Net negaliu suprasti kodėl ji nepatiko.. Gal dėl to, kad nuobodi?
Įsivaizduojamas draugas.. Ir tiek visokių mėtymosi nuo vienos minties iki kitos.. Tikrai nusivyliau šia knyga.
Nebaigiau jos skaityt, bet man tai kaip tik labai gera knyga.
expect the best, be prepared for the worst, fuck what others think & do your own thing.
Skaityk mano blogą: http://16div.tumblr.com
The_Wicked_One rašė: nesakyčiau, kad prasčiausia skaityta, bet didžiausias nusivylimas yra "Rugiuose prie bedugnės". perskaičiau tą knygą ir neliko jokios minties apie ją, tik gailėjimas to sugaišto laiko.
prie to paties dar pridedu E. Hemingvėjaus "Kam skambina varpai". knyga ištęsta net per daug, vienintelė nauda kad gavau šiek tiek istorinių žinių, o skaityti apie kažkokį Robertą Džordaną ir jo mintis man buvo daugiau negu neįdomu.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Crazyz rašė: Palangos Juze-nieko nesupratau,ne bum bum ne bam bam
aišku, tavęs jau čia nebėra :d, bet ką tu toks galėjai ten suprasti.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Vytautas Racickas "jos vardas nippe" net neperskaiciau, 5 kartus bandziau bet po pirmu 20 puslapiu buvau spejus triskart numirt. Arba herojai protiskai atsilike, Arba V.racickas didziai pamises.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. sausio 28 d. 20:53:49
2009 m. sausio 28 d. 20:47:48
2009 m. sausio 14 d. 18:57:33
2008 m. gruodžio 25 d. 15:40:06
Net negaliu suprasti kodėl ji nepatiko.. Gal dėl to, kad nuobodi?
Įsivaizduojamas draugas.. Ir tiek visokių mėtymosi nuo vienos minties iki kitos.. Tikrai nusivyliau šia knyga.
2008 m. gruodžio 24 d. 16:20:24
Dante "Dieviskoji komedija"
Nebaigiau jos skaityt, bet man tai kaip tik labai gera knyga.
2008 m. gruodžio 24 d. 14:53:38
paprastai tokios neįsidėmimos.
paprastai tokių neskaitoma
2008 m. gruodžio 24 d. 12:05:15
Dante "Dieviskoji komedija"
Prasčiausia???? o.O
2008 m. gruodžio 24 d. 11:57:32
2008 m. gruodžio 24 d. 00:27:38
2008 m. gruodžio 9 d. 18:02:10
Palangos Juze-nieko nesupratau,ne bum bum ne bam bam
ak, nekelk skaudžios temos ;[
2008 m. gruodžio 8 d. 12:39:26
2008 m. gruodžio 8 d. 11:55:16
2008 m. gruodžio 8 d. 11:49:08
2008 m. gruodžio 8 d. 09:35:15
2008 m. gruodžio 7 d. 22:36:18
Prieš kokius septynis metus skaitytas Haris GayPoteris.
Same here. Perskaičiau ir padėjau į šalį. Nesudomino ir apskritai jokių emocijų nesukėlė.
Keistai man atrodo ta masinė psichozė dėl šitos knygos.
2008 m. gruodžio 7 d. 17:44:08
2008 m. gruodžio 7 d. 16:47:18
2008 m. gruodžio 7 d. 15:02:14
nesakyčiau, kad prasčiausia skaityta, bet didžiausias nusivylimas yra "Rugiuose prie bedugnės". perskaičiau tą knygą ir neliko jokios minties apie ją, tik gailėjimas to sugaišto laiko.
prie to paties dar pridedu E. Hemingvėjaus "Kam skambina varpai". knyga ištęsta net per daug, vienintelė nauda kad gavau šiek tiek istorinių žinių, o skaityti apie kažkokį Robertą Džordaną ir jo mintis man buvo daugiau negu neįdomu.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2008 m. gruodžio 7 d. 14:59:48
Palangos Juze-nieko nesupratau,ne bum bum ne bam bam
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2008 m. gruodžio 7 d. 14:29:34