Man gyvenimas yra grazhus daug labiau patiko. Galiu ji zhiuret ir zhiuret... ypach tas berniukas! Jis toks nerealus!!! ir ish viso vienas megstamiausiu mano filmu
gyvenimas yra grazus lb lb lb patiko, o pianistas patiko tik lb lb, nes manau kad europieciai daug deriau tokius filmus kuria nei amerikieciai. grinas to pavyzdys Sindlerio sarasas, filmas numeris uno. nors siaip visi tokio pobudzio filmai man lb patinka
Man atrodo, kad nesu mačiusi "Gyvenimas yra gražus". Užtat "Pianistas" paliko gerą įspūdį, man patiko, filmas su gražia idėja apie gerumą ir viltį, super
abu sie filmai yra... na tokie.. net nera zodziu... sakykim... SPECIAL... verta tikrai abu pamatyti.. per gyvenimas yra grazus verkiau pirma karta.. bet siaip maciau kokius 7 kartus niekaip negaliu praleisti... ir dar tie aktoriai... abu: ir vaikas, ir 'tevas'... na vienu zodziu bene geriausias mano matytas filmas.. o pianistas... taip pat be komentaru rasyciau 10
"Gyvenimas yra grazus" bene nuostabiausias filmas koki man teko matyt per visa savo suknista gyvenima!.. ispudinga istorija su dar ispudingesne ideja... ir vaikams, ir anukams pasakosiu koki filma jaunystej ziurejau tegu zino, kad be digimonu yra ir kazkas nepaprasto!!!
Pianista ziurejau senai ir jau is atminties truputi isbluko, bet pamenu lb lb patiko.. dbr jau nebepriskirciau prie megstamiausiu. O stai 'gyvenimas yra grazus' vis dar lb ryskus, mielai paziureciau dar karta, nors tas ziurejimas dar karta kita syki sugadina grazu filmo portreta... kaip nutiko su 'drugio efektu', antra syki paziurejau ir atrode po to toks slamstas.
tai filmai, per kuriuos nk aplink nemaciau tik ekrana... jauciau, kaip vis laiks nuo laiko, kazkas ten po sonkauliais sukirba, kaip laiks nuo laiko renklasi akyse asaros ir protu nesuvokiau, kaip zmones gali kariauti....
.......................mes turime rinkti taskus,kad laimetume tanka................................... .
"Gyvenimas yra grazus"-tai mano megstamiausias filmas is visu matytu, per kuri juokiuosi pro asaras..., o "Pianistas" taip pat ispudingas filmas, sukreciantis..
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
Man reiktų kažkada pradėt santykius su Wings. Visuomet Wings turėjau omeny kaip mane labiau dominantį projektą negu patys bitlai, bet vis kažkur kitur dėmesys nukrypsta. Bet neabejoju, jog Wings kataloge rasčiau nemažai ką sau artimo.
Kažin ar uždėjus šauktuką pavadinime pasitaisytų. Nes šauktukas ir turėtų būti pagal viską. O gal jis buvo išimtas su priežastim... Hm, įdomus mistinis detektyvas.
Šitas yra labai geras, made my day Įdomu tai, kad tikroje albumo nuorodoje yra brūkšnelis prieš "Help". Toks jausmas, kad kažkas bandė taisyti šitą situaciją ir nesugalvojo nieko geriau kaip įterpti brūkšniuką Arba labai keistas netyčiukas.
2010 m. balandžio 15 d. 00:18:10
abu filmai mane suzawejo , bet beabejones Robert benigni ir life is beautiful kaskas nuostabaus
Pritariu
2010 m. kovo 31 d. 12:47:25
2006 m. liepos 14 d. 12:39:51
2006 m. liepos 14 d. 11:24:03
2006 m. liepos 11 d. 17:31:07
2006 m. liepos 11 d. 16:29:43
2006 m. liepos 1 d. 03:01:53
2006 m. birželio 27 d. 18:28:36
2006 m. birželio 27 d. 15:00:05
2006 m. birželio 27 d. 13:05:19
2006 m. gegužės 30 d. 09:46:52
2006 m. gegužės 30 d. 09:43:02
2006 m. gegužės 30 d. 00:38:48
2006 m. gegužės 28 d. 12:21:26
2006 m. gegužės 22 d. 17:38:57
bet po sio filmo pagrindinis aktorius padare role filme the jacket
rekomenduoju kino myletojams
2006 m. gegužės 22 d. 17:02:39
2006 m. gegužės 13 d. 19:07:07
.......................mes turime rinkti taskus,kad laimetume tanka................................... .
2006 m. gegužės 8 d. 14:41:12
2006 m. gegužės 5 d. 19:13:53
2006 m. gegužės 3 d. 16:12:11