Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

2008 m. Europos futbolo čempionatas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 678910111213141516 ... 32
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Indie
2008 m. birželio 21 d. 12:21:05
Ne nu bet.. Dar senokai taip 'nesedėjau ant adatų' ir neliejau ašarų dėl rungtynių. Aišku, labai gaila man kroatų. Tai ką, susitiks pusfinaly mano nemėgstamiausios komandos.. Labai norėčiau kad tada įvyktų muštynės ir raudonų kortelių lavina. Tebūnie atsidaužo už čekus, portugalus ir kroatus.Liko vieninteliai olandai..

2008 m. birželio 21 d. 11:15:08
InFamOus_DoMiniOn_ rašė:
ep rašė:
nieko sau pasirodo dar ir uz rusus kazkas
nes jau pas mane buvo susidarusi nuomuone, kad cia vien rusofobai susirinko... DD
bent siektiek nuraminai

Nematei kas daros lrytas.lt komentaruose. Visi tik keikia rusu komanda... Pilna ten tokiu. Jiems svarbiausia, kad rusai pralaimetu, sportas antroje vietoje

tai nera ko stebetis, iskripeliai cia tai tu naujenos man nepasakei tokie futbolo 'sirgaliai' ir ju nuomone, maziausiai domina, politines aukos.

2008 m. birželio 21 d. 11:13:41
Iomiai cia Viena vokieciu ir visos turku veliavos...

Atsakyti
ep
2008 m. birželio 21 d. 11:11:25
https://ipicture.ru/uploads/080621/3402/KuFG3G57uX.jpg

o...

2008 m. birželio 21 d. 11:10:19
ep rašė:
nes jau pas mane buvo susidarusi nuomuone, kad cia vien rusofobai susirinko... DD
bent siektiek nuraminai

Nematei kas daros lrytas.lt komentaruose. Visi tik keikia rusu komanda... Pilna ten tokiu. Jiems svarbiausia, kad rusai pralaimetu, sportas antroje vietoje

Atsakyti
ep
2008 m. birželio 21 d. 10:59:39
bent siektiek nuraminai

2008 m. birželio 21 d. 10:51:09
Vakar kaip tik isijungiau televizoriu, kai tuos du ivarcius imuse Manau, geriau buti sutriuskintam varzybose 3:0, negu pralaimeti sitaip. Kroatams dabar reikes laiko atsigauti...
Siandien Rusija - Olandija. Aiskus favoritai yra Olandai, bet as tikiu, kad Rusai sukurs sensacija. Sekmes jums siandien : )

Atsakyti
ep
2008 m. birželio 21 d. 09:32:18
mechanical_animal rašė:
Darkshines rašė:
Kroatai turi sumušti turkus, kad jie pavirstų į kebabus, čia už tai, kad per klaidą pakliuvo šitie azijiečiai ir išspyrė čekus...

azijieciai... akivaizdu kad geografija tikrai nebuvo tavo arkliukas ;]

Šiaurėje Europos krantus skalauja Arkties vandenynas, vakaruose – Atlantas, pietryčiuose – Juodoji ir Kaspijos jūros, pietuose – Viduržemio jūra. Rytuose Europą nuo Azijos skiria: Uralo kalnai, Uralo upė, Kaspijos jūra, Kaukazo kalnai, Juodoji jūra, Bosforo sąsiauris, Marmuro jūra, Dardanelų sąsiauris, Egėjo jūra, Kretos jūra, Viduržemio jūra.Europą nuo Afrikos skiria: Viduržemio jūra, Gibraltaro sąsiauris.

Kai kurios valstybės priklauso Europai istoriškai arba tik dalis jų teritorijos yra Europoje:

* Armėnija – geografiškai Azijoje, tačiau dėl istorinių bei kultūrinių priežasčių priskiriama Europai
* Gruzija – skirtingais skaičiavimais visiškai Europoje arba tik iš dalies
* Kazachija – teritorija nuo Uralo upės į vakarus priklauso Europai
* Kipras – geografiškai Azijoje, tačiau dėl istorinių bei kultūrinių priežasčių priskiriama Europai
* Rusija – teritorija nuo Uralo kalnų į vakarus priklauso Europai
* Turkija – nedidelė teritorija priklauso Europai

kalbant apie Turkija (3% teritorijos europoj), bent jau politiskai ji su europa, gal ir ekonomiskai ir apskritai po to kai paskelbe save respublika ir isrinko prezidenta ir baige buti imperija su sultanais, tapo labiau panasi i civilizuota europa

kas labiausiai man nesuprantama, ka europoj veike Izraelis bent jau tikrai ne pagal savo geografija si salis dalivauja euro sventese

2008 m. birželio 21 d. 09:23:23
Kuo toliau tuo labiau turkai man patinka, jie demonstruoja STEBUKLINGA žaidimą, du akrtus parodė futbolo stebuklus ir eliminavo dvi mano nemėgstamiausias komandas (Čekija , kroatija) liko Vokiečiai ir jie su jais žais, tikiuosi Alachui užteks kebabų fortūnai šerti Žodžiu yra nerealu stebėti Turkų rungtynes, emocijų galybė

2008 m. birželio 21 d. 09:08:33
Turkam tikrai šansu laimėt prieš vokiečius beveik nėra, bet dėl to rungtynių kokybė neturėtų krist.

