Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

2008 m. Europos futbolo čempionatas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 1617181920212223242526 ... 32
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
The_Wicked_One
2008 m. birželio 12 d. 12:15:01
KaunasLad rašė:

klausk konkrečiai, kas domina - apšviesiu. beje, neprisi**ėk prie žargonų, nes pati kaip kaimo boba keikiesi ir etc.
matai, troublai gatvėse tarp kibicų čempo metu man kur kas įdomiau nei rungtynės; ) kiekvienam savi prioritetai, ar ne?

p.s. niekada nesakiau, kad esu super duper futbolo ekspertas. čia jau tu mane tokiu laikai. džiugu; ) jei kankina kažkokie kompleksai ar įvairios fobijos - atsipalaiduok ir nesikarščiuok rašinėdama nesamones. arba susikišk pykčio gyslą atgal, jei jau žodynas per skurdus.

p.p.s. laukiu tolimesnių spirdalo mačų aprašymų iš tamstos..su nekantrumu, beje, zuiki:*

niekas čia nesikarščiuoja `].nesikabinėju prie žargono, nesuprantu, iš kur tą ištraukei. o keikiuosi baisiai ir pati tą suprantu. bala nematė

deja savo "perliukų" nepaskaldysiu apie pastarasias rungtynes, nes nemačiau. žiūriu kartojimą. nors šiaip džiaugiuos, akd portugalai laimėjo, antrų rungtynių rezultatą dar prieš rungtynes atspėjau.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
KaunasLad
2008 m. birželio 12 d. 09:55:14
https://www.legia.com.pl/img_news/Se_okladka.jpg

2008 m. birželio 12 d. 00:44:03
nu ir kaip sendieninis futboliukas? portugalai pelnytai suvalge cekus, tik sveicaru gaila galejo turkam ikalt bet ka padarysi yra kaip yra alus viska nuplauna

Atsakyti
KaunasLad
2008 m. birželio 12 d. 00:02:35
šiek tiek foto:

gražiai atrodo kroatų stand'as, bet garso jokio stadione.

https://austria80.com/08EURO0133b.jpg

https://img397.imageshack.us/img397/720/novegal04ri4.jpg

https://img516.imageshack.us/img516/7518/austrijahrvatska0030ws5.jpg

https://i32.tinypic.com/2lcuqg9.jpg

olaandų support'as:

https://i26.tinypic.com/29gef55.jpg

2008 m. birželio 11 d. 23:54:47
The_Wicked_One rašė:
ujei vujei. kažkada paties panaudotas terminas "interneto kaubojus" puikiai tinka tau pačiam apibūdinti.

jei jau manai, kad esi super mega ultra expertas, tai gal paskambink kokiam Kesminui, pasišnekėkit, pasipasakokit. gal kiek ir keista, kai mes, vargšai vaikai iš savo vaikiško supratimo bandom kažką šnekėt apie žaidimą, o iš žmogaus, kuris matęs daug rungtynių ir turi tame nemažą patirt,į sulaukiam komentarų apie kamehames ir troublus gatvėse.apšviesk mus.

klausk konkrečiai, kas domina - apšviesiu. beje, neprisi**ėk prie žargonų, nes pati kaip kaimo boba keikiesi ir etc.
matai, troublai gatvėse tarp kibicų čempo metu man kur kas įdomiau nei rungtynės; ) kiekvienam savi prioritetai, ar ne?

p.s. niekada nesakiau, kad esu super duper futbolo ekspertas. čia jau tu mane tokiu laikai. džiugu; ) jei kankina kažkokie kompleksai ar įvairios fobijos - atsipalaiduok ir nesikarščiuok rašinėdama nesamones. arba susikišk pykčio gyslą atgal, jei jau žodynas per skurdus.

p.p.s. laukiu tolimesnių spirdalo mačų aprašymų iš tamstos..su nekantrumu, beje, zuiki:*

2008 m. birželio 11 d. 22:53:07
kadangi nėra airių, aš už Portugaliją ir Deco. Šiandien įvartis šaunus jo.

2008 m. birželio 11 d. 21:35:00
Nemėgstu verksnių, simuliantų portugalų... Tikiuos čekai dar turės galimybę atsirevanšuot jiems.

Atsakyti
Indie
2008 m. birželio 11 d. 21:33:36
Bet tikrai gražiai portugalai sužaidė..

2008 m. birželio 11 d. 21:28:36
Ko jūs visi tylite? Gal prisilipinę nosis prie monitorių Cristiano Ronaldo snukučiu ir išpešiotais antakiais gėritės?

Atsakyti
The_Wicked_One
2008 m. birželio 11 d. 11:42:34
tylosMinute rašė:
jei tas Villa tai tikrai kietas ;> man patiko kai jisaj tuos 3 ivarcius ivare D as uz Ispanija! D

du iš tų įvarčių tik likęs formalumas.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
Ariel_Cancer_Dies
2008 m. birželio 11 d. 10:00:05
vienas pastebejimas biski is kitos operos: iki vakar dienos l.b. "orakulas" del raudonu korteliu nebuvimo keofa state 1,25, taciau kai vakar pastaciau 50 Lt ir laimejau, nuo siandien tas koefas liko vos 1,2. Tai reiskia, kad statydamas 100Lt laimesiu nebe 56, o tik 44. Negi cia vienintelis as pakeiciau bendroves strategija?!

2008 m. birželio 11 d. 08:27:37
Kol kas esu labai patenkinta. Vokiečiai, olandai, švedai - laimėjo. Daugiau mėgstamų komandų kaip ir neturiu iš tų 16

Atsakyti
tylosMinute
2008 m. birželio 11 d. 08:22:54
jei tas Villa tai tikrai kietas ;> man patiko kai jisaj tuos 3 ivarcius ivare D as uz Ispanija! D

2008 m. birželio 11 d. 01:01:28
P.s. Europos čempionais antrąkart iš eilės netampama.

