| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rutonė | Comfortably NumbPink Floyd |
||||
| Alvydas1 | HierophantSepticflesh Simfoniškumas plius demoniškumas |
||||
| Very_crazy_enough | Too Close for ComfortFrank Sinatra |
||||
| 4Blackberry | Opening NightArctic Monkeys Gero čempionato visiems stebintiems |
||||
| Sahja | Comfort MeRight Said Fred |
2008 m. birželio 19 d. 12:50:04
2008 m. birželio 19 d. 12:45:55
Aš pagiedosiu, Jau ko ko bet rusų Nekenčiu, todėl nors ir žaidė gražiai vakar , tikiuosi kad Olandai jiem parodys kur jų vieta.
O šiandien visom keturiom už Portugalus.
Ir paaiskink, kodel tu ju nekenti?! Kartais nepainioji sporto su politika?
Su politika ir su rasizmu
2008 m. birželio 19 d. 12:12:12
2008 m. birželio 19 d. 12:07:26
2008 m. birželio 19 d. 10:50:09
2008 m. birželio 19 d. 10:40:30
2008 m. birželio 19 d. 09:37:32
Aš pagiedosiu, Jau ko ko bet rusų Nekenčiu, todėl nors ir žaidė gražiai vakar , tikiuosi kad Olandai jiem parodys kur jų vieta.
Ir paaiskink, kodel tu ju nekenti?! Kartais nepainioji sporto su politika?
2008 m. birželio 19 d. 09:30:49
1. Na gal todėl, kad kaip jau ir rašiau esu už Švedija.
2. Pernai būtent prakeikti rusai laimėjo prieš Lietuvos rinktinę Europos krepšinio čempionate.
3. nesakysiu daugiau, nenoriu niek oįžeisti.
Maldauju, kad tik ruskiai šeštadienį apsižliumbę išlėktų iš arenos. Norėčiau tokios rezultato 11:0. Norėčiau pažiūrėt į jų veidus.
Tavo mastysena man visiskai nepatinka. Prie ko cia Europos krepsinio cempionatas. Senos nuoskaudos?! Sporte laimi stipriausi, o kad atsiranda tokiu, kurie to nesupranta, tai cia jusu paciu problema. Tersiat sporto principus.
Zinai tiesa sakant, manau, kad tu pavydi jiems, kad jie dalyvauja tame turnyre. Lietuva nepateko, tai reik surast komanda ant, kurios pykti turi isliet?! Geda man del tokiu zmoniu, kaip tu...
Geda ne geda, man dzin. Taip, aš pavydžių. Taip, tai senos nuoskaudos. Bet rašiau "ant karštų", dar emocijom neaprimus. Taip, laimi stirpiausias. Gaila, rusai laimėjo. Vistiek norėčiau kad Olandai prieš juos laimėčiau.
2008 m. birželio 19 d. 08:28:26
2008 m. birželio 19 d. 06:25:17
Bet dabar apie šiandienos mačą. Portugalija - Vokietija. Kokie pamąstymai?
2008 m. birželio 19 d. 00:51:20
2008 m. birželio 19 d. 00:27:03
2008 m. birželio 19 d. 00:24:16
1. Na gal todėl, kad kaip jau ir rašiau esu už Švedija.
2. Pernai būtent prakeikti rusai laimėjo prieš Lietuvos rinktinę Europos krepšinio čempionate.
Maldauju, kad tik ruskiai šeštadienį apsižliumbę išlėktų iš arenos. Norėčiau tokios rezultato 11:0. Norėčiau pažiūrėt į jų veidus.
Tavo mastysena man visiskai nepatinka. Prie ko cia Europos krepsinio cempionatas. Senos nuoskaudos?! Sporte laimi stipriausi, o kad atsiranda tokiu, kurie to nesupranta, tai cia jusu paciu problema. Tersiat sporto principus.
Zinai tiesa sakant, manau, kad tu pavydi jiems, kad jie dalyvauja tame turnyre. Lietuva nepateko, tai reik surast komanda ant, kurios pykti turi isliet?! Geda man del tokiu zmoniu, kaip tu...
2008 m. birželio 19 d. 00:13:47
2008 m. birželio 19 d. 00:13:46
2008 m. birželio 18 d. 23:56:14
Idomu, is kur tiek neapykantos Rusijos atzvilgiu?!
2008 m. birželio 18 d. 23:53:05
2008 m. birželio 18 d. 23:44:53
Atkreipe kas demesi i uzrasa:"NOT TO RACISM"?
2008 m. birželio 18 d. 23:11:02
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2008 m. birželio 18 d. 22:57:02