tai niekur nesakiau kad naujoji WT yra geresne uz senaja, kadangi akivaizdu kad naujas albumas yra visiska priespriesa tiems darbams kuriuos dare WT anksciau Mother Earth ir pan. albumuose. Jeigu man patinka naujas albumas nereiskia kad cia skelbiuosi WT fanu ar panasiai...
lacunacoil>> Ant menstruacinio pataikiau ar tu siaip visada tokia "kale"? Va sesuo_mirtie normalia pasake kad naujas albumas visai ne WT stiliaus, todel tikriausiai man jis ir patinka. O kita karta pries atsakant isgerk ten vaistus ar panasiai, jeigu cia ne nuo gimimo tau...
pritariu lacunacoil...albumas "The Heart Of Everything" visiskai neatspindi WT,neidomus,todel net iki galo neisklausiau...visai ne ju stilius...nei vienos uzkabinancios dainos (kiek turejau kantrybes isgirsti)...uzgeso WT žiburiukas...
Addicted tu neišnešiotas gal? Nuvėmei tai kaip nežinau ką...
WT mirė mirė visiems seniems fanams, taip kaip jie mus išdavė su nauju albumu abejoju ar kas yra išdavę, Enter ir Mother Earth buvo tobulumo įsikūnijimai, Silent Force kiek pakitęs bet vienas geriausių muzikinių darbų, nuoširdžiai kurta muzika, o čia nemelodinga ir per prievarta parašyta... Tai didžiausias nusivylimas kokį esu patyręs...ir netik aš kiek skaičiau apžvalgų visi tam pritaria, pats bandžiau rašyt recenzija bet po 3 dainos nebežinojau ką rašyt nes vienoda ir nyku o po 6 išjungiau ir nebaigiau neišlaikė kantrybė...
Na va, pasirodo ir man sita grupe gali patikti. Nepatiko nei viena ju daina iki paskutinio albumo "The Heart Of Everything". O cia net pirmos 6 albumo dainos yra labai daug ko vertos. Labiausiai patinka "The Howling", po to What Have You Done, Frozen, Our Solemn Hour, The heart Of Everything. "Hand of Sorrow" irgi nebloga.
Kas zino sia grupe nuo pat ikurimo, kaip manote kodel toks pokytis mano nuomoneje apie Within Temptation? Gal todel kad sis albumas daugiau "radio-firendly" ar del to kad cia "paprasciausias mainstream'as"?
Ir dar Within'ai tikrai nieko nekopijuoja, nei Night Wish, ir tuo labiau Evanescence....WT aikomi savo stiliaus grandais, šios muzikos sferos liūtais NW buvęs vokalas Tarja viename savo interviu yra sakiusi, kad lb gerbia ir žavisi WT kūryba , Sharon vokalu... O Evanescence išvis čia ne prie ko...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. gruodžio 26 d. 10:20:58
2007 m. gruodžio 25 d. 21:48:54
2007 m. rugpjūčio 8 d. 14:30:46
2007 m. rugpjūčio 6 d. 16:58:15
Beje, as zinau tokius kaip tu - jeigu butu tavo valia tai visi pasauliniai topai butu uzdrausti, o per radija skambetu tik undergroundinis ar nekomercinis sh... o 90% tu kurie klausosi mainstream'o yra lopai ir neturi savo nuomones apie muzika.
Jeigu atidziai perskaitytum mano posta tai niekur nesakiau kad naujoji WT yra geresne uz senaja, kadangi akivaizdu kad naujas albumas yra visiska priespriesa tiems darbams kuriuos dare WT anksciau Mother Earth ir pan. albumuose. Jeigu man patinka naujas albumas nereiskia kad cia skelbiuosi WT fanu ar panasiai...
2007 m. rugpjūčio 6 d. 09:04:23
2007 m. rugpjūčio 6 d. 00:12:16
2007 m. rugpjūčio 6 d. 00:09:01
2007 m. rugpjūčio 5 d. 19:37:27
2007 m. rugpjūčio 5 d. 18:34:29
2007 m. rugpjūčio 4 d. 21:29:53
2007 m. rugpjūčio 4 d. 21:29:05
WT mirė mirė visiems seniems fanams, taip kaip jie mus išdavė su nauju albumu abejoju ar kas yra išdavę, Enter ir Mother Earth buvo tobulumo įsikūnijimai, Silent Force kiek pakitęs bet vienas geriausių muzikinių darbų, nuoširdžiai kurta muzika, o čia nemelodinga ir per prievarta parašyta... Tai didžiausias nusivylimas kokį esu patyręs...ir netik aš kiek skaičiau apžvalgų visi tam pritaria, pats bandžiau rašyt recenzija bet po 3 dainos nebežinojau ką rašyt nes vienoda ir nyku o po 6 išjungiau ir nebaigiau neišlaikė kantrybė...
2007 m. rugpjūčio 3 d. 00:10:14
Kas zino sia grupe nuo pat ikurimo, kaip manote kodel toks pokytis mano nuomoneje apie Within Temptation? Gal todel kad sis albumas daugiau "radio-firendly" ar del to kad cia "paprasciausias mainstream'as"?
2006 m. lapkričio 18 d. 16:53:46
Ir dar Within'ai tikrai nieko nekopijuoja, nei Night Wish, ir tuo labiau Evanescence....WT aikomi savo stiliaus grandais, šios muzikos sferos liūtais
2006 m. lapkričio 18 d. 16:44:11
2006 m. lapkričio 16 d. 23:16:02
2006 m. lapkričio 16 d. 23:12:02
2006 m. lapkričio 16 d. 22:18:16
2006 m. lapkričio 16 d. 20:52:22
2006 m. lapkričio 7 d. 20:28:51
na man vis teik Mother Earth niekas nepakeis
2006 m. lapkričio 4 d. 17:15:53