Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

2008 m. Europos futbolo čempionatas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 910111213141516171819 ... 32
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Arunazz
2008 m. birželio 19 d. 12:50:04
vokieciams zaidziant ,net nesitikekit grazaus zaidimo tai ne ta rinktine,tai fuksu rinktine......tipo su savo zvaigzdem..linkiu jiems pralosti,ir negandinti cempionato su savo ziovuli kelianciu zaidimu.

2008 m. birželio 19 d. 12:45:55
InFamOus_DoMiniOn_ rašė:
lacunacoil rašė:
Aš pagiedosiu, Jau ko ko bet rusų Nekenčiu, todėl nors ir žaidė gražiai vakar , tikiuosi kad Olandai jiem parodys kur jų vieta.

O šiandien visom keturiom už Portugalus.

Ir paaiskink, kodel tu ju nekenti?! Kartais nepainioji sporto su politika?

Su politika ir su rasizmu Nemėgstu nei tautos , nei žaidimo jų

2008 m. birželio 19 d. 12:12:12
Palaikysiu portugalus, tikėkimės gražaus žaidimo. ; )

2008 m. birželio 19 d. 12:07:26
o aš norėčiau, kad šiandien būtų daug traumų ir dar norėčiau, kad įvyktų žiaurios muštynės (kas yra ymanoma dėl portugalų bobiško charakterio ir dėl vokiečių šiaip agresyvaus charakterio) , tada abi komandas diskvalifikuotų. Ot būtų gerai. Šiaip iš tikro norėčiau muštynių, ar bent daug geltonų ir raudonų kortelių.

2008 m. birželio 19 d. 10:50:09
Palaikysiu snd vokiecius

Atsakyti
Arunazz
2008 m. birželio 19 d. 10:40:30
siandien ,susitinka vokietija ir portugalija ,kam prognozuojate sekme? ir kodel? beje pagaliau vokieciams ,ne viskas rozems klotas.....dabar jie tures rimta varzova...nes,iki tol iki finalu ,pusfinaliu jiems pasisekdavo ,gauti silpnesnius varzovus,sikarta viskas kitaip.

2008 m. birželio 19 d. 09:37:32
lacunacoil rašė:
Aš pagiedosiu, Jau ko ko bet rusų Nekenčiu, todėl nors ir žaidė gražiai vakar , tikiuosi kad Olandai jiem parodys kur jų vieta.

Ir paaiskink, kodel tu ju nekenti?! Kartais nepainioji sporto su politika?

Atsakyti
Satnamodas
2008 m. birželio 19 d. 09:30:49
InFamOus_DoMiniOn_ rašė:
Satnamodas rašė:
1. Na gal todėl, kad kaip jau ir rašiau esu už Švedija.
2. Pernai būtent prakeikti rusai laimėjo prieš Lietuvos rinktinę Europos krepšinio čempionate.
3. nesakysiu daugiau, nenoriu niek oįžeisti.

Maldauju, kad tik ruskiai šeštadienį apsižliumbę išlėktų iš arenos. Norėčiau tokios rezultato 11:0. Norėčiau pažiūrėt į jų veidus.

Tavo mastysena man visiskai nepatinka. Prie ko cia Europos krepsinio cempionatas. Senos nuoskaudos?! Sporte laimi stipriausi, o kad atsiranda tokiu, kurie to nesupranta, tai cia jusu paciu problema. Tersiat sporto principus.
Zinai tiesa sakant, manau, kad tu pavydi jiems, kad jie dalyvauja tame turnyre. Lietuva nepateko, tai reik surast komanda ant, kurios pykti turi isliet?! Geda man del tokiu zmoniu, kaip tu...

Geda ne geda, man dzin. Taip, aš pavydžių. Taip, tai senos nuoskaudos. Bet rašiau "ant karštų", dar emocijom neaprimus. Taip, laimi stirpiausias. Gaila, rusai laimėjo. Vistiek norėčiau kad Olandai prieš juos laimėčiau.

2008 m. birželio 19 d. 08:28:26

2008 m. birželio 19 d. 06:25:17
InFamOus_DoMiniOn_ >>> jaučiu/tikiuosi/meldžiuosi kad jiems nepasiseks ,negali pasisekti. Rusai neverti laimėti prieš olandus.

Bet dabar apie šiandienos mačą. Portugalija - Vokietija. Kokie pamąstymai?

Atsakyti
Icarus
2008 m. birželio 19 d. 00:51:20
O aš kaip tik džiaugiuosi, kad rusai laimėjo... Skaitau lengvesnis varžovas olandams bus nei švedai, be to Hidingui bus moraliai sunku nuteikinėt rusus žaist prieš tautiečius... Bet šiaip imponuoja man rusų žaidimas, kaip sakant malatsi

Atsakyti
InFamOus_DoMiniOn_
2008 m. birželio 19 d. 00:27:03
Sekmes Rusijai su Olandais Pagiedokit, kas pries...

Atsakyti
InFamOus_DoMiniOn_
2008 m. birželio 19 d. 00:24:16
Satnamodas rašė:
2. Pernai būtent prakeikti rusai laimėjo prieš Lietuvos rinktinę Europos krepšinio čempionate.

Maldauju, kad tik ruskiai šeštadienį apsižliumbę išlėktų iš arenos. Norėčiau tokios rezultato 11:0. Norėčiau pažiūrėt į jų veidus.

