O aš dar žadėjau važiuoti į jų koncertą. Kas man tada buvo užplaukę. Dėkojam, kad bilietų nebebuvo stovimų.
Šiaip aš irgi jų nemėgtu. Kam tie jų eksperimentai, jei vistiek popsas gaunasi.
Baikit su tom konspiracijos teorijom. LP nieko nesistengia kopijuoti. O kad sukurti kažką visiškai naujo šiais laikas yra sunku, tai čia faktas. Manau vienintelis blogas dalykas yra ištisai kopijuojamos dainos (kaip yra Lietuvoje). Baisiausia, kad žmonės tuos muzikantus garbina, neva jie būtų sukūrę tas dainas.
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. birželio 4 d. 19:16:01
Aišku,Music.lt yra tiek daug LP fanų,kad sutikę gatvėje mane užkapotų,bet aš turiu rimtai grįstą nuomonę,kodėl nekenčiu LP.Aišku,geriau manęs neklausyti,ir negadinti nuotaikos,bet man gaila tų,kuriuos taip žiauriai apgauna komercija...
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. birželio 4 d. 19:13:46
Samara996 rašė: Tai kodėl neįvardijai kopijuojamų dainų?
Visiškai ne tame esmė.Ne dainose,o visoj jų muzikoj.Geros grupės arba atrandą naują stilių,arba jį pagerina,pakeičia.Šiuo atveju,LP tiesiog pasinauodojo jau seniai kitų išrastu metodu,ir kalą vienodą,vis ta pačią muzikėlę.O galėtų bent eksperimentuot,arba gerint kažką,o vis leidžia vienodus ,tuos pačius albumus.O ką?Mergaitės juos myli,pinigėlių netrūksta,tai kam vargintis ir bandyt kažką gerinti?
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. birželio 4 d. 19:00:03
ohyeah rašė: davai rezk ka nors blogo apie shita supergrupe
Neturiu didelio noro,tyčia rėžti ką nors apie šitą grupę,bet jos labai nemėgstu,nes tėra tik stilingos vidutinybės...Jokio originalumo.Galiu pacituoti,man labai patikusią muzikos kritikės [Silvija Simi] nuomonę apie LP Meteora albumą[žurnalas Gramofonas,2003 m.Nr.1-2[7-8] :''Stilingos vidutinybės.Toks vėlyvas post grunge'as,kad bet kokios šnekos apie originalumą iš karto blanksta.Be to,jaučiamas didžiulis grupės noras tapti antrais Faith No More.Graži pretenzija...Tačiau kol kas nė vienas iš dviejų albumų [,,Meteora'' - antrasis] lūkesčių pateisinti negali.''
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2008 m. birželio 5 d. 18:55:02
Žinokit, baisiausia yra ne blogai kuriantys muzikantai, o žmonės jiems aiškinantys kaip kurti.
Kadangi mes esame jų pragyvenimo šaltiniai, taigi galima aiškinti, skųstis ir pan. Kaip žinome, pirkėjas visada teisus.
Be to, tie muzikantai gali neklausyti ir nepaklusti miniai, spjauti į juos ir ramiai sau gyventi ir kurti. Tokia štai realybė.
2008 m. birželio 5 d. 18:53:50
Žinokit, baisiausia yra ne blogai kuriantys muzikantai, o žmonės jiems aiškinantys kaip kurti.
Sutinku
2008 m. birželio 5 d. 18:51:52
reik dabar prabalsuot už happyendless.
2008 m. birželio 5 d. 18:45:52
2008 m. birželio 5 d. 18:45:01
2008 m. birželio 5 d. 16:42:19
2008 m. birželio 5 d. 16:22:51
Šiaip aš irgi jų nemėgtu. Kam tie jų eksperimentai, jei vistiek popsas gaunasi.
2008 m. birželio 5 d. 13:02:04
kaip tai nieko nesukuria? pažiūrėk kokie buvo Hybrith Theory ir Meteora albumai ir koks Minutes To Midnight. Visiškai kitoks stilius!
2008 m. birželio 4 d. 20:56:28
P.S. Nekenčiu LP. Bet čia jau mano problemos.
2008 m. birželio 4 d. 20:21:13
Siaip tai naujiena apie Gravel, bet kazkodel visi diskutuoja apie LP
naujiena apie top 40 ir cia diskutuoti galima apie viska is eiles, pradedant nuo 1 iki 40 vietoje esancias grupes, tiek apie siulomas
2008 m. birželio 4 d. 19:49:57
2008 m. birželio 4 d. 19:29:45
Beje, aš nesu LP fanė ir jų tikrai neklausau, tačiau šiuo metu tokių grupių yra labaaai daug...
Wa čia teisingai pasakei.Maladiec...
2008 m. birželio 4 d. 19:24:46
2008 m. birželio 4 d. 19:16:01
2008 m. birželio 4 d. 19:13:46
Tai kodėl neįvardijai kopijuojamų dainų?
Visiškai ne tame esmė.Ne dainose,o visoj jų muzikoj.Geros grupės arba atrandą naują stilių,arba jį pagerina,pakeičia.Šiuo atveju,LP tiesiog pasinauodojo jau seniai kitų išrastu metodu,ir kalą vienodą,vis ta pačią muzikėlę.O galėtų bent eksperimentuot,arba gerint kažką,o vis leidžia vienodus ,tuos pačius albumus.O ką?Mergaitės juos myli,pinigėlių netrūksta,tai kam vargintis ir bandyt kažką gerinti?
2008 m. birželio 4 d. 19:04:59
2008 m. birželio 4 d. 19:00:03
davai rezk ka nors blogo apie shita supergrupe
Neturiu didelio noro,tyčia rėžti ką nors apie šitą grupę,bet jos labai nemėgstu,nes tėra tik stilingos vidutinybės...Jokio originalumo.Galiu pacituoti,man labai patikusią muzikos kritikės [Silvija Simi] nuomonę apie LP Meteora albumą[žurnalas Gramofonas,2003 m.Nr.1-2[7-8] :''Stilingos vidutinybės.Toks vėlyvas post grunge'as,kad bet kokios šnekos apie originalumą iš karto blanksta.Be to,jaučiamas didžiulis grupės noras tapti antrais Faith No More.Graži pretenzija...Tačiau kol kas nė vienas iš dviejų albumų [,,Meteora'' - antrasis] lūkesčių pateisinti negali.''
2008 m. birželio 4 d. 18:55:44
2008 m. birželio 4 d. 18:21:37
2008 m. birželio 4 d. 17:53:44