Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
Sąjūdžio 20-mečiui skirtas koncertas - antra dalis
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2008 m. birželio 8 d. 01:21:11
Iš tkrųjų privertė mane vėl smarkiai smarkiai pajust, kad be proto didžiuojuos tuo, kad esu lietuvė. Reikia tokių renginių.
na, džiugu tokius žodžius skaityti; )
2008 m. birželio 7 d. 22:59:03
Apskritai tikėjausi kažko daugiau.. Norėjosi vienybės koncerte, o aš ją suprantu kaip dainuojanti minia, plazdančios vėliavos ir seni geri gabalai. Bet to nebuvo, nes visi dainavo naujus kūrinius, bent į pačią pabaigą galėjo suskelt kokią seną gerą.. O gal ir buvo, bet išėjau per pačią pabaigą nieko gero nesulaukus.
buvo ir seno gero. Ką reiškia jau vien "Krantas".
Aš ten nebuvau, žiūrėjau per TV, ir tai tik Mamontovo ir Anties pasirodymus. Na nežinau, pačios geriausios emocijos sklido žiūrint net taip, bandau įsivaizduot, koks pojūtis turėjo būt ten.
Iš tkrųjų privertė mane vėl smarkiai smarkiai pajust, kad be proto didžiuojuos tuo, kad esu lietuvė. Reikia tokių renginių.
2008 m. birželio 7 d. 17:05:00
2008 m. birželio 7 d. 16:30:26
+ pvz meškėla sako "sąjūdis davė mums laisvę. tie žmonės...". "tie". ar nesuvokiama, kad laisvę išsikovojo pati Tauta, o ne kažkokia sąjūdžio maža grupelė. jeigu sąjūdis yra "tie" žmonės tai visai nesistebiu kodėl gyvename tokioje Lietuvoje kai ir valdžia yra "ta", o ne "ši" (ne mūsų). čia dar gyvename sovietmetyje - kai savo šalies likimą ne patys sprendžiam, o duodam "tiems".
2008 m. birželio 7 d. 16:08:22
mamontovas dainavo atsibusk, o minioj alkoholio ir rūkalų tvaikas...
"mes esame laisvi" - rėkia vedėjai. komuniagos tebesėdi valdžioj, tauta prasigėrus ir nyksta... mes esame laisvi - nes laisvė tai alus ir televizija!
apskritai kokias auditorijas surenka šios muzikos žvaigždės, o pačios apsikrėtusios "apolitiškumo" mada. tik antis normaliau pašnekėjo. o mamontovas propaguoja pasyvumą, o tai kasa dar didesnę duobę Lietuvai. vat toks tas Sąjūdžio dvidešimtmetis kai premjeras, Seimo pirmininkas ir didžiausios Seimo frakcijos seniunė - komunistai. mes esame laisvi!
2008 m. birželio 7 d. 15:51:26
Indie - visiškai nuvylė toks požiūris..kaip komunizmas - gali net nepatikt tų grupių muziką,bet jas reikia gerbti,vien dėl to kad padarė didžiausią įtaką visai lietuvos popmuzikos kultūrai...[apie popsą,nekalbu]
Tu mane ne taip supratai.
2008 m. birželio 7 d. 15:49:37
2008 m. birželio 7 d. 15:46:07
2008 m. birželio 7 d. 15:44:34
2008 m. birželio 7 d. 15:44:16
2008 m. birželio 7 d. 15:38:26
2008 m. birželio 7 d. 15:35:41
2008 m. birželio 7 d. 14:54:11