Tavo mastysena man visiskai nepatinka. Prie ko cia Europos krepsinio cempionatas. Senos nuoskaudos?! Sporte laimi stipriausi, o kad atsiranda tokiu, kurie to nesupranta, tai cia jusu paciu problema. Tersiat sporto principus.
Zinai tiesa sakant, manau, kad tu pavydi jiems, kad jie dalyvauja tame turnyre. Lietuva nepateko, tai reik surast komanda ant, kurios pykti turi isliet?! Geda man del tokiu zmoniu, kaip tu...

Atsakyti
Satnamodas
2008 m. birželio 19 d. 00:13:47

2008 m. birželio 19 d. 00:13:46

2008 m. birželio 18 d. 23:56:14
Satnamodas rašė:
lai Olandai sutriuškina tuos ruskius (daug keiskmažodžių). norėčiau kad rusus sutašytų taip, kad būtų blemba 11:0. Švedai patys kalti, žaidė be ugnelės. Labai gaila, kad pralaimėjo, visada už juos sirgau, nesvarbu ar jiems sekasi ar ne, nesvarbu ar jie tą dieną parodė gražų žaidimą ar ne. Gaila. Na bet koks skirtumas, tai tik sportas, tik futbolas. (fuck) Lai Olandai laimi šį čempionatą. Manau žais finale Kroatija su Olandija.

Idomu, is kur tiek neapykantos Rusijos atzvilgiu?!

Atsakyti
Satnamodas
2008 m. birželio 18 d. 23:53:05
lai Olandai sutriuškina tuos ruskius (daug keiskmažodžių). norėčiau kad rusus sutašytų taip, kad būtų blemba 11:0. Švedai patys kalti, žaidė be ugnelės. Labai gaila, kad pralaimėjo, visada už juos sirgau, nesvarbu ar jiems sekasi ar ne, nesvarbu ar jie tą dieną parodė gražų žaidimą ar ne. Gaila. Na bet koks skirtumas, tai tik sportas, tik futbolas. (fuck) Lai Olandai laimi šį čempionatą. Manau žais finale Kroatija su Olandija.

2008 m. birželio 18 d. 23:44:53
Rusija nugalejo 2:0 Zinoma, galejo daugiau imusti, bet paliko ivarciu turbut ateinancioms varzyboms Ju niekas nelaike favoritais, bet taip dar smagiau. Visad sergu uz silpnesnes komandas, sensacijos patinka.. Dziugu
Atkreipe kas demesi i uzrasa:"NOT TO RACISM"?

Atsakyti
The_Wicked_One
2008 m. birželio 18 d. 23:11:02
turi milijonų tai ir moka premijas. nors šiaip aš už rusiją. nepatinka man švedų rodomas žaidimas, juolab kiek spėjau pamatyti antro kėlini, nes pirmo nemačiau, rusai palieka geresnį įspūdį.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
Arunazz
2008 m. birželio 18 d. 22:57:02
jau 2 ;0 RUSAI IKALE,JEGA...JAUCIU RUSAI TOLI EIS,NES PASKUTINIU METU JIEMS VISUR SEKASI......STAI KA DARO PINIGAI...VIEN 7 MILIJONUS UZ PERGALE PRIES SVEDUS PAZADEJO..VA CIA TAI SALIS,KO JIEMS TAIP NEZAISTI ,NEKOVOTI KAI IVERTINA....VALSTYBE.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Rutonė Pink Floyd Comfortably Numb
 Pink Floyd

Alvydas1 Septicflesh Hierophant
 Septicflesh
 Simfoniškumas plius demoniškumas
Very_crazy_enough Frank Sinatra Too Close for Comfort
 Frank Sinatra

4Blackberry Arctic Monkeys Opening Night
 Arctic Monkeys
 Gero čempionato visiems stebintiems
Sahja Right Said Fred Comfort Me
 Right Said Fred

Šiuo metu vertiname

The Flaming Lips The Flaming Lips
7,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Oh no! Yes prepares 24th studio album AURORA
00:08 - 4Blackberry
Kas per pirmosios rungtynės... Trys raudonos kortelės
21:05 - 4Blackberry
Bet ir retai jie pasitaiko. Pirmas kol kas toks atvejis man.
21:02 - 4Blackberry
Turbūt teks palikti prie studijinio, nors techniškai neteisingai. Bet gal niekam ir neįdomu čia.
21:01 - 4Blackberry
Tačiau kompiliacinis ar rinktinis albumas skiriasi nuo mixtape. Mixtape yra labiau nepriklausomas, paties atlikėjo išleistas albumas, ir ne rinktinės dainos. Problemėlė, kad nėra tokio skirstymo music'e, tai nežinau kur priskirti albumą.
19:54 - Konditerijus
Atėjo į galvą: muzikinių įrašų kompiliacija arba rinkinys.
16:00 - 4Blackberry
Gal kas žino, kaip lietuviškai pasakyti "mixtape"?
00:54 - edzkaa1
Italai išvis sugebėjo į trečią PČ iš eilės nepatekti.. net padidinus dalyvių skaičių
22:51 - 4Blackberry
Gal Sahja koks rusų šnipas infiltravęsis visą šį laiką... Kas čia su ta sovietine muzika vis.
18:45 - Konditerijus
Siaubas Italai net nedalyvaus...
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 3210
  Iš viso užsiregistravę: 73768
  Naujausias narys: DaivaReklauri
  Šiandien apsilankė: 117515