Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

2008 m. Europos futbolo čempionatas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678 ... 32
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
ep
2008 m. birželio 28 d. 16:35:48
The_Wicked_One rašė:
AnsweR rašė:
The_Wicked_One rašė:
AnsweR rašė:
Pagaliau rusus pastatė į vietą. Dabar vargšeliai jaus nepilnavertiškumo kompleksą prieš ispanus. O už ką reikės sirgti finale, niekaip neišsirenku...

labai paprasta - ispanus

Nagi, pabandyk mane įtikinti.

oukei. ispanai žaidžia gražų, savo, atakuojanty futbolą. tą šiame čempe matome ypač ryškiai. laimėjo visas varžybas grupėje, nugalėjo italus, kurie ketvirtfinaly, turiu pripažinti, žaidė daug geriau nei portugalai, kuriuos nugalėjo vokiečiai. nugalėjo antrą kartą rusu ir tai padarė daug įtikinamiau, nei vokiečiai prieš turkus. vokiečiai gal grupėj ir pademonstravo gražų, komandinį žaidimą, bet pergalė prieš portugalus patys portugalai padėjo kaip antlėkštutės žaisdami kas sau, o kalbant apie turkus, lyg ir patys vokiečiai pripažino, kad turkai sužaidė geriau. tik apleido juos fortūna. be to ispanai, mano akimis sužaidė gražiausiais aplamai viso čempo rungtynes Ispanija:Italija. aš asmeniškai dar sergu už Ispaniją, nes ten žaidžia daug mano mėgiamų žaidėjų, kurie parodo, kad netik kas sau yra techniški ir profesionalūs, bet ir komandoj, ne taip, kaip portugalai. va tiek šiam kartui

pastatyk ant ispanu koki stolnika, ir isitikinsi, kad uz vokiecius negalesi sirgti

man tai nera skirtumo, kas laimes, ir vokieciai ir ispanai man yra simpatiski kaip cempionai, gal ispanai vertingesni pergales.
bet sirgsiu uz Podolski, Klose ir Ko. tikiosiu ispanisko ablomo

ps o del rusu tai aisku gerai 'ivieta' tai cia juokinga... jeigu skaitisim kad rusu vieta iskart po cempu ir vicecempu, tai aisku rusu vieta galima laikit visai padori yra
kaip cia neprisiminsi anglu, kurie liko isvis uz cempo borto...
saunu kad rusai pademonstravo kajie verti, tikiosiu, panasaus lygio pasaulio cempe

2008 m. birželio 28 d. 13:47:57
Labiau norėčiau kad Vokietija laimėtų, bet jei laimės Ispanai tai irgi nieko blogo.

2008 m. birželio 28 d. 13:28:39
lacunacoil rašė:
gaila nematysiu finalo, bet tikiuosi Ispanų pergalės, dar niekada per mano futbolo domėjimasi nei viena mano mėgstama komanda nelaimėjo

tai bus išimtis, nes Ispanai laimės

2008 m. birželio 28 d. 13:02:06
AnsweR rašė:
The_Wicked_One rašė:
AnsweR rašė:
Pagaliau rusus pastatė į vietą. Dabar vargšeliai jaus nepilnavertiškumo kompleksą prieš ispanus. O už ką reikės sirgti finale, niekaip neišsirenku...

