o musico vyrų realiai mačiau nemažai ir visi yra kažkuo simpatiški, tad negalėčiau ir nenoriu jų išskirti, suskirstyti į kažkokias vietas. tiesiog tai mano nuomonė. kai tavo nuomonė balsuoti, tai mano nuomonė, kad neverta.
šypsausi
mechanical_animal rašė: elnioooke----> na kai kurie i viska ziuri tiesiog be humoro lasteles, kazkokie zašugani kaip pasakytu mano kolegos
nu atleiskite, bet aš humorą suprantu kitaip. čia visai nėra linksma. o be to, jei ir rašyčiau gražuolius, tai tik tuos kuriuos esu mačiusi realiai, nes iš nuotraukų kažką spręsti yra pati didžiausia nesąmonė.
Hopeless---> na jo tavo pateiktas pavyzdys atitinka labiau nutukimo problema, sitai moteriskei ir iki xxxxl dar kaip rakam da kitaja, be abejo buna tokiu su pilvuku merginu kurios visom isgalem bando, o gal tiesiog nori ir lenda i S marskinelius, bet mano pastebejimu tai daro tik rusakalbes forsu merginos, ir jos sitame saite abejoju ar sedi
Hopeless, mačius, bet kad ant tiek, tai ne.. Maniau, jog tu kalbi apie 'biški riebaliuko', o tu apie viršsvorio problemą. Čia jau riebalai nebetelpantys po oda. Tokiu atveju celiulitas tikrai visur atsiranda ir išryškėja.
KingRoach rašė: Darkshines << Nuo kada abejotino zavesio mergina vadovauja paradui? DD nulis racionalumo ir dzidziale doze naivumo )
retai tau pritariu, bet šį kartą į dešimtuką. norėjau tą patį parašyt
juokinga..man atrodo tu palaikai tą balansą gražių/negražių personų music'e arba grožio/negrožio konflikte įpyli alyvos į ugnį. vis kas nors gražaus pasirodo musice ir tu vėl nusveri į negražumą; ) juk pati žinai, šnobelis, suskeldėję lūpos, keli furunkulai..kita vertus, juk iš tiesų blogiau koks nors vintage'inis adiko tracksuit'as, kurį sunku rasti net tokiam mieste kaip Londonas, su trim paloskėm už tas juodas neriniuotas pėdkelnes iš padivono už varganus kelis litus; ) sėkmės.
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2008 m. birželio 14 d. 14:13:50
2008 m. birželio 14 d. 13:40:03
2008 m. birželio 8 d. 18:51:09
2008 m. birželio 8 d. 18:36:07
šypsausi
2008 m. birželio 8 d. 18:24:55
2008 m. birželio 8 d. 18:16:40
elnioooke----> na kai kurie i viska ziuri tiesiog be humoro lasteles, kazkokie zašugani kaip pasakytu mano kolegos
nu atleiskite, bet aš humorą suprantu kitaip. čia visai nėra linksma. o be to, jei ir rašyčiau gražuolius, tai tik tuos kuriuos esu mačiusi realiai, nes iš nuotraukų kažką spręsti yra pati didžiausia nesąmonė.
2008 m. birželio 8 d. 18:12:02
kokiu buna isrankiu zmoniu ....
kiek daug savo grožiu nesirūpinančių vaikinų, kiek daug nestilingų vaikinų, kiek daug neoriginalių vaikinų, kiek daug negražių vaikinų...
durna tu.
2008 m. birželio 8 d. 17:56:19
2008 m. birželio 8 d. 17:49:43
. . ble tuštybių mugė.
Mano nuomonė lygiai tokia pati. Darosi jau net nejuokinga.
relax, čia gi niekas už rimtą pinigą neturi būt priimama. išsidirbinėjimas ir tiek
2008 m. birželio 8 d. 17:05:42
O taip, aš blogis, labai blogai galvoju.
2008 m. birželio 8 d. 13:47:29
. . ble tuštybių mugė.
Mano nuomonė lygiai tokia pati. Darosi jau net nejuokinga.
2008 m. birželio 8 d. 11:14:42
2008 m. birželio 8 d. 03:21:56
2008 m. birželio 8 d. 02:33:57
Na čia jau sušnekėjai.. Hopeless, koks celiulitas gali kišot pro aptemptus marškinėlius?
Tik nemeluok, kad niekada nesi mačiusi apkūnokos moteriškės įsispraudusiso į S dydžio maikutę nedengiančią bambos :}
Kad aiškiau mane suprastum, pažiūrėk šią nuotrauką:
https://img.photobucket.com/album...67/fa t_lady.jpg
Tik nevalgyk nieko tuo metu
2008 m. birželio 8 d. 01:17:54
o merga.. dark ten kazhkokia vapshe. nedaryk gėdos moterims, GRAZHUOLE BLE.
respect; )
2008 m. birželio 8 d. 01:14:51
o merga.. dark ten kazhkokia vapshe. nedaryk gėdos moterims, GRAZHUOLE BLE.
2008 m. birželio 8 d. 00:27:32
Darkshines << Nuo kada abejotino zavesio mergina vadovauja paradui?
retai tau pritariu, bet šį kartą į dešimtuką. norėjau tą patį parašyt
2008 m. birželio 8 d. 00:25:17
kiek daug savo grožiu nesirūpinančių vaikinų, kiek daug nestilingų vaikinų, kiek daug neoriginalių vaikinų, kiek daug negražių vaikinų...
juokinga..man atrodo tu palaikai tą balansą gražių/negražių personų music'e arba grožio/negrožio konflikte įpyli alyvos į ugnį. vis kas nors gražaus pasirodo musice ir tu vėl nusveri į negražumą; ) juk pati žinai, šnobelis, suskeldėję lūpos, keli furunkulai..kita vertus, juk iš tiesų blogiau koks nors vintage'inis adiko tracksuit'as, kurį sunku rasti net tokiam mieste kaip Londonas, su trim paloskėm už tas juodas neriniuotas pėdkelnes iš padivono už varganus kelis litus; ) sėkmės.
2008 m. birželio 8 d. 00:23:55
2008 m. birželio 8 d. 00:19:51
2. Stingas
3. enigmatic