Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Prasčiausia jūsų skaityta knyga?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
dingusi_kazkur
2010 m. birželio 2 d. 22:45:19
kleckus rašė:
Dostojevskio - Nusikaltimas ir Bausmė. Idėja lyg ir puiki, bet išpildymas tai apgailėtinas tiesiog
apskritai, rusai yra mano mėgstamiausi rašytojai, bet va Dostojevskio tai negaliu pakęst

Auč.
Kas ten apgailėtino???

2010 m. birželio 2 d. 22:18:17
dingusi_kazkur rašė:
RockPrincess rašė:
Visos Melvin Burgess knygos

Tai kam skaitei visas, jei jau tokios prastos? : )

Nes prieš keleta metų skaičiau visas knygas kurių viršuje buvo parašyta ''beveik suaugę''. Dabar kai prisimenu tas knygas jos atrodo labai tuščios ir per daug išgirtos. Skaičiau, nes tada mane domino kvaila popsiška literaūra. Tarkim ''Ledi, kalės gyvenimas'' - intriguojantis pavadinimas, bet pradėjus skaityti supranti, kad knyga apie merginą kuri pavirto šunim, tai WTF? Ištikro pati net gerai nežinau kodėl tokias pievas skaičiau...

dabar į šį klausymą atsakyčiau: Hemingvėjaus ''Fiesta''. Visiškai beprasmiški dialogai (''aš girtas'', ''einam išgert'', '' ar dar yra ko gert'' ir t.t.), labai išaukštinama korida (na, manau žinot kodėl man tas nepatiko), vienintelė kompanijos mergina - kažkokia Ledi. Kalė ji, o ne ledi. Ir šiaip, nesupratau kam ši knyga tarnauja, kodėl ją reikėjo rašyt... Taigi, niekam nerekomenduoju, sugadintas popierius

2010 m. birželio 2 d. 20:15:39
Twilight, užtenka ją perverst, kelias eilutes pamatyt, viskas. Ko nekenčiu, tai šitos knygos, visų jaunačių, Užtemimų, Pilnačių. . .

O šiaip daug tokių yra. Dar ko nemėgstu, tai Hario Poterio. Reta tokių knygų kaip šitos......

Atsakyti
Pwoper_music
2010 m. birželio 2 d. 20:06:06
Pati didžiausia nesamonė, kurią esu skaičiusi draugų įsiūlyta - "Tuneliai". net nežinau, galbūt jau išaugau iš tokio pobūdžio literatūros, todėl ir nepatiko.

2010 m. gegužės 22 d. 11:26:00
O.Balzakas "Tėvas Gorijo" . Nepatiko tikriausiai dėl to,kad nepatinka šis rašytajas. Jo rašymas mane tiesiog nervina. tas vieno daikto aprašymas kelių puslapių tiesiog erzina. skaitai ir galvoji:"na gi,kada gi baigsis šio daikto aprašymas,nes jau nebeįdomu". Net neperskaičiau visos šios knygos.

Atsakyti
tired
2010 m. gegužės 22 d. 00:58:16
Richardo Bacho "Tiltas per amzinybe"
kai per kancias perskaiciau jauciausi kaip su nusiurbtom smegenim.. leksta ir erzinanti

Atsakyti
Flightless
2010 m. gegužės 18 d. 16:47:14
Mėjos angelas ir Heroinas (gal, kad tikėjausi labai įdomios istorijos, nes buvo labai išliaupsinta, bet deja ji man tokia įdomi nebuvo).

Atsakyti
9supernova6
2010 m. gegužės 18 d. 16:18:09
Molist Jorge
Žiedas. Paskutiniojo tamplieriaus palikimas
Pradejau skaityt bet perskaiciau kelis skyrius ir supratau kad neidomesnes man dar neteko skaityt

2009 m. spalio 26 d. 17:17:08
Ladislav Fuks "Lavonų degintojas"
Knyga pilna įvairiu klaidų..Rašoma tas pats po kelis sykius..Ypač pabaigoje..

