Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

"Hario Poterio" knygos

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 345678
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. birželio 3 d. 17:53:01
lost rašė:
lietusryte, nu tai viskas ok, ir nereikia cia isvadint visu, kuriems patinka HP nevisaprociais, nes kitu atveju tureciau pabrezt tavo siauraprotiskuma, del to, kad nesidomi tokiomis knygomis, kurios, manau, isliks literaturos istorijoje

Haris Poteris ir literatūros istorija,man kažkaip nesiderina...Na nebent pagal pardavimus ir reitingus,gal ir bus įrašyta į kokią nors statistiką...

Atsakyti
lost
2008 m. birželio 3 d. 17:45:51
lietusryte, nu tai viskas ok, ir nereikia cia isvadint visu, kuriems patinka HP nevisaprociais, nes kitu atveju tureciau pabrezt tavo siauraprotiskuma, del to, kad nesidomi tokiomis knygomis, kurios, manau, isliks literaturos istorijoje

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. birželio 3 d. 17:37:46
lost rašė:
lietusryte, jeigu tau nepatinka, tai kodel tu cia isvis diskutuoji?

Kad įdomesnė diskusija gautusi Iš esmės turiu savo nuomonę,kurią išsakiau pradžioje,dėl to manau,kad būtų blogiau jei neturėčiau ką pasakyti...

Atsakyti
lost
2008 m. birželio 3 d. 17:33:40
lietusryte, jeigu tau nepatinka, tai kodel tu cia isvis diskutuoji?

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. birželio 3 d. 17:28:20
InFamOus_DoMiniOn_ rašė:
Neskaciau ir skaityti nesiruosiu

Bent vienas protingas žmogus,šitoje diskusijoje

Atsakyti
lost
2008 m. birželio 3 d. 17:25:13
och, esu visiskai pamisusi del jo knygos, turiu pripazinti, zymiai idomesnes uz filmus, bet vistiek, jis nepakartojamas

Atsakyti
GabaLT
2008 m. birželio 3 d. 15:54:16
O man Haris Poteris visai nieko, bet kartais tikrai, pripažįstu, būna nemažai nesąmonių ten prirašyta... Bet šiaip tai aš, kaip ir tylosMinute, manau kad jeigu dabar atsiranda vis daugiau panašaus siužeto knygų, reiškia jos yra pakankamai įdomios ir jas leisti apsimoka

2008 m. birželio 3 d. 15:31:39
Neskaciau ir skaityti nesiruosiu

Atsakyti
Indie
2008 m. birželio 3 d. 15:29:14
Per didelis burbulas išpūstas iš šios knygos, leidžia paskutines dalis tik tam, kad bapkių prakaltų.

2008 m. birželio 3 d. 14:23:12
Indie rašė:
Ko jau ko, bet Hario Poterio tikrai nemėgstu. Skaičiau pirmąją dalį, ir užteko man..

Būtent tame ir yra esmė turbūt, kad vienos knygos, ypač pirmos tikrai neužtenka norint suprast tikrąją vertę. Taip pat visiškai pritariu, kad maždaug nuo 5 dalies (na man gal net ir nuo 4) knyga pradeda tik dar labiau patikt, o dėl 7 dalies, tai mano 11 metų brolis netgi prisipažino, kad ji jam šiek tiek per sunki...

2008 m. birželio 3 d. 13:53:36
Ko jau ko, bet Hario Poterio tikrai nemėgstu. Skaičiau pirmąją dalį, ir užteko man..

2008 m. birželio 2 d. 22:50:57
Perskaičiau visas; paskutinę - angliškai.
Knygos idėja, manau, visai gera, intriguojanti. Geriausia dalimi laikyčiau paskutinę knygą - ten viskas atsiskleidžia, pasidaro aišku ir, aišku, įdomiausia ji.

Šiaip, kai po daug laiko paskaitai kokią pirmą dalį (Išminties akmuo/Sorcerers Stone) ir paskutinę (Pražūtingosios relikvijlos/Deathly Hallows), labai ryškiai matyti, kad pati autorė patobulėjusi rašyme. Nes pirmoje dalyje tai visas veiksmas taaaaaip nuspėjamas..

