LowLife (Užblokuotas)
2008 m. gruodžio 25 d. 19:42:03
EIJNA NACHUI KAS CIA PER ŠŪDAS
Nežinau kodėl, bet nuoširdžiai nemėgstu to Hario Poterio,ar kaip jis ten. Kai buvo užėjusi manija skaityti tas knygas,pagalvojau "aj tebunie ir aš pažiūrėsiu kas ten taip žmonės sužavėjo". Nusipirkau knygą ir tik pusę perskaičiau, persiprašau visų gerbėjų šios knygos,bet man tai visiškas absurdas. Vaikams skirtos pasakos. Bet čia tik mano subjektyvi nuomonė. Kiekvienas skaito tą kas jam patinka
Jaunystė ir be priežasties šypso.
Šiuo atveju tai neturi nieko bendra su kažkuo, kas seka po jo. Nuvalkioti - "dažnu kartojimu subanalinti" (Dabartinės lietuvių kalbos žodynas). Taigi, pasakysi, kad HP - nenuvalkiotas? Visa ta manija dėl jo padarė jį banalų ("nuvalkiotas, visiems žinomas") ir pervertintą.
Aš samdau žmones, kad jie mane garbintu. True story.
Perskaičiau visas dalis
Man tos knygos labai primena vaikystę, nu pirmos trys dalys, o po to kai jau pradėjau skaityti, tai turėjau pabaigti.
Aišku knyga nieko nepamoko neturi meninės vertės, bet už tai tai Haris Poteris ir Ugnies taurė įrodė man, kad galima perskaityti knygą, kuri turi daugiau negu 400psl
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. spalio 15 d. 23:06:26
LoseControl rašė: nesamone tas haris poteris, pirmas knygas paskaiciau, ir viskas tas pats per ta pati.
Aš tai išvis neskaičiau...Nors brolis taip ragino..Tačiau aš nepasidaviau,nė kieno įtakai,ir griežtai pasakiau - Pavadinima šūdinas,todėl neleisiu kad pigios knygos turinys,žemintų mano orumą ir kilnumą....
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2008 m. gruodžio 25 d. 23:20:11
nesamone tas haris poteris, pirmas knygas paskaiciau, ir viskas tas pats per ta pati.
garantuoju kad skaitei ta pacia knyga kelis kartus, du-uh...
2008 m. gruodžio 25 d. 19:42:03
2008 m. gruodžio 25 d. 19:24:10
2008 m. gruodžio 25 d. 17:43:06
2008 m. gruodžio 7 d. 14:26:21
2008 m. lapkričio 13 d. 18:20:07
Niekad nesupratau ir nesuprantu brandžių(?) žmonių, kurie tuo žavisi.
Taip...
2008 m. lapkričio 13 d. 18:05:57
2008 m. lapkričio 13 d. 17:40:31
2008 m. lapkričio 13 d. 07:59:57
2008 m. lapkričio 12 d. 21:58:40
2008 m. lapkričio 12 d. 21:49:04
Negalima vadinti knygos "nuvalkiota" nežinant ką tas žodis reiškia.
2008 m. lapkričio 12 d. 21:43:33
Nuvalkiotas..
Tokių tai visiškai nežinau. Nesidomiu tokio tipo knygomis. O HP - nuvalkiotas.
2008 m. lapkričio 12 d. 21:37:20
Nuvalkiotas..
2008 m. lapkričio 12 d. 21:08:12
2008 m. lapkričio 12 d. 17:45:27
2008 m. spalio 16 d. 12:56:39
2008 m. spalio 16 d. 10:50:27
Man tos knygos labai primena vaikystę, nu pirmos trys dalys, o po to kai jau pradėjau skaityti, tai turėjau pabaigti.
Aišku knyga nieko nepamoko neturi meninės vertės, bet už tai tai Haris Poteris ir Ugnies taurė įrodė man, kad galima perskaityti knygą, kuri turi daugiau negu 400psl
2008 m. spalio 15 d. 23:06:26
nesamone tas haris poteris, pirmas knygas paskaiciau, ir viskas tas pats per ta pati.
Aš tai išvis neskaičiau...Nors brolis taip ragino..Tačiau aš nepasidaviau,nė kieno įtakai,ir griežtai pasakiau - Pavadinima šūdinas,todėl neleisiu kad pigios knygos turinys,žemintų mano orumą ir kilnumą....
2008 m. spalio 15 d. 22:55:39
2008 m. spalio 15 d. 22:43:59
Aš nieko nevarau ant to Hario narkoterio,o populiarumas nedaug ką reiškia...
dėja populiarumas, daug ką reiškia...