Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

2008 m. Europos futbolo čempionatas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456789 ... 32
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
The_Wicked_One
2008 m. birželio 27 d. 14:25:26
ne Silva, komentaras

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
tylosMinute
2008 m. birželio 27 d. 14:00:31
The_Wicked_One rašė:
tylosMinute rašė:
otik gaila, kad Villa trauma gavo, nebebus į ką seilės varvint finale ajj rimtais dar Silva neblogas ;>

šitas tai žiaurus..

num nelabai

2008 m. birželio 27 d. 13:46:12
tylosMinute rašė:
otik gaila, kad Villa trauma gavo, nebebus į ką seilės varvint finale ajj rimtais dar Silva neblogas ;>

šitas tai žiaurus..

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
tylosMinute
2008 m. birželio 27 d. 11:37:06
o aš sakiau pačioj pradžioj Ispanai eis kik galo, ne ne nieks manim netikėjo ;> wo jum gyvatės, ką aš sakiauj? sakiauj, kad toks bus finalas?sakiauj.o rusai buvo taip lengvai suvartyti gražu buvo žiūrėt, kaip vilnelė sudorota, ir per didelis burbulas buvo išpūstas kokie jie tipo nenugalimi, tik sėkmė aną kart nusišypsojo, ir tiek.tik gaila, kad Villa trauma gavo, nebebus į ką seilės varvint finale ajj rimtais dar Silva neblogas ;> tai jau galim skaityt, kad Ispanija čempionė, vokiečiai man netinka kažkaip
P.S. tai jau gali pirkt 0.5 lituanicos K.M, o tu manim netikėjai

2008 m. birželio 27 d. 10:55:19
Visom keturiom už vokiečius

Atsakyti
TakeYourTime
2008 m. birželio 27 d. 00:03:31
Ate ate, Rusija!

Šaunuoliukai ispanai. Nors nebuvo mano fav, bet tikiuos pasiseks jiems. Nu nemėgstu aš vokiečių nors tu ką, kad tik susimautų ;x

Atsakyti
The_Wicked_One
2008 m. birželio 26 d. 23:42:02
ole, viva España! nors tiesą pasakius, gaila ir rusų, nes tiek viena tiek kita komanda man panašiai imponavo, bet jei vakar tvirtinau, kad vokiečiai nebuvo verti pergalės, tai šiandien to pasakyti negaliu, ispanai įrodė, ko yra verti. sėkmės finale.

Atsakyti
GabaLT
2008 m. birželio 26 d. 23:39:09
Yes. Bent kartą laimėjo tie, kurių pergalės aš ir norėjau. Puiku, Vokietija - Ispanija, įdomių tikiuos rungtynių.

2008 m. birželio 26 d. 23:25:10
Na ką vis dėlto viena mano komanda finale ir... Namo Rusai yes.

2008 m. birželio 26 d. 03:30:01
ewana_ rašė:
tada bent jau Bangos kibicų dainų neplagijuokit; )

Tu manai VOVA tik tokių skanduočių turi? Tikrai ne

nelabai domiuosi sekmadienio lygos gerbėjais..; )

2008 m. birželio 26 d. 02:38:04
KaunasLad rašė:
tada bent jau Bangos kibicų dainų neplagijuokit; )

Tu manai VOVA tik tokių skanduočių turi? Tikrai ne

O šiaip jė jė, mano vokiečiai jė. Kiek pamačiau bedirbdama varžybų, tai kažkaip priot, o turkai nustebino - žaidė tikrai gerai. Bet...

2008 m. birželio 26 d. 01:31:17
nu ka pasiseke vokietukam.... =)

2008 m. birželio 26 d. 01:23:59
imperfect_sky rašė:
Turkų šovimų vokiečių vartų link skaičius buvo daug didesnis, tiesa, bet realizuotų tai kiek.. Mažoka . Nerealizavosi.

3:2 labai mažoka? shots on goal 3:11. aiškui, nerealiai, vokiečiai iš trijų tris pataikė.

Atsakyti
The_Wicked_One
2008 m. birželio 26 d. 01:21:49
kamuolio kontrolė 54:46 turkų naudai, kampiniai 2:8 ir t.t. nors pati sirgau už vokiečius, bet vis tiek, kai nei viena nei kita komanda per daug neimponuoja, didesnį įspūdį padarė turkai. ir šiaip, vokiečiai prieš juos pranašumą nemažą turėjo vien dėl turkų žaidėjų, kurie negalėjo žaist.

Atsakyti
imperfect_sky
2008 m. birželio 26 d. 01:01:08
a la proa patikslinimas : jūs gerbemieji stebit, kaip spėju, per ltv tai ten transliacija gal ir ankščiau atsistatė. Kitur ne.
Turkų šovimų vokiečių vartų link skaičius buvo daug didesnis, tiesa, bet realizuotų tai kiek.. Mažoka . Nerealizavosi.

