kleckus rašė: Dostojevskio - Nusikaltimas ir Bausmė. Idėja lyg ir puiki, bet išpildymas tai apgailėtinas tiesiog
apskritai, rusai yra mano mėgstamiausi rašytojai, bet va Dostojevskio tai negaliu pakęst
Tai kam skaitei visas, jei jau tokios prastos? : )
Nes prieš keleta metų skaičiau visas knygas kurių viršuje buvo parašyta ''beveik suaugę''. Dabar kai prisimenu tas knygas jos atrodo labai tuščios ir per daug išgirtos. Skaičiau, nes tada mane domino kvaila popsiška literaūra. Tarkim ''Ledi, kalės gyvenimas'' - intriguojantis pavadinimas, bet pradėjus skaityti supranti, kad knyga apie merginą kuri pavirto šunim, tai WTF? Ištikro pati net gerai nežinau kodėl tokias pievas skaičiau...
dabar į šį klausymą atsakyčiau: Hemingvėjaus ''Fiesta''. Visiškai beprasmiški dialogai (''aš girtas'', ''einam išgert'', '' ar dar yra ko gert'' ir t.t.), labai išaukštinama korida (na, manau žinot kodėl man tas nepatiko), vienintelė kompanijos mergina - kažkokia Ledi. Kalė ji, o ne ledi. Ir šiaip, nesupratau kam ši knyga tarnauja, kodėl ją reikėjo rašyt... Taigi, niekam nerekomenduoju, sugadintas popierius
"I like music because... it makes me feel the most free I've ever felt in my entire life and gives me the freedom to do anything without much consequence."
-Dom Howard
O.Balzakas "Tėvas Gorijo" . Nepatiko tikriausiai dėl to,kad nepatinka šis rašytajas. Jo rašymas mane tiesiog nervina. tas vieno daikto aprašymas kelių puslapių tiesiog erzina. skaitai ir galvoji:"na gi,kada gi baigsis šio daikto aprašymas,nes jau nebeįdomu". Net neperskaičiau visos šios knygos.
Molist Jorge
Žiedas. Paskutiniojo tamplieriaus palikimas
Pradejau skaityt bet perskaiciau kelis skyrius ir supratau kad neidomesnes man dar neteko skaityt
O man Balta drobulė yra pati geriausia knyga. Skaičiau ir dar skaitysiu. Ji nėra sunki, ji paprasta, tik reikia mokėt ją skaityti, nežiūrėti paviršutiniškai.
Man prasčiausios neišskirčiau, yra tik sunkios ir neįdomios, pvz Metai... Niekaip negaliu jos pabaigti. Dar Heroinas per daug išliaupsinta atrodo.
Galėčiau tik paantrinti Fantasy dėl Richard Bach'o "Palikę užuovėją". Būtent ši knyga ir iškyla atminty, kai bandau prisiminti kažką blogiausio iš kada nors skaitytų. Fantasy gerai pastebėjo apie "tipiškus amerikietiškus postringavimus" ir aiškinimus, kaip iš tiesų reikia gyventi, kad gyventum "teisingai, laimingai ir blah blah blah". Ir pykdo, ir graudu darosi ties kiekvienu sakiniu. O kas baisiausia, prie viso to dar reikia pridėti visiškai nuspėjamą siužetą, kai tiek pačios istorijos tolesnis vystymasis, tiek atomazga, tiek jos moralas tampa aiškūs jau pirmame knygos trečdalyje, o toliau mazochistiškai skaitai praktiškai vien tam, kad pabaigus knygą patvirtintum savo spėliones ir kreivai nusišieptum.
--
Kažkaip keista matyti tiek žmonių, kuriems nepatiko "Balta drobulė", man asmeniškai tai viena mėgstamiausių knygų apskritai. Bet, matyt, su tuo sąmonės srautu taip jau yra, kad jis arba žavi, arba atstumia ir nieko čia nepadarysi.
Ir nepasakyčiau, kad "Heroinas" yra tokia beviltiškai bloga knyga - taip, ji paaugliška ir iš jos nereikia tikėtis kažiko, bet tai tikrai nėra blogiausias teen literatūros pavyzdys, oi ne. Gal tiesiog tokias itin neigiamas nuomones iššaukia milžiniškas tos knygos populiarumas ir armija nežinia ko klykiančių apie tai, kokia ji nepakartojamai nuostabi - grynai vien dėl priešpriešos
kleckus, man natūraliai įdomu, kuo būtent tau nepatinka Dostojevskis? Asmeniškai negalėčiau apie jį pasakyti nė vieno blogo žodžio, tad natūraliai įdomu išgirsti kitokią nuomonę.