labai paprasta - ispanus

oukei. ispanai žaidžia gražų, savo, atakuojanty futbolą. tą šiame čempe matome ypač ryškiai. laimėjo visas varžybas grupėje, nugalėjo italus, kurie ketvirtfinaly, turiu pripažinti, žaidė daug geriau nei portugalai, kuriuos nugalėjo vokiečiai. nugalėjo antrą kartą rusu ir tai padarė daug įtikinamiau, nei vokiečiai prieš turkus. vokiečiai gal grupėj ir pademonstravo gražų, komandinį žaidimą, bet pergalė prieš portugalus patys portugalai padėjo kaip antlėkštutės žaisdami kas sau, o kalbant apie turkus, lyg ir patys vokiečiai pripažino, kad turkai sužaidė geriau. tik apleido juos fortūna. be to ispanai, mano akimis sužaidė gražiausiais aplamai viso čempo rungtynes Ispanija:Italija. aš asmeniškai dar sergu už Ispaniją, nes ten žaidžia daug mano mėgiamų žaidėjų, kurie parodo, kad netik kas sau yra techniški ir profesionalūs, bet ir komandoj, ne taip, kaip portugalai. va tiek šiam kartui

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
AnsweR
2008 m. birželio 28 d. 12:57:31
The_Wicked_One rašė:
AnsweR rašė:

labai paprasta - ispanus

2008 m. birželio 28 d. 12:55:25
anglai patys pasiš*ko. na vokiečiaims tegu sekasi, bet labai tikiuos, kad ispanai sužais savo žaidimą. jie tokį turi. ir jei suužais, tai švęsiu belekaip.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
Arunazz
2008 m. birželio 28 d. 12:53:06
jiems labai sekasi burtai......jei butu pateke tokioj grupej kaip lietuva,kur buvo ukraina italija prancuzija skotija ,vargu ar isvis butu pateke,gaila anglu siou klausimu jiems nepasiseke.

2008 m. birželio 28 d. 12:51:30
Arunazz rašė:
noretusi,kad ispanai nugaletu tuos pasikelusius ,ir per fuksa patekusius,''zvaigzdunus'' seip mazai truko kad turkai duotu...nu bet ir vel vokieciam pasiseke kaip ir per atranka i si cempionata ,kaip ir per grupes varzybas...jau imu galvoti kad uefa sedi dede kuris parupina jiems gerus burtusi cempionatu atrankas...

gal joks dėdė ir nesėdi, bet tikrai sutinku, kad per fuksą į finalą pateko.

Atsakyti
Arunazz
2008 m. birželio 28 d. 12:48:37
noretusi,kad ispanai nugaletu tuos pasikelusius ,ir per fuksa patekusius,''zvaigzdunus'' seip mazai truko kad turkai duotu...nu bet ir vel vokieciam pasiseke kaip ir per atranka i si cempionata ,kaip ir per grupes varzybas...jau imu galvoti kad uefa sedi dede kuris parupina jiems gerus burtusi cempionatu atrankas...

2008 m. birželio 28 d. 11:41:29
Vokiečiai! A6 tikiuos Lehmanas negrybaus ir normaliai vartuose stovės. Ir dar labai tikiuosi, kad galėsiu normaliai pamatyti futbolo, nes teks rytoj dirbti !

2008 m. birželio 28 d. 10:18:07
gaila nematysiu finalo, bet tikiuosi Ispanų pergalės, dar niekada per mano futbolo domėjimasi nei viena mano mėgstama komanda nelaimėjo

2008 m. birželio 28 d. 00:50:07
tai ka laukiam finalo,kokios prognozes jusu?

2008 m. birželio 27 d. 20:14:54
imperfect_sky rašė:
Kiek aistrų vakar buvo.. Vnž, patiko man rungtynės, nors tie ispanai ir pribaigė rusus, bet smagus žaidimas, visgi O jau kiek mes keikėmės .. Gerai kad vaikai miegojo palikti namuose. Po pirmojo įvarčio buvo padaryti spėjimai : bus 3:0 . Bliooom. taip ir gavos.
Po antrojo maniau, jog nuo to rusiško chaoso eikštelėje jie patys sau trečią įmuš Gerai, kad nepasitvirtino. O per naktį matytus sapnus rezultatavosi 3:1.. Aga, sapnai.. x
Bet ką jau padarysi, nepribrendę rusai finalam..

dejavu

2008 m. birželio 27 d. 20:00:43
AnsweR rašė:

labai paprasta - ispanus

Atsakyti
AnsweR
2008 m. birželio 27 d. 19:43:26

2008 m. birželio 27 d. 18:53:08
Aš taip pat už Ispanija

2008 m. birželio 27 d. 18:18:24
laukiu finalo, tikiuos, kad bus gražios rungtynės. iš visos širdies tikiuos, kad ispanai nugalės, ens mano nuomone, vokiečiai palamai neturėjo pusfinalio laimėt.

