| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rutonė | Comfortably NumbPink Floyd |
||||
| Alvydas1 | HierophantSepticflesh Simfoniškumas plius demoniškumas |
||||
| Very_crazy_enough | Too Close for ComfortFrank Sinatra |
||||
| 4Blackberry | Opening NightArctic Monkeys Gero čempionato visiems stebintiems |
||||
| Sahja | Comfort MeRight Said Fred |
2008 m. birželio 16 d. 01:53:25
Tipo gerai į ketvirfinaly išeit pralošus Austram 2:0?
Pz.
2008 m. birželio 16 d. 01:26:24
Jeigu Čech būtų kolumbas, kažin ar grįžtų atgal į tėvynę ;>>
2008 m. birželio 15 d. 23:48:53
2008 m. birželio 15 d. 19:43:27
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2008 m. birželio 15 d. 19:37:44
2008 m. birželio 15 d. 19:33:23
2008 m. birželio 15 d. 19:02:56
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2008 m. birželio 15 d. 18:24:43
2008 m. birželio 15 d. 18:00:50
2008 m. birželio 15 d. 17:54:59
2008 m. birželio 15 d. 17:48:21
cia klausimas yra ne rasizme, mane tik nervina kai europos salis o zaidzia visi afrikieciai, tegu zaidzia uz savo Mali,Senegala ir taip toliau, ar bus labai daug patenkintu kai krepsini ar futbola uz lietuva zais Sagna,Edebayor,Abdul-Rauf,Yamamoto ir taip toliau ir panasiai. Galiu garantuot kad patenkintu nebus...
dauguma tų juodaodžių Prancūzijoj gimę ir augę. malouda gimęs Prancūzijos gvianoj ar kur ten, Makelele į prancūziją atvažiavo kai jam ketveri buvo. bet šiaip jei tarkim kelios tavo giminės akrtos gyveno šalyje ir tu jautiesi esąs pilnavertis šalies pilietis, neturėtum turėti teisės žaisti rinktinėje, jei jau esi juodas? nesąmonė
2008 m. birželio 15 d. 16:24:01
2008 m. birželio 15 d. 12:36:40
2008 m. birželio 15 d. 12:25:24
Geda KaunasLad rasistas esi turbut. Jokios pagarbos kitu rasiu atstovams. Beje pasidomek istorija, jie ten atvyko geresnio gyvenimo ieskoti, ar buvo priversti ta padaryti...
žinoma jokios pagarbos tiems, kurie brukasi į mūsų šalį. jokios pagarbos ir kitiems pakiams, juočkiams ir t.t. . Lietuva priklauso mums. tema baigta.
2008 m. birželio 15 d. 11:54:41
wicked one: man kaip istikimam poolio fanui sunku an taves sakyt kazka negero bet is pagarbos tau sakau "apstok tu viena kart su sitais prancuziskais bajeriais " :*
myliukas per amzius amen(vien tik uz pooli,kol kas
už Liverpool'į per amžius amen
na čia ne tiek prancūziški bajeriai, kiek šiaip mane nervina kai dėl rasės varo `]
2008 m. birželio 15 d. 11:53:27
2008 m. birželio 15 d. 04:30:33
myliukas per amzius amen(vien tik uz pooli,kol kas
2008 m. birželio 15 d. 00:11:04
Šį kartą jie įtikinamai žaidė, ne taip kaip su ispanais. Bet buvo daug galimybių šiose rungtynėse padvigubint savo rezultatą, bet šovimas kiauriai sutrukdė.
Dabar jau laukiu švedų ir rusų kovos
O! Šiandien beje, švedai buvo per lėti, o jau kiek netikslių perdavimų.. Ai.
2008 m. birželio 14 d. 23:35:26
Kad aš beveik iš po antropologijos egzamino. Tai ir tie žodžiai..
tu kieta
nemaciau kaip rusai zaide su ispanais, bet siandien tai galima pasveikint su pergale
2008 m. birželio 14 d. 23:08:56