Jei cia apie pirkta, o ne acisiusta diskografija, tai turiu tik No Doubt ir Gwen Stefani. Bet vistiek klausau mp3 kur buvau acisiuntes dar pries pirkdamas tuos albumus, kazkaip tingiu tuos cd deliot
Michael'o Jackson'o ir jau beveik beveik Jackson 5/The Jacksons Nors pagalvojus, ju gal ir neimanoma apskritai visu albumu tureti, atsizvelgiant i tai, kiek prileista visokiu Best Of, Essential ir t.t.
Kas dar... Mariah'os Carey irgi visa, dar va keliu albumu laukiu is HMV ir Amazon, ir bus psio Tada visa Maxwello, Beyonce Knowles (is esmes, tik 2 albumai ), ir tiek... O jau kitu tai turiu tik tuos albumus, kur tikrai patinka
Hmm... parasiau ir pagalvojau, gal kada reikes prisest, sutvarkyti skilteli Diskografija cia music.lt pas save
2008 m. liepos 6 d. 22:36:39
555666 rašė: pas mane vien "pompuotos" diskografijos ir šeip muzika.......
Nu aš suprantu kad nevisi gali turėti galimybę,pirkti originalius kompaktus,bet man asmeniškai būtų gėda girtis,kad turiu sukaupęs diskografiją,kuri tėra parsiūsta mp3ioškė...
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2008 m. rugpjūčio 4 d. 15:51:37
2008 m. rugpjūčio 3 d. 23:28:20
2008 m. rugpjūčio 3 d. 18:32:28
diskografija-tai kas yra orginalu ir nepompuota is intiko pvz orginali plokstele pink floyd... manyciau taip
2008 m. liepos 17 d. 11:02:33
Kas dar... Mariah'os Carey irgi visa, dar va keliu albumu laukiu is HMV ir Amazon, ir bus psio
Hmm... parasiau ir pagalvojau, gal kada reikes prisest, sutvarkyti skilteli Diskografija cia music.lt pas save
2008 m. liepos 6 d. 22:48:46
2008 m. liepos 6 d. 22:46:35
jei uždirbčiau 10 000 lt į mėnesį - gal ir pirkčiau originalius cd.........
Aš daug užsienio grupių albumų nusiperku turguose.Žinoma,jie padėvėti,bet vistiek originalai.Jei pirkt naujus,tai reikėtų keletos milijonų...
Tai jei keli centai kainuoja,man tai nedaug ką reiškia.O aš šiaip visada žiūriu,kad nebūtų labai subraižyti cd.
geras grotuvas,perdirbs ir subraizyta ,pas mane buvo toks diskas visai subraizytas,bet vistieik puse disko atkurdavo....=)
2008 m. liepos 6 d. 22:43:10
Aš daug užsienio grupių albumų nusiperku turguose.Žinoma,jie padėvėti,bet vistiek originalai.Jei pirkt naujus,tai reikėtų keletos milijonų...
Tai jei keli centai kainuoja,man tai nedaug ką reiškia.O aš šiaip visada žiūriu,kad nebūtų labai subraižyti cd.
2008 m. liepos 6 d. 22:42:33
o kuom garantuotas,kad jie orginalus? juk turguj prekyba piratinem,pagrindia ir klesti.....
2008 m. liepos 6 d. 22:41:00
2008 m. liepos 6 d. 22:40:31
o kuom garantuotas,kad jie orginalus? juk turguj prekyba piratinem,pagrindia ir klesti.....
2008 m. liepos 6 d. 22:39:48
Turiu pilną Rooney diskografiją. Turiu atkreipt dėmesį, kad tai net 2 CD.
tau pasiseke =)
2008 m. liepos 6 d. 22:39:04
2008 m. liepos 6 d. 22:39:04
2008 m. liepos 6 d. 22:38:01
2008 m. liepos 6 d. 22:36:39
pas mane vien "pompuotos" diskografijos ir šeip muzika.......
Nu aš suprantu kad nevisi gali turėti galimybę,pirkti originalius kompaktus,bet man asmeniškai būtų gėda girtis,kad turiu sukaupęs diskografiją,kuri tėra parsiūsta mp3ioškė...
2008 m. liepos 6 d. 22:35:39
2008 m. liepos 6 d. 22:34:18
2008 m. liepos 6 d. 22:32:59
2008 m. liepos 6 d. 22:09:43
2008 m. liepos 6 d. 22:09:29