Atsakyti
Darkshines
2008 m. birželio 27 d. 17:41:59
Kewl, laukiu sekmadienio. Turėtų būti labai įdomios ir įtemptos varžybos.

Atsakyti
imperfect_sky
2008 m. birželio 27 d. 16:40:04
Kiek aistrų vakar buvo.. Vnž, patiko man rungtynės, nors tie ispanai ir pribaigė rusus, bet smagus žaidimas, visgi O jau kiek mes keikėmės .. Gerai kad vaikai miegojo palikti namuose. Po pirmojo įvarčio buvo padaryti spėjimai : bus 3:0 . Bliooom. taip ir gavos.
Po antrojo maniau, jog nuo to rusiško chaoso eikštelėje jie patys sau trečią įmuš Gerai, kad nepasitvirtino. O per naktį matytus sapnus rezultatavosi 3:1.. Aga, sapnai.. x
Bet ką jau padarysi, nepribrendę rusai finalam..

2008 m. birželio 27 d. 14:33:28
tai supratau, ką padarysi tokia mano nuomonė

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Rutonė Pink Floyd Comfortably Numb
 Pink Floyd

Alvydas1 Septicflesh Hierophant
 Septicflesh
 Simfoniškumas plius demoniškumas
Very_crazy_enough Frank Sinatra Too Close for Comfort
 Frank Sinatra

4Blackberry Arctic Monkeys Opening Night
 Arctic Monkeys
 Gero čempionato visiems stebintiems
Sahja Right Said Fred Comfort Me
 Right Said Fred

Šiuo metu vertiname

Donata Virbilaitė Donata Virbilaitė
4,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:08 - 4Blackberry
Kas per pirmosios rungtynės... Trys raudonos kortelės
21:05 - 4Blackberry
Bet ir retai jie pasitaiko. Pirmas kol kas toks atvejis man.
21:02 - 4Blackberry
Turbūt teks palikti prie studijinio, nors techniškai neteisingai. Bet gal niekam ir neįdomu čia.
21:01 - 4Blackberry
Tačiau kompiliacinis ar rinktinis albumas skiriasi nuo mixtape. Mixtape yra labiau nepriklausomas, paties atlikėjo išleistas albumas, ir ne rinktinės dainos. Problemėlė, kad nėra tokio skirstymo music'e, tai nežinau kur priskirti albumą.
19:54 - Konditerijus
Atėjo į galvą: muzikinių įrašų kompiliacija arba rinkinys.
16:00 - 4Blackberry
Gal kas žino, kaip lietuviškai pasakyti "mixtape"?
00:54 - edzkaa1
Italai išvis sugebėjo į trečią PČ iš eilės nepatekti.. net padidinus dalyvių skaičių
22:51 - 4Blackberry
Gal Sahja koks rusų šnipas infiltravęsis visą šį laiką... Kas čia su ta sovietine muzika vis.
18:45 - Konditerijus
Siaubas Italai net nedalyvaus...
18:22 - einaras13
Ketvirtadienį prasideda FIFA World Cup. Iki 2018-ųjų music'e žaisdavom totalizatorius (rezultatų spėliones). Ar būtų, kas norėtų totalizatoriuje dalyvauti ir šiemet? Galėčiau sukurti diskusijos temą ir užsiimt rezultatų skaičiavimu.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 3980
  Iš viso užsiregistravę: 73768
  Naujausias narys: DaivaReklauri
  Šiandien apsilankė: 84616