Vertinčiau šitaip:
vyresniems negu keturiolika (?) (kurie galvoja, kad gal visai įdomu paskaityti apie draugą Harį ) daug nesiskundžiant galima skaityti knygas +/- nuo penktos, nes 1-4 kiek per vaikiškos.
Ir dar skaityti angliškai, nes močiutės turguje parduoda po 2 Lt.

2008 m. birželio 2 d. 19:34:19
Žiūrėjau kelis filmus. Šiaip tai patiko. O knygų skaityt neteko, nes norisi rimtesnės literatūros : )

2008 m. birželio 2 d. 19:33:03
ginte_1313 rašė:
Man labai patinka ir nedrįsčiau sutikt, kad man penkeri. Neįtikėtinai suregzta istorija, įtraukia irgi visiškai, o nepatikt manau gali tik tiem, kurie neskaito.

būtent nesvaikit, kas čia jums per pasaka??kai pasakų tik skaitę, tai jum tik taip ir atrodo...o beje hp girdėjau skaito ir po 40 metų žmonės.HP buvo tokia idėja, toks darbas didelis įdėtas pačios autorės, kad db davalia galim tokių rast pačių knygų, panašaus siužeto.tai rodo, kad tos knygos, ne kokios menkavertės, jei dar kopina tai vadinas gauna pelno, ir yra žmonių kuriems patinka( pvz man ) juk vien per 7 knygos išleidimą per parą kiek ten milijonų užsisakė.aš tą pačią dieną variau kai knygynuose atsirado pirkt.kuk į kiek kalbų dar verčia.man tai HP yra legenda aš myllu jį vat čia knyga kurios niekada nepamiršiu.be to jei neskaitėt , tai nieko nežinot ir nevarykit. dauguma pamatę knygos storį atsisako skaityt, jei nėra paveikslėlių taip pat, tai ar nebūsit iš tų?a?

2008 m. birželio 2 d. 11:58:39
ideja - fun.
bet nelogiskumu ir taip toliau - daugybe. aisku, jei autore teiktusi paaiskinti tam tikrus dalykus (pvz apie lazdeliu naudojima, twincore, ir t..), gal butu aiskiau.
veikejai - kai kurie nepakankamai isvystyti, kai kurie per blankus,
bet tie kurie padaryti - padaryti gerai.

uzskaitau.

2008 m. birželio 2 d. 01:10:59
Labai nepatinka.Kai buvau dar vaikas,nepernešiau šitų pasakų,o filmai dar žiauresni...labai neįdomi,nyki pasaka..nėra jokio originalumo.Viskas dedama į vieną mix'ą iš jau sukurtų pasakų...Jokių naujų įdėjų...

Atsakyti
ginte_1313
2008 m. birželio 1 d. 23:19:47
Man labai patinka ir nedrįsčiau sutikt, kad man penkeri. Neįtikėtinai suregzta istorija, įtraukia irgi visiškai, o nepatikt manau gali tik tiem, kurie neskaito.

2008 m. birželio 1 d. 23:04:43
kvaili skaitiniai penkiameciams;-)

Atsakyti
GabaLT
2008 m. birželio 1 d. 21:50:10
Kaip jum "Hario Poterio" knygos? Ar megstat jas skaityt?

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
4Blackberry Paradise Lost No Forgiveness
 Paradise Lost
 Atradinėju iš naujo Shades of God albumą
Very_crazy_enough Sarah Brightman  Harem
 Sarah Brightman

Konditerijus Septicflesh The Virtues of the Beast
 Septicflesh

Sahja Bad Boys Blue Fly Away
 Bad Boys Blue

Šiuo metu vertiname

Gorky Park Gorky Park
7,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:48 - 4Blackberry
Kodėl kartais dainos nepasileidžia spaudžiant Play mygtuką Spotify embeduose?
07:14 - Very_crazy_enough
Санта Клаусас ант русу наикинтуво атёя
мерещиться
07:06 - Very_crazy_enough
Sahja, su sventom kaledom
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
11:26 - Very_crazy_enough
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
11:09 - Very_crazy_enough
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
07:37 - Very_crazy_enough
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
07:23 - Very_crazy_enough
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
07:18 - Very_crazy_enough
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 537
  Iš viso užsiregistravę: 73766
  Naujausias narys: TamPeltier
  Šiandien apsilankė: 109055