| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rutonė | Comfortably NumbPink Floyd |
||||
| Alvydas1 | HierophantSepticflesh Simfoniškumas plius demoniškumas |
||||
| Very_crazy_enough | Too Close for ComfortFrank Sinatra |
||||
| 4Blackberry | Opening NightArctic Monkeys Gero čempionato visiems stebintiems |
||||
| Sahja | Comfort MeRight Said Fred |
2008 m. birželio 12 d. 12:15:01
klausk konkrečiai, kas domina - apšviesiu. beje, neprisi**ėk prie žargonų, nes pati kaip kaimo boba keikiesi ir etc.
matai, troublai gatvėse tarp kibicų čempo metu man kur kas įdomiau nei rungtynės; ) kiekvienam savi prioritetai, ar ne?
p.s. niekada nesakiau, kad esu super duper futbolo ekspertas. čia jau tu mane tokiu laikai. džiugu; ) jei kankina kažkokie kompleksai ar įvairios fobijos - atsipalaiduok ir nesikarščiuok rašinėdama nesamones. arba susikišk pykčio gyslą atgal, jei jau žodynas per skurdus.
p.p.s. laukiu tolimesnių spirdalo mačų aprašymų iš tamstos..su nekantrumu, beje, zuiki:*
niekas čia nesikarščiuoja `].nesikabinėju prie žargono, nesuprantu, iš kur tą ištraukei. o keikiuosi baisiai ir pati tą suprantu. bala nematė
deja savo "perliukų" nepaskaldysiu apie pastarasias rungtynes, nes nemačiau. žiūriu kartojimą. nors šiaip džiaugiuos, akd portugalai laimėjo, antrų rungtynių rezultatą dar prieš rungtynes atspėjau.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2008 m. birželio 12 d. 09:55:14
2008 m. birželio 12 d. 00:44:03
2008 m. birželio 12 d. 00:02:35
gražiai atrodo kroatų stand'as, bet garso jokio stadione.
olaandų support'as:
2008 m. birželio 11 d. 23:54:47
ujei vujei. kažkada paties panaudotas terminas "interneto kaubojus" puikiai tinka tau pačiam apibūdinti.
jei jau manai, kad esi super mega ultra expertas, tai gal paskambink kokiam Kesminui, pasišnekėkit, pasipasakokit. gal kiek ir keista, kai mes, vargšai vaikai iš savo vaikiško supratimo bandom kažką šnekėt apie žaidimą, o iš žmogaus, kuris matęs daug rungtynių ir turi tame nemažą patirt,į sulaukiam komentarų apie kamehames ir troublus gatvėse.apšviesk mus.
klausk konkrečiai, kas domina - apšviesiu. beje, neprisi**ėk prie žargonų, nes pati kaip kaimo boba keikiesi ir etc.
matai, troublai gatvėse tarp kibicų čempo metu man kur kas įdomiau nei rungtynės; ) kiekvienam savi prioritetai, ar ne?
p.s. niekada nesakiau, kad esu super duper futbolo ekspertas. čia jau tu mane tokiu laikai. džiugu; ) jei kankina kažkokie kompleksai ar įvairios fobijos - atsipalaiduok ir nesikarščiuok rašinėdama nesamones. arba susikišk pykčio gyslą atgal, jei jau žodynas per skurdus.
p.p.s. laukiu tolimesnių spirdalo mačų aprašymų iš tamstos..su nekantrumu, beje, zuiki:*
2008 m. birželio 11 d. 22:53:07
2008 m. birželio 11 d. 21:35:00
2008 m. birželio 11 d. 21:33:36
2008 m. birželio 11 d. 21:28:36
2008 m. birželio 11 d. 11:42:34
jei tas Villa tai tikrai kietas ;> man patiko kai jisaj tuos 3 ivarcius ivare
du iš tų įvarčių tik likęs formalumas.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2008 m. birželio 11 d. 10:00:05
2008 m. birželio 11 d. 08:27:37
2008 m. birželio 11 d. 08:22:54
2008 m. birželio 11 d. 01:01:28
2008 m. birželio 11 d. 00:53:48
Ispanija-Rusija. Labai nepatiko. Pats prasčiausias per visą čemp'ą, bent jau man. Džiaugiuos, jog neteko matyt pirmojo kėlinio. Hiddingas perkeitė rusų žaidimo manieras prieš čempionatą, rodos. Klausimas, bet ar reikėjo..
Silpnumo viršūnė Pakol rusai beprasmiškai perdavinėjo kamuolį viens kitam, aš net ėmiau žiovaut. Manau, sutiks dauguma - šios rungtynės labai nuobodžiai žiūrėjos. Ispanai.. jiem net nereikėjo nieko daryt, kamuolys pats redėjo jiem prie kojų. Disappointed.
Graikija-Švedija. Vat tai jau kitas reikalas! Kokia kova, koks švedų atkaklumas ir savęs negailėjimas, o jau graikų kontratakos..! Stiprios komandos ir lygiaverčiai priešininkai. Šis žaidimas vienas įspūdingiausių.. Įspūdingiausias. Stengiausi nesirgt nei už vienus, bet 15min pirmojo kėlinio ir švedai, jų atkaklumas, imperfektę patraukė į savo pusę..
Bendrai, labai gerai moka valdyt kamuolį, o jau kaip jį išsikovoja..
2008 m. birželio 10 d. 23:49:07
jei jau manai, kad esi super mega ultra expertas, tai gal paskambink kokiam Kesminui, pasišnekėkit, pasipasakokit. gal kiek ir keista, kai mes, vargšai vaikai iš savo vaikiško supratimo bandom kažką šnekėt apie žaidimą, o iš žmogaus, kuris matęs daug rungtynių ir turi tame nemažą patirt,į sulaukiam komentarų apie kamehames ir troublus gatvėse.apšviesk mus.
2008 m. birželio 10 d. 23:07:37
2008 m. birželio 10 d. 23:05:55
2008 m. birželio 10 d. 22:36:45
ką žinau, nelabai temačiau aš tą kėlinį, patiko žaidimas aikštės vidtry, iš švedų pusės pritrūko tikslumo eprduodant kamuolį atakose, gale neišnaudota nebloga galimybė, kiek spėjau pastebėti, švedai nedidelėm pajėgom praeina į baudos aikštelę. graikai gudriai provokuoja, nors tas šiek tiek erzina, komandos apylygės, nors gal kiek matomas švedų pranašumas.
2008 m. birželio 10 d. 22:24:49