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
"Amziaus geles" rase pranuzu rasytoje, o siuzeto as nesuprautau.... nes jo net buvo is nuo vieno suzeto iskart prie kito pereidavo. vienu zodziu nesamone man ta knyga pasirode
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2010 m. birželio 2 d. 22:45:19
Dostojevskio - Nusikaltimas ir Bausmė. Idėja lyg ir puiki, bet išpildymas tai apgailėtinas tiesiog
apskritai, rusai yra mano mėgstamiausi rašytojai, bet va Dostojevskio tai negaliu pakęst
Auč.
Kas ten apgailėtino???
2010 m. birželio 2 d. 22:18:17
Visos Melvin Burgess knygos
Nes prieš keleta metų skaičiau visas knygas kurių viršuje buvo parašyta ''beveik suaugę''. Dabar kai prisimenu tas knygas jos atrodo labai tuščios ir per daug išgirtos. Skaičiau, nes tada mane domino kvaila popsiška literaūra. Tarkim ''Ledi, kalės gyvenimas'' - intriguojantis pavadinimas, bet pradėjus skaityti supranti, kad knyga apie merginą kuri pavirto šunim, tai WTF? Ištikro pati net gerai nežinau kodėl tokias pievas skaičiau...
dabar į šį klausymą atsakyčiau: Hemingvėjaus ''Fiesta''. Visiškai beprasmiški dialogai (''aš girtas'', ''einam išgert'', '' ar dar yra ko gert'' ir t.t.), labai išaukštinama korida (na, manau žinot kodėl man tas nepatiko), vienintelė kompanijos mergina - kažkokia Ledi. Kalė ji, o ne ledi. Ir šiaip, nesupratau kam ši knyga tarnauja, kodėl ją reikėjo rašyt... Taigi, niekam nerekomenduoju, sugadintas popierius
2010 m. birželio 2 d. 20:15:39
O šiaip daug tokių yra. Dar ko nemėgstu, tai Hario Poterio. Reta tokių knygų kaip šitos......
2010 m. birželio 2 d. 20:06:06
2010 m. gegužės 22 d. 11:26:00
2010 m. gegužės 22 d. 00:58:16
kai per kancias perskaiciau jauciausi kaip su nusiurbtom smegenim.. leksta ir erzinanti
2010 m. gegužės 18 d. 16:47:14
2010 m. gegužės 18 d. 16:18:09
Žiedas. Paskutiniojo tamplieriaus palikimas
Pradejau skaityt bet perskaiciau kelis skyrius ir supratau kad neidomesnes man dar neteko skaityt
2009 m. spalio 26 d. 17:17:08
Knyga pilna įvairiu klaidų..Rašoma tas pats po kelis sykius..Ypač pabaigoje..
2009 m. spalio 15 d. 16:20:48
2009 m. spalio 15 d. 15:22:32
Antano Skemos "Balta drobule" ir Antano Vaiciulaicio "Valentina"
O man Balta drobulė yra pati geriausia knyga. Skaičiau ir dar skaitysiu. Ji nėra sunki, ji paprasta, tik reikia mokėt ją skaityti, nežiūrėti paviršutiniškai.
Man prasčiausios neišskirčiau, yra tik sunkios ir neįdomios, pvz Metai... Niekaip negaliu jos pabaigti. Dar Heroinas per daug išliaupsinta atrodo.
2009 m. spalio 15 d. 13:29:05
--
Kažkaip keista matyti tiek žmonių, kuriems nepatiko "Balta drobulė", man asmeniškai tai viena mėgstamiausių knygų apskritai. Bet, matyt, su tuo sąmonės srautu taip jau yra, kad jis arba žavi, arba atstumia ir nieko čia nepadarysi.
Ir nepasakyčiau, kad "Heroinas" yra tokia beviltiškai bloga knyga - taip, ji paaugliška ir iš jos nereikia tikėtis kažiko, bet tai tikrai nėra blogiausias teen literatūros pavyzdys, oi ne. Gal tiesiog tokias itin neigiamas nuomones iššaukia milžiniškas tos knygos populiarumas ir armija nežinia ko klykiančių apie tai, kokia ji nepakartojamai nuostabi - grynai vien dėl priešpriešos
kleckus, man natūraliai įdomu, kuo būtent tau nepatinka Dostojevskis? Asmeniškai negalėčiau apie jį pasakyti nė vieno blogo žodžio, tad natūraliai įdomu išgirsti kitokią nuomonę.
2009 m. birželio 6 d. 17:01:09
2009 m. birželio 6 d. 15:38:50
O man patiko Kraujotvynis (net labai).
2009 m. birželio 6 d. 15:32:16
2009 m. birželio 6 d. 11:12:34
2009 m. birželio 6 d. 10:57:41
2009 m. gegužės 17 d. 21:55:52
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2009 m. sausio 29 d. 19:51:13
2009 m. sausio 29 d. 08:22:19