2008 m. birželio 11 d. 00:53:48
Šiandienos (June 11) mačai
Ispanija-Rusija. Labai nepatiko. Pats prasčiausias per visą čemp'ą, bent jau man. Džiaugiuos, jog neteko matyt pirmojo kėlinio. Hiddingas perkeitė rusų žaidimo manieras prieš čempionatą, rodos. Klausimas, bet ar reikėjo..
Silpnumo viršūnė Pakol rusai beprasmiškai perdavinėjo kamuolį viens kitam, aš net ėmiau žiovaut. Manau, sutiks dauguma - šios rungtynės labai nuobodžiai žiūrėjos. Ispanai.. jiem net nereikėjo nieko daryt, kamuolys pats redėjo jiem prie kojų. Disappointed.

Graikija-Švedija. Vat tai jau kitas reikalas! Kokia kova, koks švedų atkaklumas ir savęs negailėjimas, o jau graikų kontratakos..! Stiprios komandos ir lygiaverčiai priešininkai. Šis žaidimas vienas įspūdingiausių.. Įspūdingiausias. Stengiausi nesirgt nei už vienus, bet 15min pirmojo kėlinio ir švedai, jų atkaklumas, imperfektę patraukė į savo pusę..
Bendrai, labai gerai moka valdyt kamuolį, o jau kaip jį išsikovoja..

2008 m. birželio 10 d. 23:49:07
ujei vujei. kažkada paties panaudotas terminas "interneto kaubojus" puikiai tinka tau pačiam apibūdinti.

jei jau manai, kad esi super mega ultra expertas, tai gal paskambink kokiam Kesminui, pasišnekėkit, pasipasakokit. gal kiek ir keista, kai mes, vargšai vaikai iš savo vaikiško supratimo bandom kažką šnekėt apie žaidimą, o iš žmogaus, kuris matęs daug rungtynių ir turi tame nemažą patirt,į sulaukiam komentarų apie kamehames ir troublus gatvėse.apšviesk mus.

Atsakyti
KaunasLad
2008 m. birželio 10 d. 23:07:37
sunkiai sekasi apsimesti, kad suvoki patį žaidimą..gal treniruoji kokią nors sekmadienio lygos under 7 mergaičių profesionalių komandą Šiaulių apskrities aukščiausioje lygoje?; ) nes komentarai apie žaidimą būtent tokio lygio. geriau jau paspėliokit, kas žais finale ir bus nei nusišnekėkit.

2008 m. birželio 10 d. 23:05:55
nu kaip manot 0:0???

2008 m. birželio 10 d. 22:36:45
na jei jau juokas ima, tai kodėl gi dar nepajuokinus.

ką žinau, nelabai temačiau aš tą kėlinį, patiko žaidimas aikštės vidtry, iš švedų pusės pritrūko tikslumo eprduodant kamuolį atakose, gale neišnaudota nebloga galimybė, kiek spėjau pastebėti, švedai nedidelėm pajėgom praeina į baudos aikštelę. graikai gudriai provokuoja, nors tas šiek tiek erzina, komandos apylygės, nors gal kiek matomas švedų pranašumas.

Atsakyti
GabaLT
2008 m. birželio 10 d. 22:24:49
Wow...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Rutonė Pink Floyd Comfortably Numb
 Pink Floyd

Alvydas1 Septicflesh Hierophant
 Septicflesh
 Simfoniškumas plius demoniškumas
Very_crazy_enough Frank Sinatra Too Close for Comfort
 Frank Sinatra

4Blackberry Arctic Monkeys Opening Night
 Arctic Monkeys
 Gero čempionato visiems stebintiems
Sahja Right Said Fred Comfort Me
 Right Said Fred

Šiuo metu vertiname

Plain White T's Plain White T's
7,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

17:50 - Gulbe225
Sveiki Kolegos, Noriu daryti remix Rolando Kindaravičiaus dainos Kaip gi taip. bet niekur nerandu pilnos versijos dainos. Gal kas turite?
07:15 - Very_crazy_enough
Oh no! Yes prepares 24th studio album AURORA
00:08 - 4Blackberry
Kas per pirmosios rungtynės... Trys raudonos kortelės
21:05 - 4Blackberry
Bet ir retai jie pasitaiko. Pirmas kol kas toks atvejis man.
21:02 - 4Blackberry
Turbūt teks palikti prie studijinio, nors techniškai neteisingai. Bet gal niekam ir neįdomu čia.
21:01 - 4Blackberry
Tačiau kompiliacinis ar rinktinis albumas skiriasi nuo mixtape. Mixtape yra labiau nepriklausomas, paties atlikėjo išleistas albumas, ir ne rinktinės dainos. Problemėlė, kad nėra tokio skirstymo music'e, tai nežinau kur priskirti albumą.
19:54 - Konditerijus
Atėjo į galvą: muzikinių įrašų kompiliacija arba rinkinys.
16:00 - 4Blackberry
Gal kas žino, kaip lietuviškai pasakyti "mixtape"?
00:54 - edzkaa1
Italai išvis sugebėjo į trečią PČ iš eilės nepatekti.. net padidinus dalyvių skaičių
22:51 - 4Blackberry
Gal Sahja koks rusų šnipas infiltravęsis visą šį laiką... Kas čia su ta sovietine muzika vis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 3806
  Iš viso užsiregistravę: 73768
  Naujausias narys: DaivaReklauri
  Šiandien apsilankė: 290678