Nekenčiu Nu po to Nu ir Nu metalų, dar būtų galima pridėt soft, glam, pop, gal dar panašių išsigymimų.
O patinka įvairūs likę, bet laibai nuo grupės priklauso.
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. rugpjūčio 29 d. 16:32:59
Blyksnis rašė:
lietusryte rašė: Funk Metal man maloniausiai skamba...
Funk metal tikrai nėra metalas....
Funk metal (sometimes typeset differently such as funk-metal) is a fusion genre of music which emerged in the 1980s.It typically incorporates elements of funk and heavy metal. It features hard-driving heavy metal guitar riffs, the pounding bass rhythms characteristic of funk, and sometimes hip hop-style rhymes into an alternative rock approach to songwriting. Faith No More, Primus, Living Colour, Rage Against the Machine, Extreme and 24-7 Spyz are such bands, as is Infectious Grooves or Suicidal Tendencies (Robert Trujillo's bass work)
mr_brightside rašė: kodel durnas? As pvz klausau auto daugiausiai..O tu, mergyt, pastebejau seniai, kad intelektu nepasizymi..Neydomi tavo nuomone ..
Vaje, vaje, kokia kritika. Tragikomedija, ne daugiau.
Ir nors Jums neįdomi mano nuomonė, vis dėlto pasakysiu, kodėl pavadinau Jūsų klausimą durnu. Visų pirma kokia prasmė klausti tokio savaime suprantamo dalyko? Kam pridėti tą "metalistai"? Ir prie ko tas "baznycioi", čia parašei visišką nesąmonę. Aš tokiam klausime nematau jokios prasmės, kas kur nori tas ten ir klauso.
Be to, gerbiamasis, mano intelektu giliai suabejojote, tačiau pačiam vertėtų pasimokyti rašybos, nes "bažnyčioj" rašoma su "j", o "neįdomi" prieš "į".
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2008 m. rugpjūčio 29 d. 19:39:50
death
death/thrash
2008 m. rugpjūčio 29 d. 19:28:25
O patinka įvairūs likę, bet laibai nuo grupės priklauso.
2008 m. rugpjūčio 29 d. 19:16:51
Mėgstamiausi:Industrial Metal,Gothic Metal,Funk Metal,Folk Metal,Trash Metal
Nemėgstamiausi: Pop[?] Metal,Symphonic Metal,Grind Metal,Nu Metal
Nu metal? Kazkaip tavo playliste Limp Bizkit maciau... Pop metal ne metalas...
2008 m. rugpjūčio 29 d. 16:32:59
Funk Metal man maloniausiai skamba...
Funk metal (sometimes typeset differently such as funk-metal) is a fusion genre of music which emerged in the 1980s.It typically incorporates elements of funk and heavy metal. It features hard-driving heavy metal guitar riffs, the pounding bass rhythms characteristic of funk, and sometimes hip hop-style rhymes into an alternative rock approach to songwriting. Faith No More, Primus, Living Colour, Rage Against the Machine, Extreme and 24-7 Spyz are such bands, as is Infectious Grooves or Suicidal Tendencies (Robert Trujillo's bass work)
2008 m. rugpjūčio 29 d. 16:31:45
Nemėgstamiausi: Pop[?] Metal,Symphonic Metal,Grind Metal,Nu Metal
2008 m. rugpjūčio 29 d. 16:22:29
Funk metal yra elementarus rokas, tik kitaip pavadintas.
Nejuokinkit.Rokai jūs...mažai težinot,jei taip galvojat.Tai yra metalas su funk'o elementais.Tai nėra rokas.Jei manot kitaip,įrodykit...
2008 m. rugpjūčio 29 d. 12:36:39
kodel durnas? As pvz klausau auto daugiausiai..O tu, mergyt, pastebejau seniai, kad intelektu nepasizymi..Neydomi tavo nuomone ..
Vaje, vaje, kokia kritika. Tragikomedija, ne daugiau.
Ir nors Jums neįdomi mano nuomonė, vis dėlto pasakysiu, kodėl pavadinau Jūsų klausimą durnu. Visų pirma kokia prasmė klausti tokio savaime suprantamo dalyko? Kam pridėti tą "metalistai"? Ir prie ko tas "baznycioi", čia parašei visišką nesąmonę. Aš tokiam klausime nematau jokios prasmės, kas kur nori tas ten ir klauso.
Be to, gerbiamasis, mano intelektu giliai suabejojote, tačiau pačiam vertėtų pasimokyti rašybos, nes "bažnyčioj" rašoma su "j", o "neįdomi" prieš "į".
2008 m. rugpjūčio 29 d. 11:56:43
2008 m. rugpjūčio 29 d. 10:53:18
O , metalistai, kur jus savo muzika siaip klausot? Namie ? Auto? baznycioi?
Durnas klausimas. Čia ką nors pašiepti bandei ar kaip?
2008 m. rugpjūčio 29 d. 10:43:28
2008 m. rugpjūčio 29 d. 00:59:06
https://www.youtube.com/watch?v=fuucKYgMS Zw
https://www.youtube.com/watch?v=e...featu re=related
2008 m. rugpjūčio 29 d. 00:52:28
2008 m. rugpjūčio 29 d. 00:14:32
o nemegstamiausi tai- pop metal, Progressive metal
2008 m. rugpjūčio 28 d. 21:29:57
2008 m. rugpjūčio 28 d. 21:29:20
2008 m. rugpjūčio 13 d. 04:54:38
1 death metal
2 grindcore
2008 m. rugpjūčio 12 d. 23:07:34
rokas repas megstamiausi, metalas techno nekenciamiausi
Cia tema apie metalo stilius, tad tavo komentaras: "rokas repas megstamiausi, metalas techno nekenciamiausi" cia ne i tema.
2008 m. rugpjūčio 12 d. 22:49:41
2008 m. rugpjūčio 12 d. 22:18:31
2008 m. rugpjūčio 12 d. 21:13:06
Funk Metal man maloniausiai skamba...