2008 m. birželio 26 d. 00:50:05
Ūch.
Dabar jau aš rami.
Na, gailiuosi, kad prieš dvi savaites nėjau statyti.
Na, nors vieni favoritai prasiveržė. Dabar tegu eina iki galo.

Atsakyti
The_Wicked_One
2008 m. birželio 26 d. 00:49:26
patikslininmas:kai sutvarkė transliaciją buvo 2:1

vokiečiai nors ir savo reikalo žinovai, pirmą kėlinį, o ypač jo pradžią, sužaidė kone apgailėtinai. ir statistika turkų naudai. ir šiaip po pirmo kėlinio, nors šį bei tą pražiūrėjau, buvau labiau linkusi manyti, kad pergalės vertesni turkai.

https://i3.photobucket.com/albums/y85/WindDwarf/Untitled-1copy.jpg
vien čia. triuškinančiai, bet deja.

Atsakyti
imperfect_sky
2008 m. birželio 26 d. 00:35:34
Tai buvo gražus žaidimas. Turkai stulbinančiai įmūšė tą pirmąjį.. VooV. Sunerimo, kaip suprantu, visi. Nebenorėjos net žiūrėt kas bus toliau. Bet po Podolskio gražaus perdavimo, Švainštaigeris sutvarkė viską - 1:1 . Ačiū Dievui. Toliau buvo svarbu, kad tik turkai dar neįmuštų. Visas kūnas įsitempė nuo nerimo, laukimo. Tik štai staiga - nutruko transliacija.. WtF. Kai viskas susitvarkė jau buvo 2:2 .. Tai dar labiau sukrėtė "Nepamačiau kaip tai įvyko, blioot" . Tik štai per paskutiniąją likusio laiko minutę, Lahmas, visai netikėtai turkam, po Hitclspergerio perdavimo pelnė savo komandai trečiąjį įvartį ir tai buvo viskas. Buvau tikra, turkai jau nesulygins rezultatų net per pridėtąjį laiką.
Kagi, žaidimas buvo tikrai įdomus. Turkai šaunūs vyrukai, sugebėjo patekt net į pusfinalį - šaunuoliai! Bet į finalą jiem tikrai nešvietė. Vokiečiai, bukim atviri, savo reikalo profesionalai, štai jie ir finale.

2008 m. birželio 25 d. 23:46:05
saunuoliai turkai
saunuoliai vokieciai

2008 m. birželio 25 d. 23:44:24
Šaunuoliai vokiečiai.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Rutonė Pink Floyd Comfortably Numb
 Pink Floyd

Alvydas1 Septicflesh Hierophant
 Septicflesh
 Simfoniškumas plius demoniškumas
Very_crazy_enough Frank Sinatra Too Close for Comfort
 Frank Sinatra

4Blackberry Arctic Monkeys Opening Night
 Arctic Monkeys
 Gero čempionato visiems stebintiems
Sahja Right Said Fred Comfort Me
 Right Said Fred

Šiuo metu vertiname

Donata Virbilaitė Donata Virbilaitė
4,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:08 - 4Blackberry
Kas per pirmosios rungtynės... Trys raudonos kortelės
21:05 - 4Blackberry
Bet ir retai jie pasitaiko. Pirmas kol kas toks atvejis man.
21:02 - 4Blackberry
Turbūt teks palikti prie studijinio, nors techniškai neteisingai. Bet gal niekam ir neįdomu čia.
21:01 - 4Blackberry
Tačiau kompiliacinis ar rinktinis albumas skiriasi nuo mixtape. Mixtape yra labiau nepriklausomas, paties atlikėjo išleistas albumas, ir ne rinktinės dainos. Problemėlė, kad nėra tokio skirstymo music'e, tai nežinau kur priskirti albumą.
19:54 - Konditerijus
Atėjo į galvą: muzikinių įrašų kompiliacija arba rinkinys.
16:00 - 4Blackberry
Gal kas žino, kaip lietuviškai pasakyti "mixtape"?
00:54 - edzkaa1
Italai išvis sugebėjo į trečią PČ iš eilės nepatekti.. net padidinus dalyvių skaičių
22:51 - 4Blackberry
Gal Sahja koks rusų šnipas infiltravęsis visą šį laiką... Kas čia su ta sovietine muzika vis.
18:45 - Konditerijus
Siaubas Italai net nedalyvaus...
18:22 - einaras13
Ketvirtadienį prasideda FIFA World Cup. Iki 2018-ųjų music'e žaisdavom totalizatorius (rezultatų spėliones). Ar būtų, kas norėtų totalizatoriuje dalyvauti ir šiemet? Galėčiau sukurti diskusijos temą ir užsiimt rezultatų skaičiavimu.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 3980
  Iš viso užsiregistravę: 73768
  Naujausias narys: DaivaReklauri
  Šiandien apsilankė: 84616