2008 m. birželio 21 d. 08:59:22
tai buvo futbolas
labai netiketai croatai imuse, ir net spejau pagalvot, nu ir gerai, nes turkai neturi zaideju zaist su vokieciais...
bet iviko tikras stebuklas kitaip i rnepavadinsi, turkai isligina 120+2 minute
ir akivaizdu, dabar jau 11m baudiniai, ir turkai pakilime, nes istikruju jie isgelbeti...
baudiniu saerija, croatai musa is 4 vos iena.. ir turkai eina toliau

turkija - vokietija tai cia jau turkams mazoka sansu, visgi tiek daug zaideju truksta... busiu uz turkus, nes labai jau smagi komanda, vokieciu pergale neabejoju kazkur butu 80:20 kad vokieciai laimes

o siandien rusai su olandais, tai, hmmm olandais siam cempionate, tai lig shumacheris su ferrari 2001 sansu rusai turi nedaug, bet visgi visko buna

2008 m. birželio 21 d. 08:26:56
O Alache! Šaunumėlis, kroatai atkrito Dabar turkai žais su vokiečiais, čia jau nežinau už ką busiu.

O šiandien, rodos, olandų ir rusų dvikova Gaila būtų Van der Saro jei rusai laimėtų, bet.. visko gali būt.

2008 m. birželio 21 d. 00:38:43
man ir liko tik Olandai, poto kai rusai Švedus eliminavo. Nieko, aš šiaip tikiu kad vis dėlto Olandai laimės šį čempionatą.

2008 m. birželio 21 d. 00:35:48
Vat tau ir alachas Blin kroatai susimovė žiauriai, praktiškai ne mažiau nei čekai Na dabar is mano favoritų beliko tik olandai...

Atsakyti
Satnamodas
2008 m. birželio 21 d. 00:31:00
turkai 1:1 (3:1) Kroatai :O aš patyliu. Nu blemba kad tiems turkams sekasi...ne kitaip.

2008 m. birželio 20 d. 22:39:28
kaip pasakysi

2008 m. birželio 20 d. 22:31:05
Satnamodas rašė:
žinau tą jausmą. toky pykti. Lygiai taip dabar neapkenčiu rusų... kurie išstumė Švedus. Bet žinai, laimi stipriausias. Čia sportas, laimi geriausias. Tą kart rusai buvo stipresni ir nieko čia nepakeisi. o Tuomet, turkams labai pasisekė, jie kovojo iki galo ir laimėjo. Bet pripžinkim, turkam labai sekėsi, jeigu Cechui iš rankų kamoly turkui ant kojo nukrenta, tai vadinama sėkme.

Prajuokinai ir kartu nuvylei Savu proteliu vadovaukis. Atkartojai mano pasakytus zodzius

Atsakyti
mechanical_animal
2008 m. birželio 20 d. 19:59:37
Darkshines rašė:
Kroatai turi sumušti turkus, kad jie pavirstų į kebabus, čia už tai, kad per klaidą pakliuvo šitie azijiečiai ir išspyrė čekus...

azijieciai... akivaizdu kad geografija tikrai nebuvo tavo arkliukas ;]

Atsakyti
Satnamodas
2008 m. birželio 20 d. 19:12:41
žinau tą jausmą. toky pykti. Lygiai taip dabar neapkenčiu rusų... kurie išstumė Švedus. Bet žinai, laimi stipriausias. Čia sportas, laimi geriausias. Tą kart rusai buvo stipresni ir nieko čia nepakeisi. o Tuomet, turkams labai pasisekė, jie kovojo iki galo ir laimėjo. Bet pripžinkim, turkam labai sekėsi, jeigu Cechui iš rankų kamoly turkui ant kojo nukrenta, tai vadinama sėkme.

2008 m. birželio 20 d. 18:02:23

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 678910111213141516 ... 32
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Rutonė Pink Floyd Comfortably Numb
 Pink Floyd

Alvydas1 Septicflesh Hierophant
 Septicflesh
 Simfoniškumas plius demoniškumas
Very_crazy_enough Frank Sinatra Too Close for Comfort
 Frank Sinatra

4Blackberry Arctic Monkeys Opening Night
 Arctic Monkeys
 Gero čempionato visiems stebintiems
Sahja Right Said Fred Comfort Me
 Right Said Fred

Šiuo metu vertiname

Kelis Kelis
6,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Oh no! Yes prepares 24th studio album AURORA
00:08 - 4Blackberry
Kas per pirmosios rungtynės... Trys raudonos kortelės
21:05 - 4Blackberry
Bet ir retai jie pasitaiko. Pirmas kol kas toks atvejis man.
21:02 - 4Blackberry
Turbūt teks palikti prie studijinio, nors techniškai neteisingai. Bet gal niekam ir neįdomu čia.
21:01 - 4Blackberry
Tačiau kompiliacinis ar rinktinis albumas skiriasi nuo mixtape. Mixtape yra labiau nepriklausomas, paties atlikėjo išleistas albumas, ir ne rinktinės dainos. Problemėlė, kad nėra tokio skirstymo music'e, tai nežinau kur priskirti albumą.
19:54 - Konditerijus
Atėjo į galvą: muzikinių įrašų kompiliacija arba rinkinys.
16:00 - 4Blackberry
Gal kas žino, kaip lietuviškai pasakyti "mixtape"?
00:54 - edzkaa1
Italai išvis sugebėjo į trečią PČ iš eilės nepatekti.. net padidinus dalyvių skaičių
22:51 - 4Blackberry
Gal Sahja koks rusų šnipas infiltravęsis visą šį laiką... Kas čia su ta sovietine muzika vis.
18:45 - Konditerijus
Siaubas Italai net nedalyvaus...
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 3310
  Iš viso užsiregistravę: 73768
  Naujausias narys: DaivaReklauri
  Šiandien apsilankė: 101865