2009 m. spalio 15 d. 16:20:48
Barbara Cartland ,,Tai tik meile'' ma nesamone pasirode

2009 m. spalio 15 d. 15:22:32
enchantee rašė:
Antano Skemos "Balta drobule" ir Antano Vaiciulaicio "Valentina"

O man Balta drobulė yra pati geriausia knyga. Skaičiau ir dar skaitysiu. Ji nėra sunki, ji paprasta, tik reikia mokėt ją skaityti, nežiūrėti paviršutiniškai.

Man prasčiausios neišskirčiau, yra tik sunkios ir neįdomios, pvz Metai... Niekaip negaliu jos pabaigti. Dar Heroinas per daug išliaupsinta atrodo.

Atsakyti
eqliux
2009 m. spalio 15 d. 13:29:05
Galėčiau tik paantrinti Fantasy dėl Richard Bach'o "Palikę užuovėją". Būtent ši knyga ir iškyla atminty, kai bandau prisiminti kažką blogiausio iš kada nors skaitytų. Fantasy gerai pastebėjo apie "tipiškus amerikietiškus postringavimus" ir aiškinimus, kaip iš tiesų reikia gyventi, kad gyventum "teisingai, laimingai ir blah blah blah". Ir pykdo, ir graudu darosi ties kiekvienu sakiniu. O kas baisiausia, prie viso to dar reikia pridėti visiškai nuspėjamą siužetą, kai tiek pačios istorijos tolesnis vystymasis, tiek atomazga, tiek jos moralas tampa aiškūs jau pirmame knygos trečdalyje, o toliau mazochistiškai skaitai praktiškai vien tam, kad pabaigus knygą patvirtintum savo spėliones ir kreivai nusišieptum.

--
Kažkaip keista matyti tiek žmonių, kuriems nepatiko "Balta drobulė", man asmeniškai tai viena mėgstamiausių knygų apskritai. Bet, matyt, su tuo sąmonės srautu taip jau yra, kad jis arba žavi, arba atstumia ir nieko čia nepadarysi.

Ir nepasakyčiau, kad "Heroinas" yra tokia beviltiškai bloga knyga - taip, ji paaugliška ir iš jos nereikia tikėtis kažiko, bet tai tikrai nėra blogiausias teen literatūros pavyzdys, oi ne. Gal tiesiog tokias itin neigiamas nuomones iššaukia milžiniškas tos knygos populiarumas ir armija nežinia ko klykiančių apie tai, kokia ji nepakartojamai nuostabi - grynai vien dėl priešpriešos

kleckus, man natūraliai įdomu, kuo būtent tau nepatinka Dostojevskis? Asmeniškai negalėčiau apie jį pasakyti nė vieno blogo žodžio, tad natūraliai įdomu išgirsti kitokią nuomonę.

2009 m. birželio 6 d. 17:01:09
Paulo Coelho „Penktasis kalnas“. Paliko labai slogų įspūdį.

2009 m. birželio 6 d. 15:38:50
dingusi_kazkur rašė:
RockPrincess rašė:

O man patiko Kraujotvynis (net labai).

Atsakyti
dingusi_kazkur
2009 m. birželio 6 d. 15:32:16
RockPrincess rašė:

2009 m. birželio 6 d. 11:12:34

2009 m. birželio 6 d. 10:57:41
"Heroinas".

Atsakyti
Dead_soul
2009 m. gegužės 17 d. 21:55:52
Šiaip ši knyga nebūtų pati blogiausia mano skaitytų knygų, bet palyginti su kitom pono Remarko knygom "dangus neturi išrinktųjų" buvo tikra tragedija ;o

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
enchantee
2009 m. sausio 29 d. 19:51:13
beveik puse lietuvisku knygu: Valentina, Balta drobule, Sermenys .. ir kt.

Atsakyti
skaistusia
2009 m. sausio 29 d. 08:22:19
"Amziaus geles" rase pranuzu rasytoje, o siuzeto as nesuprautau.... nes jo net buvo is nuo vieno suzeto iskart prie kito pereidavo. vienu zodziu nesamone man ta knyga pasirode

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Pet Shop Boys Pet Shop Boys
7,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 3065
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 238277