Ne apie kiekvieną. Yra geros grupės ir yra šlamštas. PF yra gera grupė, bet ne mano skoniui.
Taigi pasakei: gera grupe ATITINKAMAM skoniui. Taigi, žmogau, jeigu tavo skoniui kažkokia grupė yra šlamštas, kitam ji gali būti labai gera. Ir atvirkščiai: kokiam nors žmogeliui nebus didesnės nesąmonės už CC. Nesąmonė muziką skirstyti į "gerą' ir "šlamštą". Kiekvienam savo.
Pink'ai jau nuo mažų dienų - mano mėgstamiausia grupė. Su metais, požiūris į jų muziką vis keičiasi, bet vien į gerąją pusę. Man Pink'ai - patys geriausi ir nuostabiausi. Keturių muzikinių genijų darbas, kuris įtraukia kaip narkotikas. Nukelia kažkur toli, toli. Ai, net nemoku apibūdinti kokia ekstazė (nerandu geresnio žodžio) apima klausantis jų muzikos.
Pamečiau dėl jų galvą ir, tiesą sakant, visai to nesigailiu
Bet taip pagalvojau,jauciu nesu klauses ju dainu atskirai(na zinoma neskaitant another brick in the wall,daug kur ja girdziu),uzsimeti albuma ir pasineri kazkur giliai.Kitas pasaulis,kitos mintys,kiti jausmai uzvaldo ir nuskandina savyje.
Kartais net pagalvoji,kaip gaila tu,kurie to negirdi,ir dziaugiuosi,kad girdziu as...
Turiu pasakyti, kad jie labai šarminė grupė, kadangi geriausiai lenda per ausis skrandžio rūgšties išgraužtais rytais. Kaip dabar man nutiko. Kai gerdavau kavą ir rūkydavau naktimis, būtinai jų klausydavau. Tačiau dabar du prmuosius dalykus mečiau, o liko tik Pink Floydų muzika, taigi, galite suprasti kokia ji reikšminga.
Iš tikrųjų Pink Floydai yra tikri talentai, nes sukurti tokį šedevrą, kaip "The Wall" negalėtų nei vienas iš čia rašančių, todėl mes galime tik lenkti galvas prieš juos. Ir dar kartą pritariu: Buvo, Yra ir Bus.
auste rašė: labai gaila kad lietuvai visai nerupejo.. niekur nieko neparasyta..
Niekada neskubėk rašyti niekur kol neaplankei visų svetainių.
I tell you this boy is the same..
This boy's got bad habits..."
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2008 m. rugpjūčio 21 d. 19:12:50
Gera grupė atitinkamui skoniui.
Tą patį gali pasakyti apie bet kurią grupę.
Ne apie kiekvieną. Yra geros grupės ir yra šlamštas. PF yra gera grupė, bet ne mano skoniui.
Nesąmonė muziką skirstyti į "gerą' ir "šlamštą". Kiekvienam savo.
Tada prašom argumentuotai, pagrįstai pasakyti kas yra kokybiška muzika, kokius reikalavimus ji turi atitikti?
2008 m. rugpjūčio 21 d. 19:06:28
Tada prašom argumentuotai, pagrįstai pasakyti kas yra kokybiška muzika, kokius reikalavimus ji turi atitikti?
2008 m. rugpjūčio 21 d. 18:55:48
2008 m. rugpjūčio 21 d. 18:48:59
Taigi pasakei: gera grupe ATITINKAMAM skoniui. Taigi, žmogau, jeigu tavo skoniui kažkokia grupė yra šlamštas, kitam ji gali būti labai gera. Ir atvirkščiai: kokiam nors žmogeliui nebus didesnės nesąmonės už CC. Nesąmonė muziką skirstyti į "gerą' ir "šlamštą". Kiekvienam savo.
2008 m. rugpjūčio 21 d. 18:43:52
2008 m. rugpjūčio 21 d. 18:39:43
2008 m. rugpjūčio 21 d. 18:38:34
Pamečiau dėl jų galvą ir, tiesą sakant, visai to nesigailiu
2008 m. rugpjūčio 21 d. 18:26:26
2008 m. rugpjūčio 21 d. 18:21:10
2008 m. gegužės 7 d. 18:58:51
2008 m. sausio 25 d. 12:16:05
tikrai kazkas iskirtinio.
Dar Money...
Populiariausios dainos jau spejo atsibosti.
2008 m. sausio 25 d. 10:11:27
2008 m. sausio 16 d. 23:11:28
Bet taip pagalvojau,jauciu nesu klauses ju dainu atskirai(na zinoma neskaitant another brick in the wall
Kartais net pagalvoji,kaip gaila tu,kurie to negirdi,ir dziaugiuosi,kad girdziu as...
2007 m. kovo 24 d. 11:27:08
2007 m. kovo 23 d. 23:07:44
2007 m. sausio 24 d. 19:45:32
2006 m. spalio 30 d. 18:35:42
2006 m. rugpjūčio 28 d. 00:56:40
Dėja neseniai mirė Syd'as Barrettas, pink floyd įkūrėjas.. Keista, kad jokio atgarsio music.lt, net naujienose neparašė..
būtent. Įdomu, kas už naujienas atsakingas,- aplaidumas three thousand.
2006 m. liepos 31 d. 22:37:54
2006 m. liepos 31 d. 21:43:26
labai gaila kad lietuvai visai nerupejo.. niekur nieko neparasyta..
Niekada neskubėk rašyti niekur kol neaplankei visų svetainių.
We shall all die like a star, destroying all that lies within our fiery gaze. "I know it gets into your brain... Sometimes it dribbles and goes in your veins... I tell you this boy is the same.. This boy's got bad habits..."